x1600pro vs refresh rate
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Holda
- Středně pokročilý

x1600pro vs refresh rate
Cau, mam mensi problemek, na grafice x1600pro + SyncMaster 997DF mam neustale 60Hz, i kdyz ve windows nastavim cokoliv jineho a win se tak tvari, tak OSD monitoru ukazuje porad 60Hz a je to ividet....zkousel jsem vic driveru na grafiku, ale nic, jiny veci me nenapadaji? Nevite nejaky figl? Dikes 
.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a ty ovladace?ci nejakej soft tam mas?ja bych odebral GK ovladace na monitor a delnul vsechny rivatunery a podobny kraviny...Holda29 píše:zkousel jsem to pres rivatuner, ale jak rikam, windows a vsechno si podle me mysli, ze je vse jak ma byt...jen ten monitor si obnovuje jak chce....
mam zapojeno na bnc, ale to snad nema vliv....
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Holda
- Středně pokročilý

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak to bude chyba spis na monitoru.. na jinych modelech neni s bnc problem..Holda29 píše:tak prehodil jsem bnc za dsub a vse beha jak ma... zahada, nebudu to resit, snad az o vikend...
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
- vipe
- Nováček

-
asi jsi to už zkoušel, ale jistota je jistota
1. nastavit tvůj typ monitoru (pokud ho win nenastaví automaticky tak ručně - záložka monitor-vlastnosti-záložka ovladač-aktualizovat ovladač atd. atd. )
2. zkontrolovat co máš nastavené v záložce obrazovky pro TV-out, pokud je tam 60Hz, změnit.
a hlavně trpělivost
1. nastavit tvůj typ monitoru (pokud ho win nenastaví automaticky tak ručně - záložka monitor-vlastnosti-záložka ovladač-aktualizovat ovladač atd. atd. )
2. zkontrolovat co máš nastavené v záložce obrazovky pro TV-out, pokud je tam 60Hz, změnit.
a hlavně trpělivost