Call of Duty 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

no, tak ted jsem myslel, ze mi neco uniklo. CoD2 je hlavne novou startovaci urovni pro hrace. samozrejme, ze nekteri nepresli z ruznych duvdu, ale rozhodne to neni kvuli tomu, ze by to bylo lehke.

MP v CoD2 je o dost jina hra nez CoD a rekl bych s mnohem vetsim spadem a dynamicnosti hry. Vim pouze o jedinem duvodu, proc nekteri hraci vyckavaji a to je absence PB. Presto klany, ktere presly a poctive trenuji v CoD2 tim opet ziskaji urcity naskok.

Nazory na hru se mohou lisit, to ano, ale velka prohlaseni ze je MP v CoD2 horsi jsou mylna a spis svedci o neprizpusobivosti urcitych hracu, coz je samozrejme jejich pravo. Samozrejme, ze MP CoD i CoD2 muzou paralelne pusobit, ale tvrdit (nemyslim H4), ze CoD2 MP je horsi protoze tam nejsou tanky je jako srovnavat jablka s hruskama ;).
---
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

COD 2 je uplne maras, hlavne americká kampaň
RANGERS LEAD THE WAY !!!!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

pro ty, kteri by meli zajem posoudit kvalitu MP v CoD2 primo ze zaznamu klanovych zapasu pak se podivejte na http://gotfrag.com/

ke stahovani dem je potreba se prihlasit.

user: pctuning
password: pctuning

zkuste se podivat sami jaky to je. komu dobre sel MP v CoD1 neznamenam ze bude automaticky na stejne urovni i v CoD2 a proto se nekdy objevuji nazory, ze je MP v CoD2 horsi. Skill neni ale prevoditelny, tak na to myslete ;).

pripadne vam sem zkusim hodit odkaz na nejake hezke demo cz top klanu. ;)

K prehravani pouzijte Seismovision v3, ktery stahnet z www.seismovision.net.
---
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

je to normalmi? mam P4 2,4 ghz @ 3,31 ghz, 512 mb ram , asus P4RD1-x, WF 6800 gs a na bedium detaily a Direct 9 jede tak kolem 30 fps max,, nezda se mi to na takove grafice :sad:
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

je to normalmi? mam P4 2,4 ghz @ 3,31 ghz, 512 mb ram , asus P4RD1-x, WF 6800 gs a na bedium detaily a Direct 9 jede tak kolem 30 fps max,, nezda se mi to na takove grafice :sad:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

NEZNALEC píše:je to normalmi? mam P4 2,4 ghz @ 3,31 ghz, 512 mb ram , asus P4RD1-x, WF 6800 gs a na bedium detaily a Direct 9 jede tak kolem 30 fps max,, nezda se mi to na takove grafice :sad:
v DX9 to normalni je ;).
---
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Single jsem hrál na DX9 1024*768 s high detaily, 2*FSAA a fps tak kolem 35 - 80, jak kdy ...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

NEZNALEC píše:je to normalmi? mam P4 2,4 ghz @ 3,31 ghz, 512 mb ram , asus P4RD1-x, WF 6800 gs a na bedium detaily a Direct 9 jede tak kolem 30 fps max,, nezda se mi to na takove grafice :sad:
Mas nejnovejsi ovladace ke graficky karte?Max 30fps a ktomu na medium detaili je strasne malo.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

HEAD píše:
Mas nejnovejsi ovladace ke graficky karte?Max 30fps a ktomu na medium detaili je strasne malo.
zkus to testnout na tvoji sestave. docela by mne zajimalo kolik budes delat, ja mam reference, ze je to normalni ... obzvlast na 6800GT ;)
---
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

J X P píše:
HEAD píše: Mas nejnovejsi ovladace ke graficky karte?Max 30fps a ktomu na medium detaili je strasne malo.
zkus to testnout na tvoji sestave. docela by mne zajimalo kolik budes delat, ja mam reference, ze je to normalni ... obzvlast na 6800GT ;)
No ja mam v 1024x768 na max. detaily se 4xAA a 16AF prumerne kolem 50-60FPS.Minimum pak cca 30FPS.

