Silent Hunter III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

jo taky chodim spat ve 3 rano a vzdycky si rikam, ze priste pujdu driv..:)
nastaveni grafiky provadim primo v ovladacich, pro ATi ati tray tools, pro nVidii treba Rivatuner
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nebo pres profily primo v ovladacich. nejnazornejsi je obrazek ;)

Obrázek
---
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

_Geralt píše:jo taky chodim spat ve 3 rano a vzdycky si rikam, ze priste pujdu driv..:)
nastaveni grafiky provadim primo v ovladacich, pro ATi ati tray tools, pro nVidii treba Rivatuner
Ani mi nemluvte.Ve tři normálně,přesně si taky říkám-zítra půjdu brzo-půl čtvrtá to jistí a když nejdu druhej den do práce je to klidně půl osmá,hrozný,ale hry jako SH3 nebo ještě nedávno třeba Thief nebo Splinter Cell mě k tý židli prostě přikovaj :D
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak se mi tam konečně podařilo probourat a stáhnul jsem to lepší mořský dno-je to naprostá bomba,vypadá to perfektně.Každopádně díky JXP za tvou nabídku a ochotu :wink: Dále jsem si stáhnul hi-res textury na VIIC,se kterou vyrážím na první plavbu (jinak celkově hlídka č.9-srpen 1940).Tahle hra je fakt něco,člověk neví,jestli jí pařit,nebo na ní stále něco vylepšovat-jak zde již bylo zmíněno o poměru hra X moding-já to mám tak 1:1,třeba dneska,resp.včera :oops: jsem pouze dokončil osmou hlídku,což zabralo slabou hodinku,zbytek času jsem testoval,porovnával a kochal se :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

tam mam za sebou 1.patrolu (rok 1940) uroven MEDIUM(32%) celkem me to chytlo, sic emi trvalo nez jsme vychytal jak navigovat za ujizdejicimi lodemi, jak potopit se rychle, atd. ale pohhooooda. :)
tazke hurra na dalsi
BTW: vystaci mi nafta na cestu do JAPONskA? i kdyz tam to neni ctvercovany? chci se tam podivat :)
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Prave instalujem SH3, takze neviem, pokial je mapa.
Ale dosah ponoriek triedy IX, konkretne IX-D2 je 23 700 nm, co je 43 845 km a to pri rychlosti 12 nm, co by sa nizsou rychlostou dalo este predlzit. Takze palivo ti rozhodne vystaci (simuluje hra aj potraviny?)
Tak hodne zdaru.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

mungo píše:Prave instalujem SH3, takze neviem, pokial je mapa.
Ale dosah ponoriek triedy IX, konkretne IX-D2 je 23 700 nm, co je 43 845 km a to pri rychlosti 12 nm, co by sa nizsou rychlostou dalo este predlzit. Takze palivo ti rozhodne vystaci (simuluje hra aj potraviny?)
Tak hodne zdaru.
doplout se da kamkoliv, zalezi na rychlosti a pripadnych milkcow ... jestli ale i za hranice aktivni mapy, tomu neverim. a potraviny SH3 nesimuluje ... ani filcky :-D
---
Oto Krigl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Oto Krigl »

Nevíte někdo jak přivolám dojnou krávu.Mod tam mám ale nevím jak na to.předem dík.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Oto Krigl píše:Nevíte někdo jak přivolám dojnou krávu.Mod tam mám ale nevím jak na to.předem dík.
tu neprivolas :-D ... ta v urcitem case je na urcitych souradnicich. soucasti modu je i mapa a pripadne se da doplnit vse potrebne do helpu pod F1. kdyz tak si projdi screeny par topicu vyse a najdes co je potreba ;).

jed proste podle datumu do spravneho ctverce a objevi se ti kontakt na mape. musis ale hledat ;).
---
Oto Krigl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Oto Krigl »

Dík jdu to hned skusit.
clone
Nováček
Nováček

vážení maniaci

Příspěvek od clone »

zdravim vas vsetkych.
Mam tazkutazku dilemu.
1 nainstaloval som si RUb1.45 mod a dake dalsie a moj zasadny problem je v tom, ze na mape ktorou som si vykresloval drahu torped a dalsie parametre sa mi UZ nezobrazuje predpokladana draha torpeda ani pozicia lodí- , tj som odkazany na periskop. ( viem ze to hovorim velmi amatersky ale inak sa neda)
takisto nemozem len tak pomocou officiera pouzivat sonar.
Jednoducho po nainstalovani najnovsieho patch a somentuteho modu som uplne v ...
2. Aky je vyznam naval acedemy okrem zoz ze sa tam naucim vsetky veci apod.
precital som si cele forum a anglicek fora na uz spomenutych sitenem
m cas studovat.
jednoducho vsetky mody robia SH3 lepsou ale stracam sa v novovzniknutom systeme a chaos
thx za pripadnu odpoved
:oops: :oops:
Asterix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Asterix »

