nekompatibilita Asus WL500g - AP - Edimax EW-7206APG

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
vsn
Začátečník
Začátečník

nekompatibilita Asus WL500g - AP - Edimax EW-7206APG

Příspěvek od vsn »

ahoj, pouzivam k pripojeni k internetu AP od edimaxu a za nim mam pres ethernet asus WL500G ktery dava net 2 pocitacum...

problem nastava vetsinou v noci, kdy se mi proste APcko sekne a musim ho rano restartovat (coz docela nastve kdyz stahuju)
nevim, jak to ma ISP udelany, ale dycky i kdyz nesosam tak blika rychle uplink a rano (kdyz to spadne) neblika...
kdyz mi ISP na routeru pridal jeste IP abych mohlo pingnout APcko tak to slo
... takhle to pada i kamosovi a taky ma asuse WL500g

ostatnim lidem co nemaji WL500g to jede bezproblemu ... jenom me a kamosovi ne... cim to muze bejt?... diky
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no to je divný, mají pro připojení k ISP to stejný AP? můžeš to otestovat vyřazením Asuse z provozu abys měl přímo do mašiny zapojený APčko?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
vsn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vsn »

pavel.minarik píše:no to je divný, mají pro připojení k ISP to stejný AP? můžeš to otestovat vyřazením Asuse z provozu abys měl přímo do mašiny zapojený APčko?
jj, maji vsichni to sami a nebo o model nizsi verzi ... toho asuse jsem kratce vypojil a fungovalo to (ale jen jedna noc...takze to klidne nemuselo jen spadnout) - ale to se nemyslim ... muj ISP ma klientu moc, uz tenhle problem pry resi i s Edimaxem at mu udela fw s watchdogem a nebo at loguje ze si to vycte z logu... zrkatka tyhle problemy mam jenom ja a kamos ostatni ne
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“