Hitachi-zpět na sata I

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
eso_rimmer
Nováček
Nováček

Hitachi-zpět na sata I

Příspěvek od eso_rimmer »

Nedalo mi to a u nového hitachi t7k250 jsem zkusil zapnout v ftool sataII,aniž by to má deska podporovala...varování v návodu jsem si všiml až potom...předtím jsem si na něj samozřejmě přesunul důležitá data :lol: ,
a teď ho moje PC ani Ftool nevidí a windows s ním nenajedou.Otázka zní-existuje nějakej fígl,jak to vrátit na sata1?Dík
P4 2,4@3,0/Freezer4 HT Northwood,Abit IS7-E,2xA-data PC3200 Dual(2-3-3-5)Pat,Ati 9800SE/9800Pro 128 ,WD 80 SATA+Hitachi160 sata,Skystar2,Audigy SE
Pupik
Začátečník
Začátečník

Re: Hitachi-zpět na sata I

Příspěvek od Pupik »

eso_rimmer píše:Nedalo mi to a u nového hitachi t7k250 jsem zkusil zapnout v ftool sataII,aniž by to má deska podporovala...varování v návodu jsem si všiml až potom...předtím jsem si na něj samozřejmě přesunul důležitá data :lol: ,
a teď ho moje PC ani Ftool nevidí a windows s ním nenajedou.Otázka zní-existuje nějakej fígl,jak to vrátit na sata1?Dík
No, ses docela strelec :) Mozna by nebylo spatny soupnout disk ke kamosovi, ktery ma zakladni desku s radicem SATA II. Pak je sance, ze by jsi alespon mohl nastavt zpet SATA I. Docela by me zajimalo jak to dopadne.
:-)
Koudov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koudov »

Týhle odpovědi jsem se bál,všichni známí mají sata1 :) ,no ....tak někam do obchodu s pc.
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Koudov píše:Týhle odpovědi jsem se bál,všichni známí mají sata1 :) ,no ....tak někam do obchodu s pc.
Tak to mas teda smulu. Jsem zvedav jak budou v obchode reagovat. Nemusis taky pochodit. opravdu nemas kamarada co ma treba dalsi kamarady, vsak vis jak to myslim :roll: Preju hodne stesti a napis jak to dopadlo.
Koudov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koudov »

Už zase šlape jak hodinky(švýc.) 8) Ponaučení:nebojte se experimentovat,desky s podporou sata2 se válí všude kolem. :o :)
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Koudov píše:Už zase šlape jak hodinky(švýc.) 8) Ponaučení:nebojte se experimentovat,desky s podporou sata2 se válí všude kolem. :o :)
To se dalo cekat, ale jak to dopadlo s datama?
Koudov
Nováček
Nováček

Příspěvek od Koudov »

Data v pohodě,ale ten disk je hnus....píská....nejdříve softwarové "pinování" a teď to pískání...zlatá stará 80 WD,tišší a nepíská,asi ho reklamuju. :x
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Koudov píše:Data v pohodě,ale ten disk je hnus....píská....nejdříve softwarové "pinování" a teď to pískání...zlatá stará 80 WD,tišší a nepíská,asi ho reklamuju. :x
Asi mas smulu na kus. Ja mam Hitachi 250GB SATA II, zadny problem a naprosta spokojenost. Uz mam nekolikatej disk od Hitachi a nemel jsem problem. Smulu muzes mit s jakimkoli vyrobcem, tak to proste je.
scarinko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scarinko »

caf potreboval by som radu

mam dosku DFI lanparty Ultra D a mam na nej disk Hitachi 160GB sataI

planujem kupit dalsi disk sata ale bojim sa aby sa mi nebili tie dva disky alebo aby ho yobrala cipova sada nForce4 ktora je vraj na disky dost hakliva neporadite mi niekto aky disk by bol dobry ako dalsi disk.

Urcite to musi byt sata doska sice podporuje sata II ale nevie ako nForce4 ye vraj o robi vela ludom problem a nakoniec to ani ako sataII nejde zapnut pls poradte

mam vyhliadnuty hitachi sata 250 GB 8MB cache sataII ale neviem ci nekupit iny.
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“