Holda29 píše:to bych zase mozna sel do te 7.1 2 kanaly navic se muzou hodit a 500 navic me uz nezabije. X-Fi uz odpadla, ted resim teda Revo x Hercules ale usetrit pres litr nezni zle...
Kde jste videli maudio nejlevnejsi?
Pokial budes kupovat M-Audio Revolution tak urcite ber radsej 5.1 verziu !
nielenze je lacnejsia, ale ma aj novsie D/A prevodniky (totozne s ESI Julia@) tj. lepsi zvuk na analogu a navyse ma samostatny vystup na sluchatka
Mastero píše:Prosím vás, stručně pro laika: co bude na hudbu lepší, m-audio nebo xfi? Dík.
Pokud aspoň trochu hraješ, tak je pro tebe lepší X-Fi Extreme Music, bude to univerzální na hry i hudbu. Pokud nehraješ, tak M-Audio a budeš mít aspoň jistotu, že tam nikdo nezprasil ovladače...
The problem has been eaten. Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Mastero píše:Prosím vás, stručně pro laika: co bude na hudbu lepší, m-audio nebo xfi? Dík.
Pokud aspoň trochu hraješ, tak je pro tebe lepší X-Fi Extreme Music, bude to univerzální na hry i hudbu. Pokud nehraješ, tak M-Audio a budeš mít aspoň jistotu, že tam nikdo nezprasil ovladače...
to si zle povedal - ak hras normalne(a co je eax HD ta vobec nezaujma) a chces zvukovku hlavne koli kvalite zvuku tak si kup m-audio. Ak si blazon do vykonu ktoremu zalezi ci ma 125 alebo 138 FPS a kvalita efektov zvuku(nie kvalita zvuku samotneho) je na prvom mieste tak si kup X-fi.