Problem s videom
- jmparazit
- Nováček
-
Problem s videom
Nahraval som video z TV karty a ked isli tiulky vypadla elektrina a teraz mi nejde otvoriť. Nahraval som do Huffyuov kodec 2.1.1. Da sa s tým niečo urobiť?
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ve VirtualDubu otevřít přes File > Open video file, v dialogu zaškrtni dole Ask for extended option after this dialog, v dalším dialogu zaškrtni Re-derive keyframe flags a klikni na OK. VD to začne zpracovávat a bude to chvíli trvat (záleží na délce videa a výkonu tvého PC, ale hned to opravdu nebude). Až to načte, klikni na Video > Direct stream copy. Pak už jenom File > Save AVI a za chvilku to bude. Výsledné video už by mělo být v pořádku.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- jmparazit
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus jeste toto: je to teda fušeřina nejvetšího kalibru ale jednou sem tak zachranil video:)jmparazit píše:Nejde mi to.
Ve VirtualDubu dám File > Open video file, v dialogu zaškrtnem Ask for extended option after this dialog, v dalším dialogu zaškrtnem Re-derive keyframe flags, kliknem OK a vypíše mi Invalid AVI file: Not a RIFF file .
V Win.Comanderu rozdel soubor na časti a oddel nejmenší kousek na konci, budeš muset na vice souboru a pak spoj znovu ale bez posledniho a zbytek by mel jit;)
Funguje u mpeg a Huyffuyv snad taky.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkus jeste toto: je to teda fušeřina nejvetšího kalibru ale jednou sem tak zachranil video:)jmparazit píše:Nejde mi to.
Ve VirtualDubu dám File > Open video file, v dialogu zaškrtnem Ask for extended option after this dialog, v dalším dialogu zaškrtnem Re-derive keyframe flags, kliknem OK a vypíše mi Invalid AVI file: Not a RIFF file .
V Win.Comanderu rozdel soubor na časti a oddel nejmenší kousek na konci, budeš muset na vice souboru a pak spoj znovu ale bez posledniho a zbytek by mel jit;)
Funguje u mpeg a Huyffyuv snad taky.
- jmparazit
- Nováček
-
Ani to mi nefunguje. Má ešte niekto nejaký nápad?Dzin píše: Zkus jeste toto: je to teda fušeřina nejvetšího kalibru ale jednou sem tak zachranil video:)
Funguje u mpeg a Huyffyuv snad taky.
- Modena
- Začátečník
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A nevyškrabe to z toho třeba Avisynth, nebo něco ?Modena píše:Nemá - při ukládání zapisuje každej kontejner tabulku a ta je poškozená !jmparazit píše:
Ani to mi nefunguje. Má ešte niekto nejaký nápad?
The problem has been eaten.