driver na copperheada

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

driver na copperheada

Příspěvek od Stefi »

Zdarec, vim, ze je to lol. Chtel bych vedet, jestli su jediny komu sa tahle krysa ve woknoch nainstalovala jako HID mys. Dk
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

všechny polohovací zařízení připojený přes USB jsou nainstalovaný ve win defaultně jako standardu HID, na tom není nic zvláštního...
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stefi »

Ale kdyz tam napichnu napr. stareho logitecha, tak se mi hlasi jako logitech blabla
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Stefi píše:Ale kdyz tam napichnu napr. stareho logitecha, tak se mi hlasi jako logitech blabla
Vždyť tohle neni žádnej problém, navíc na starou myš Windows použijí trochu jiné ovladače...
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stefi »

wector píše:
Stefi píše:Ale kdyz tam napichnu napr. stareho logitecha, tak se mi hlasi jako logitech blabla
Vždyť tohle neni žádnej problém, navíc na starou myš Windows použijí trochu jiné ovladače...
No, ja sem tam chtel dat ty co jsou po nainstalovani softu od razeru v danej slozce. Ale wokna je nejak nechcu schroustnout, hlasi HW neni podporovan a to mne mr*a.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Akorát že to děláš naprosto špatně ;)

Ten ovladač se při instalaci softu sám nainstaluje a přímo ovladač ke Copperheadu najdeš ve správci zařízení pod položkou "Zařízení standardu HID."
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stefi »

no to je ok tam to je, ale v kolonce mys... ma teho logitacha normalne logitech...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Stefi píše:no to je ok tam to je, ale v kolonce mys... ma teho logitacha normalne logitech...
Já pořád nechápu, v čem má bejt problém? Takhle to má každej majitel nejen Copperheada, prostě je to tak udělaný. Ničemu to nevadí, tak v čem je problém?
Stefi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stefi »

V mem pocitu :lol: . Toz diky a sry za ty BFU otazky :oops:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“