OFFICE 2003
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je možný, ale je nepřehledná. Ale časem si snad zvyknu.Shit píše:Dovolil bych si oponovat. Ta verze 2003 je rozhodně lepší než 2000 nebo XP. (např. práce s tabulkami).
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, je to právě o zvyku, já když jsem to viděl poprvé, tak jsem vůbec nevěděl kde jsem a co mám dělatLuke píše:To je možný, ale je nepřehledná. Ale časem si snad zvyknu.Shit píše:Dovolil bych si oponovat. Ta verze 2003 je rozhodně lepší než 2000 nebo XP. (např. práce s tabulkami).
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Slezman
- Středně pokročilý

Tak jsem taky přešel na Office 2003.
A měl bych dva dotazy pánové...
a) nejde změnit celé sady změnit na vzhled ala 2000? Už jsem se pokochal dost a ted tu zaoblenou věc chci mít zas šedou a hranatou..
no ale v nejhorším si zvyknu, stejně jako při Office95--->2000.
Pozn.: Na webu MS je návod skrze Změnu motivu, ovšem nefunguje, díky "optimalizaci pro výkon" mám wokna hranatá a šedá, ale Office si furt drží "polštářková" tlačítka.
b) Někam se mi ztratilo znaménko = v řádku pro zadávání vzorce. Vzorce dělám hodně myší a nutnost klepat "=" ručně a pak zas hrabat na myš mě dost štve. nevíte, jak to tam zapnout? Přes to fx se akorát dostanu k výběru matematzické funkce, možná tam to rovná se někde je, ale já chci jeden klik.
Vysvětlivka (i co se týče vzhledu):
Office2000:

Office 2003:

A měl bych dva dotazy pánové...
a) nejde změnit celé sady změnit na vzhled ala 2000? Už jsem se pokochal dost a ted tu zaoblenou věc chci mít zas šedou a hranatou..
Pozn.: Na webu MS je návod skrze Změnu motivu, ovšem nefunguje, díky "optimalizaci pro výkon" mám wokna hranatá a šedá, ale Office si furt drží "polštářková" tlačítka.
b) Někam se mi ztratilo znaménko = v řádku pro zadávání vzorce. Vzorce dělám hodně myší a nutnost klepat "=" ručně a pak zas hrabat na myš mě dost štve. nevíte, jak to tam zapnout? Přes to fx se akorát dostanu k výběru matematzické funkce, možná tam to rovná se někde je, ale já chci jeden klik.
Vysvětlivka (i co se týče vzhledu):
Office2000:

Office 2003:

Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Slezman
- Středně pokročilý

Mno, ohlasy nic moc....ale řešení jsem se přiblížil, i když mě jako cholerickému detailistovi to nestačí
:
šlo to dát pouze do toho to místa, k tomu fx to přišoupnout nešlo. No, aspoň něco.....

samozřejmě kdyby někdo věděl ten poslední krůček k dokonalosti, tak se ozvěte.
šlo to dát pouze do toho to místa, k tomu fx to přišoupnout nešlo. No, aspoň něco.....

samozřejmě kdyby někdo věděl ten poslední krůček k dokonalosti, tak se ozvěte.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
FP2003 se mi hodně líbí, weby nedělam jinak než v kombinaci s notepadem (resp. PSPadem
) Mimojiné paralelní editování a možnost přes pravej čudlík "upravit podle specifikací XML" rulez (oni sou ty "specifikace" sice trochu diskutabilní, neni tam hlavička
, ale jinak je to nice) převod webu HTML -> XHTML je záležitost chvilky
PowerPoint a Excel imho nemaj konkurenci (asi naštvu příznivce Openoffice apod, ale imho fakt nemaj
)
Jinak outlook 2003 používam akorát k synchronizaci s founem, jako klient je nice, ale mám radši ten webovej
PowerPoint a Excel imho nemaj konkurenci (asi naštvu příznivce Openoffice apod, ale imho fakt nemaj
Jinak outlook 2003 používam akorát k synchronizaci s founem, jako klient je nice, ale mám radši ten webovej
- Slezman
- Středně pokročilý

