Návody pro úplného video začátečníka

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Návody pro úplného video začátečníka

Příspěvek od Palec123 »

Zdravím.
Našel by se tu někdo, kdo by mi hodil pár linků na návody programů VirtualDub přiíadně Vegas. V tom Virtualu už dělám první krůčky, Vegas je Španělská vesnice.. Pár návodů jsem našel, ale není to to, co bych si představoval. Nejlépe v češtině.
Na google mě neodkazujte, to už jsem zkoušel :roll:
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Pro VD je spousta věcí tady : http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... t=7290&f=8

A na Vegas je toho k dispozici taky spousta. :)
http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... &t=188&f=8
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Jeste bych mel dotaz ohledne kodeku. Ktere nejnutnejsi nainstalovat a ktere formaty pouzivat pri vyrobe videa+jejich nastaveni, pri zachovani kvality a rozumne velikosti souboru?
Doted jsem vzdy instaloval divx, codepack_all in, a pak jeste x-vid.

//edit
delam si jen tak ze zajimavosti video z CS. Chci k tomu pridat hudbu a udelat si prechody (ve vegas). Obrazky z nahranych dem davam dohromady v programu VideoMach. Jakych formatu se postupne drzet pri tvorbe takovehoto videa?
P.S. Diky za odkazy :worship:
l_iNu$
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od l_iNu$ »

Ostatni si nastav podel potraby a pouziti. ale urcite bych pouzil alespon 2pass u Xvidu, DivX tusim pass muze mit jeste vic, ale doba prevadeni bude dlouha :sad: .
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“