Asus A8V versus Baracuda 160 SATA II

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
earl
Nováček
Nováček

Asus A8V versus Baracuda 160 SATA II

Příspěvek od earl »

VIA K8T800Pro(SATA I) mam jeden satovej Maxtor normální a v pohodě.A když jsem chtěl zapojit IIkovou Baracudu tak je to mrtvý.V biosu neni nic vidět,jumpery jsem zkoušel na všechny způsoby a nic.Setkal se s tím už někdo?Díky... :sad:
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Takhle jsi ten jumper měl nastavenej ?
http://www.seagate.com/support/kb/disc/ ... _lock.html
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
earl
Nováček
Nováček

Příspěvek od earl »

Jo,zkusil jsem to takhle,i na druhou stranu i doprostřed.A pořád stejný.Bios neviděl ani jeden hadr a možnosti bootování byly pouze FDD anebo DVD-RW.Jestli to nepude rozjet,tak se picnu... :sneaky:
earl
Nováček
Nováček

Příspěvek od earl »

Díky za tip.Zkusil jsem to ještě jednou v klidu zapojit podle toho schématu z Tvýho linku,zapnul jsem kompl a hle-výkřik radosti.Asi sem na to šel moc hrr.Díky :-D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“