a teď ho moje PC ani Ftool nevidí a windows s ním nenajedou.Otázka zní-existuje nějakej fígl,jak to vrátit na sata1?Dík
Hitachi-zpět na sata I
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- eso_rimmer
- Nováček

Hitachi-zpět na sata I
Nedalo mi to a u nového hitachi t7k250 jsem zkusil zapnout v ftool sataII,aniž by to má deska podporovala...varování v návodu jsem si všiml až potom...předtím jsem si na něj samozřejmě přesunul důležitá data
,
a teď ho moje PC ani Ftool nevidí a windows s ním nenajedou.Otázka zní-existuje nějakej fígl,jak to vrátit na sata1?Dík
P4 2,4@3,0/Freezer4 HT Northwood,Abit IS7-E,2xA-data PC3200 Dual(2-3-3-5)Pat,Ati 9800SE/9800Pro 128 ,WD 80 SATA+Hitachi160 sata,Skystar2,Audigy SE
- Pupik
- Začátečník

Re: Hitachi-zpět na sata I
No, ses docela streleceso_rimmer píše:Nedalo mi to a u nového hitachi t7k250 jsem zkusil zapnout v ftool sataII,aniž by to má deska podporovala...varování v návodu jsem si všiml až potom...předtím jsem si na něj samozřejmě přesunul důležitá data,
- Koudov
- Nováček

-
- Pupik
- Začátečník

Tak to mas teda smulu. Jsem zvedav jak budou v obchode reagovat. Nemusis taky pochodit. opravdu nemas kamarada co ma treba dalsi kamarady, vsak vis jak to myslimKoudov píše:Týhle odpovědi jsem se bál,všichni známí mají sata1,no ....tak někam do obchodu s pc.
- Koudov
- Nováček

-
- Pupik
- Začátečník

- Koudov
- Nováček

-
- Pupik
- Začátečník

Asi mas smulu na kus. Ja mam Hitachi 250GB SATA II, zadny problem a naprosta spokojenost. Uz mam nekolikatej disk od Hitachi a nemel jsem problem. Smulu muzes mit s jakimkoli vyrobcem, tak to proste je.Koudov píše:Data v pohodě,ale ten disk je hnus....píská....nejdříve softwarové "pinování" a teď to pískání...zlatá stará 80 WD,tišší a nepíská,asi ho reklamuju.
- scarinko
- Začátečník

caf potreboval by som radu
mam dosku DFI lanparty Ultra D a mam na nej disk Hitachi 160GB sataI
planujem kupit dalsi disk sata ale bojim sa aby sa mi nebili tie dva disky alebo aby ho yobrala cipova sada nForce4 ktora je vraj na disky dost hakliva neporadite mi niekto aky disk by bol dobry ako dalsi disk.
Urcite to musi byt sata doska sice podporuje sata II ale nevie ako nForce4 ye vraj o robi vela ludom problem a nakoniec to ani ako sataII nejde zapnut pls poradte
mam vyhliadnuty hitachi sata 250 GB 8MB cache sataII ale neviem ci nekupit iny.
mam dosku DFI lanparty Ultra D a mam na nej disk Hitachi 160GB sataI
planujem kupit dalsi disk sata ale bojim sa aby sa mi nebili tie dva disky alebo aby ho yobrala cipova sada nForce4 ktora je vraj na disky dost hakliva neporadite mi niekto aky disk by bol dobry ako dalsi disk.
Urcite to musi byt sata doska sice podporuje sata II ale nevie ako nForce4 ye vraj o robi vela ludom problem a nakoniec to ani ako sataII nejde zapnut pls poradte
mam vyhliadnuty hitachi sata 250 GB 8MB cache sataII ale neviem ci nekupit iny.
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black