EDIT:Jinak podle testu ma mit GF 6800gs bez AA a AF v 1024x768 na max. detaili prumerne 45FPS http://www.xbitlabs.com/articles/video/ ... 05_10.html
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

J X P píše:
HEAD píše: Mas nejnovejsi ovladace ke graficky karte?Max 30fps a ktomu na medium detaili je strasne malo.
jo, 6800GT nic moc, mam 1280*1024 noAA, HIGH a jedu tak 25-40 FPS, nic moc, ale ani na 1024, ani na medium se mi jít nechce tfuj
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Jae Snack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jae Snack »

Takže vyměnil sem grafiku (místo Radeon 9550 sem do kompu koupil GeForce 6600), hra de konečně spustit, dostanu se do menu, ALE! když dám začít novou hru tak se nic nestane. At klikám na výběr obtížnosti jak chcu tak nic. Nevíte co stím? Jestli se to tu řešilo tak sorry, ale nechce se mi to zrovna pročítat :oops: .
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

mam problem s pingy...kdyz hraju na gameparku tak mam porad ping 999 ale pritom mam 2mbps :cry: nevite jak je to mozny ??? popripade jak se neprijemnych pingu zbavit ??? btw. u zadnych jinych her to nedela :(
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

taky se pridam se svou HW strankou,
na 1280x1024 jsem jel vse na normal bez AAF a FSA , FPS celkem stabilni, ale obcas to klesalo i pod 35FPS jinak stabilne kolem 50FPS

je to fakt super hra, fakt bomba je americka kampan (hlavne posledni dve mise), fakt to nema chybu
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Protlak píše:mam problem s pingy...kdyz hraju na gameparku tak mam porad ping 999 ale pritom mam 2mbps :cry: nevite jak je to mozny ??? popripade jak se neprijemnych pingu zbavit ??? btw. u zadnych jinych her to nedela :(
Pokuď to máš WiFi, tak ty pingy malinko možné jsou, ale tím to asi nebude. Zkoušel si hrát i jinde, třeba na Gamezone nebo jiných serverech?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak jsem okusil zatim jen prvni mise za rusy. Je to velmi podobne jednicce. Proste je to bomba a kdyz se clovek vzije do situace je to adrenalin a ta hudba to jeste pribarvuje. Clovek ma chut vybehnout s krikem a ze zbrani v ruce :roll:
Po graficke strance
Velmi se mi libi efekt koure a textury jsou opravdu krasne. Jen jsem byl trosku zklaman nastavenim hry. Mam GeForce 6600. Pokud zustalo nastaveno DirectX9 hra bezela tak 15-25 fps at uz jsem nastavil minimalni ci maximalni detaily :?
Takze jsem prepnul na DirectX7 (nepozoruju zadne osizeni v porovnani s DirectX9, v cem je rozdil?) a ted jedu 1280x1024 bez AA s AF skoro vse na max a jede to 40-50fps. Tedy to same nastaveni jako kdyz jsem hral jednicku.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

mezi DX7 a DX9 je opravdu velky rozdil. koukej se poradne, ale na high detaily, jinak je DX9 hnusne ;).
---
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Instaloval jste někdo PATCH 1.2? Já jo, a teď mi to při spuštění hry hlásí, že "Insert correct CD-ROM into your drive", přestože originálka je v první DVD-ROM Plextor čtečce. Ty zasrané ochrany, které postihují legální uživatele, mě začínají srát. Předchozí patche tento problém neměly.

Stáhnul jsem si tedy NOCD crack pro 1.2, ale ten mi pro změnu při spuštění hlásí "Error during initialization: R_RegisterFont: Error while reading font 'fonts/consoleFont'".

Mohl bych tu hru samozřejmě reklamovat, ale ... kvůli tisícikoruně se mi ani nikam nechce jezdit.
OCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OCZ »

ja mam path 1.2 nainstalovanej a vse v pohode
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Kua mne to robilo tiez, samo, ze tiez origos.. No neviem, predtym som mal 1.1 koli HT (mazec :-D ) a teraz toto!! Spravil som reinstal a 1.2 mpici :P !
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“