help!
udělám ve wordu tabulku, do každé buňky dám obrázek (přes Vložit/Obrázek/Ze souboru)
na monitoru je vše paráda. Dám tisk a horní řada tabulky má místo obrázků obdélníčky s křížkem. Spodní řada (vytvořená némlich stejně
) je vytištěna normálně. Samozřejmě to udělá i když to vytisknu do PDF, je to tou sragorou Word2003
Office 2000 dokument vytisknou korektně.
Je nějaká cesta, nebo tisknout na počítačim, kde jsou office 2000?
udělám ve wordu tabulku, do každé buňky dám obrázek (přes Vložit/Obrázek/Ze souboru)
na monitoru je vše paráda. Dám tisk a horní řada tabulky má místo obrázků obdélníčky s křížkem. Spodní řada (vytvořená némlich stejně
Office 2000 dokument vytisknou korektně.
Je nějaká cesta, nebo tisknout na počítačim, kde jsou office 2000?
- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Necroman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Mam dotaz:
odinstaloval jsem OFFICE 2003 a ted mi to pise pri jakemkoliv dalsim pokusu o instalaci hlasi "Instalace produktu Microsoft Office nemuze pokracovat, protoze zdroj instalace byl poskozen"
Zkousel jsem i ruzne Resource kity, instalovat to ze dvou ruznych CD, ktere nejevi znamky fyzickeho poskozeni, zkopirovat soubory na HDD a spustit to odtud a porad nic. Nevite prosim, cim to je?
Diky moc!
odinstaloval jsem OFFICE 2003 a ted mi to pise pri jakemkoliv dalsim pokusu o instalaci hlasi "Instalace produktu Microsoft Office nemuze pokracovat, protoze zdroj instalace byl poskozen"
Zkousel jsem i ruzne Resource kity, instalovat to ze dvou ruznych CD, ktere nejevi znamky fyzickeho poskozeni, zkopirovat soubory na HDD a spustit to odtud a porad nic. Nevite prosim, cim to je?
Diky moc!
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
- n.o.e
- Nováček

Objekty v excelu.
Zdravim, jen mala drobnost, ale tlaci me na zadku.
V excelu pokud pracuji s grafem, obrazky, obac se mi nezobrazuji uplne, vetsinou pri oznaceni takove objektu se zobrazi. Kde je chyba? Muze to byt diky graficke karte, nebo spise SW, mam 2003 office, treba nejaky SP jestli by pomohl.
Dik
V excelu pokud pracuji s grafem, obrazky, obac se mi nezobrazuji uplne, vetsinou pri oznaceni takove objektu se zobrazi. Kde je chyba? Muze to byt diky graficke karte, nebo spise SW, mam 2003 office, treba nejaky SP jestli by pomohl.
Dik
- ladicz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jazyky v office
Netusite nekdo nahodou jakym zpusobem se da dostat kontola pravopisu a gramatiky dalsich jazyku (konkretne francouzstiny) do office (zejmena Wordu)...
Diky moc
Diky moc
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jazyky v office
jj mam podobny problemladicz píše:Netusite nekdo nahodou jakym zpusobem se da dostat kontola pravopisu a gramatiky dalsich jazyku (konkretne francouzstiny) do office (zejmena Wordu)...
Diky moc
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
chtel bych se vas zeptat kde se da sehnat office 2003 s front page nemuzu to nikde najit 
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
jasne ze koupit ale kde? vsude prodavaji akorat office bez front page a ten stoji samotnej skoro 6k kdysi se totiz delaly verze licence spojene ale ted sem nic takoveho nenasel
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- Slezman
- Středně pokročilý

nic jinyho než těch 6k ti nezbyde, frontpage neni součástí žádné sadyDon píše:jasne ze koupit ale kde? vsude prodavaji akorat office bez front page a ten stoji samotnej skoro 6k kdysi se totiz delaly verze licence spojene ale ted sem nic takoveho nenasel
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
hmm... opravdu povzbudive... takze to mame komp za 20k a widle s office za 16k