J X P píše: soucasti modu je i mapa a pripadne se da doplnit vse potrebne do helpu pod F1. kdyz tak si projdi screeny par topicu vyse a najdes co je potreba ;).
Zdravim vsechny morske vlky :D Mel bych dotaz, jak lze pridat seznam vyskytu dojnych krav do helpu?? Dikes za rady
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

OMG..co je dojna krava?
oznaceni?
jak to naleznu? :oops: :oops: :oops:
Asterix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Asterix »

Pokud se nepletu tak dojne kravy je termin z ekonomie, ale ten jsem na mysli nemel :lol:
Myslel jsem tzv. milkcow, ktery byly v prubehu let 42-43 pouzivany jako zasobovaci ponorky vetsinou typu XIV (na mori), v pristavech lode (viz film Das Boot) :wink:
Musis na to mit patricnej mod a pak uz je vse popsano v readme, krom toho jak dostanu seznam jejich vyskytu do helpu ve hre. Timto bych chtel pozadat o radu JXP, ktery to pekne natipal do screenu :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

milkcow je opravdu, jak rika asterix, zasobovaci ponorka ... takze necekej mliko, ale naftu :-D

seznam milkcow je vetsinou soucasti nejakeho vetsiho modu, ktery ma upraveny i campaign.mis ... bez toho by to byl jen seznam. musi byt i dodefinovano obdobi a souradnice pro fyzicky vyskyt ponorek. rozsireny help najdes v improved help modu, ale tohle vse uz je v IuB v1.03 obsazeno, takze staci si poridit tento ;).
---
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

ok IuB 1.03 mam tazke....mam sanci na obeveni milkcow/
a taky mi doslo ze nenosi mliko.. :lol: ale i kdyz o tom by se dalo polemizovat, treba i mleko vozila na piti ne!?
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

Resim celkem zasadni problem, v noci vidim kulovy... :(
Momentalne jedu (testuju) Grey Wolves mod s nekolika osobnimi upravami. Pouzivam Atmosphere mod v2 light.
Abych neco videl v noci, musim nastavit temer maximalni jas na monitoru (podobny ucinek ma zvednuti gammy), pak je to ok, z mustku vidim hladinu, nebe a temne siluety lodi... ale zbytek je prejasneny a treba takova command room vypada blbe, cerna je seda, celkove vyblite barvy, naopak periskop a uzo jsou stale spatne, protoze me "oslnuje" nastrojovy panel vpravo a oci nedokazi rozlisit jemne rozdily na tmavem mori... sakra
snazim se s tim bojovat... zmenil jsem si *.tga periskopu i uza (snizil jasnost), samozrejme hraju potme, ale porad je to nic moc a menit jas monitoru pri prechodu mezi stanovistemi je nesmysl...
jak jste ne tom? jaky mate monitor, VGA a jak vidite?

jo pokud ma nekdo cas :), urcite si udelejte 2. instalaci na test GW modu, stoji za tim ti nejlepsi modderi, vyvoj zarucen (aspon zatim a SHIV bude az Q32007 navic z Pacifiku :(), je to sice podobne IUB, grafika v podstate stejna, lepsi zvuky, silna inspirce Das Boot, ale hlavne spousta napadu (potopene vraky v pristavech), NYGM damage model (lode se potapeti vlivem zatopeni vodou ne vzdy se rozlomi a bouchnou) atd... nejsem zadny HC Kaleun, GW mi celkem vyhovuji, je to tezsi nez original, ale da se hrat
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Na GW sa dam, ked dokoncim namornu akademiu. Musim sa naucit torpedovat a hrat s torpedoborcami.
S temnostou noci zatial problemy nemam, hram to zatial na laptope, na klasickom CRT som to zatial neskusal.
Na ten Pacifik sa pre zmenu tesim, bol by to konecne navrat na zabudnute bojisko (a k prvemu SH).

Btw. dobre pokeci o SHIII su tu:
http://www.letka13.sk/forum/viewforum.php?f=24
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

my tu stranku zname, i Mr. Boose :-)) .. bohuzel se tam diskutuje s pomerne stejneou intenzitou jako tady. Jsem tam registrovany uz dlouuuuho :-)).
---
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak co,námořníci?Jak lovíte?Abych se přiznal,nebyl jsem na moři aspoň 10 dnů,poslední dobou mám poměrně dost práce na souši,ale určitě se k tomu zase dostanu.Jinak s velkou tmou v noci jsem měl taky problém po instalaci Athmosphere modu,tak jsem ho zase odebral a je to dobrý.I když to třeba bylo realističtější,nebylo prostě nic vidět,tak jsem ho dal pryč a můžu se kochat i v noci.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“