jaký notebook (centrino Duo)
Moderátor: Don
- popeye
- Nováček
-
jaký notebook (centrino Duo)
Poraďte mi prosím co je lepší ke koupi. Mám připraveno cca 2000,- Є na koupi notebooku a pořád se nemohu rozhodnout. Koukám pořád na www.mediaonline.de kde si myslím že je super výber notebooků za super cenu a mám tam vyhlídlí notebook Fujitsu Siemens , Centrino PM 770, 2.13 GHz, 2048 MB, 2x 80 GB, 17", GeForce Go 6800 256 MB za 1909,- Є a nebo Toshiba Satellite P100-102, Centrino Duo T2400, 1.83 GHz, 1024 MB, 100 GB, 17 Zoll, GeForce Go 7600 256 MB za 1699,- Є. Jak je to přesně s tím výkonem těchto procesorů. Nebo nevíte někdo o nějakézajímavém notebooku? Dík moc. PS: potřebuji notebook na střih videa, grafiku a CAD
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Core Duo vzniklo spojením 2 (Dothan imho) Pentií M do sebe. Já osobně bych dal přednost dvoujádru (i s nižší frekvencí) - i když je s tím zatím ještě dost problémů. Na druhou stranu nevím jak je na tom 7600 výkonově (ještě jsem neviděl žádný test), 6800 by ale pro mně asi nebyla ideální mobilní grafárna - přece jenom o něco víc žere.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- DeathFriend
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zakladat new thread ale jaky mate zkušenosti s tím obchodem www.mediaonline.de Ceny jsou tam fakt dobré a výběr modelů také.Asi bych odtam objednal notebook,jen si přece jen ještě nejsem jistej ze zahraničí.
Prosím o názor na tento shop.
Jinak také sháním notebook v této cenové relaci a na ty samé věci CAD,3Dgrafika,video apod.
Jinak také sháním notebook v této cenové relaci a na ty samé věci CAD,3Dgrafika,video apod.
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mrknete napriklad do rad ASUSu, jinak se da celkem slusne sehnat i dobry model od Sony ci Aceru (ale to radsi ne). Pokud si pockate budete mit stesti, budu delat zase akci jako minule, budu brat vice kusu pro jeden urad a tak dostanu slevy od vyrobce, takze ceny o 10% nizsi nez jinde
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- popeye
- Nováček
-
Já už jsem od nich bral 2 krát notebook. Jednou Gericom a pak Fujitsu Siemens a vždy super a hlavně i mezinárodní záruka. Jenom jeden malý problém nezasílájí do čech takže jsem si to vždy objednal k nim na fyzický krám do německa a zajel jsem si tam pro to. Ale takhle je to mylsím i lepší. Osobně jsem si to převzal a vyzkoušel.DeathFriend píše:Nechci zakladat new thread ale jaky mate zkušenosti s tím obchodem www.mediaonline.de Ceny jsou tam fakt dobré a výběr modelů také.Asi bych odtam objednal notebook,jen si přece jen ještě nejsem jistej ze zahraničí.
- popeye
- Nováček
-
Ten fyzickej krám je Mediamarkt a na stránce www.mediamarkt.de si můžeš podle směrovacího čísla nebo podle mapy najít ten nejlbišší k tvému bydlišti. Je jich fakt hodně.hasman píše:ten fyzicky kram to byl Mediamarket ?
- Srpi
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: