Zmizela mi alokační tabulka... (???)

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Dave085
Nováček
Nováček

Zmizela mi alokační tabulka... (???)

Příspěvek od Dave085 »

Potreboval bych help a nikde sem to tu zatim nenasel. Az do vcerejska sem delal se svym 120GB diskem naprosto bez problemu. Dneska rano jsem ho na chvilicku vyndal z PC, protoze sem potreboval pripojit a nainstalovat neco na jinej disk. Pak sem chtel zpatky pripojit ten svuj, at uz jako MASTRA nebo jako SLAVE a chtel sem neco zkopirovat z myho na disku na ten druhej, ale muj disk uz se nehlasil. (Zahada)! Pri bootovani se nejdriv misto klasickeho zobrazeni (ted si neco vymyslim, protoze si to nepamatuju) SGB215648 zobrazilo SGB215648 " " " " " " " " :,12" a podobne nesmysly v nekolika ruznych obmenach a kdyz sem uz se zoufalstvi nechal ten disk vychladnout a zapojil ho jako jedinny zarizeni v PC, tak uz se sice pri nabihani zahlasil normalne, ale system uz mi z neho nenabehl. Tak sem zkoumal dal, co s tim je a ten disk se nezobrazuje ani (kdyz je jako SLAVE) v jinech XPckach. Pouze kdyz se podivam do "SPRAVY POCITACE", tak se tam zobrazi jako DISK1 se 112GB volnych dat. A to sem ho mel rozdelenej na dva disky po 30 a 80GB. No a me jde o to, jestli bych z toho mohl zachranit ty data. Cert vem disk, ten bych pak mohl vyhodit, ale ty data jsou pro me hrozne dulezity. Kdyby se mi aspon zobrazil v tech woknech, tak zkusim nejakej program na obnovu smazanejch dat, ale tohle se tvari, jak kdybych si ho ted donesl domu z kramu jeste novej a nenaformatovanej...
Moc dik vsem za radu.
Opteron 144 2.1GHz, GB-K8VT890-9, 2x256MB Dual channel, RADEON X550, 2x120GB atd...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“