Acer Aspire 1652LMi koupit ci ne?
Moderátor: Don
- vulcan
- Nováček
-
Acer Aspire 1652LMi koupit ci ne?
ahoj. potrebuju poradit, zda mam koupit tento notas.
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=70342
slysel jsem nespokojenost na DVD palicku. jinak co vim, pomer a cena je squela.
ovsem trochu mne znepokojuje nespolehlivost. prosim poradte zda koupit ci ne, eventualne poradte nejakou alternative za stejne penize. chtel bych mit i nejakou grafiku at si i trochu zahraju. predem dik
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=70342
slysel jsem nespokojenost na DVD palicku. jinak co vim, pomer a cena je squela.
ovsem trochu mne znepokojuje nespolehlivost. prosim poradte zda koupit ci ne, eventualne poradte nejakou alternative za stejne penize. chtel bych mit i nejakou grafiku at si i trochu zahraju. predem dik
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- vulcan
- Nováček
-
- Protlak
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Reba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Mnohem větší kvalita... Ta baterka u toho ACERu určitě nevydrží o tolik dýl, tomu nevěřim... O dost větší výbava... Lepší brašnu...? Na co... Sdílení až 128MB paměti...
Gigabyte EX38-DS4 X38, Intel C2D E8400, Corsair 2x1024 MB DDR II 1066 MHz, GigaByte ATI HD3870 512 MB, WD 640 GB, Corsair HX620 620 W, Thermaltake Mambo VC2000, WinVista Home Premium CZ SP1
- malidian
- Mírně pokročilý
-
To byl jen návrh, ale ten Acer Aspire je asi nejhorší notebook, který se vyrábí, co se kvality týče. Proč si myslíš, že je tak levný? Pokud bys chtěl Asus ve stejné konfiguraci, dáš za něj tak 30K nebo víc. Ale nikdo nepochybuje o tom, že ten Acer je výkonnější. Opět stejná otázka. Výkon X Kvalita.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- vulcan
- Nováček
-
co rict. co jsem pozjistoval, ta dvd dela nejvetsi problem. k tomu servis ma acer dobry. takze kdyz se posere vymeni mi mechaniku. uz mam pozjistovane, ze tam vrazej jineho vyrobce v pripade problemu. ohledne brasny, mam k tomu duvod, potrebuju vice mista kvuli praci. jen bych chtel vedet zda s nim ma nekdo zkusenosti
- Reba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- vulcan
- Nováček
-
co jsem pochopil tu grafiku ma acer i s pameti. mela by mit 64mb, samozrejme si muze s ramky taky sosnout, ale max na 128H0n$@ píše:Proč? Mnohem větší kvalita... Ta baterka u toho ACERu určitě nevydrží o tolik dýl, tomu nevěřim... O dost větší výbava... Lepší brašnu...? Na co... Sdílení až 128MB paměti...
- Reba
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: