Ahojky Jaký program je nejlepší a nejrychlejší pro kopírování DVD z mechaniky na mechaniku v reále? Jde to vůbec?
CD šlo super u CloneCD ale u DVD-ček např. v CloneDVD načítá nejdřív obsah filmu a pak teprve pálí. Nejde to nějak přímo bez toho načítání?
Mám 2x ASUS jednu na primary a druhou na secondary IDE.
Předem děkuji za radu
To umí snad každý vypalovací software, který umí "kopírovat", třeba Nero ale je jich spousta dalších. Jenom se to musí většinou někde v menu nastavit, ale u DVD ti to moc nedoporučuji. CD jsou zpravidla v pohodě...
No nevim mozna ze by to slo ale vhledem k datovemu toku kolem 6-12mb/s se muze stavat ze ti nestaci buffer. takze bych to nezkousel. To nacitani DVD-video je jasne pocitace se s rekompilaci.
to už se tady taky řešilo... pálit DVD on the fly je trochu průserovitý, takže tím budeš akorát rušit volný divka... ale jít by to mělo... akorát se to nedoporučuje kvůli chybovosti
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Pokud potřebuji zkopírovat medium, ať už CD nebo DVD, vždy jsem používal jen ON FLY... za cca 4 roky se mi ještě nestalo, aby se nějaké médium pokazilo Suma sumarum jsem ještě nikdy nezkazil žádné médium (nepočítám první 4 dvd kvůli špatnému firmwaru mechaniky)
Nemám čas, ztrácet čas imagei
K tématu: Čím novější Nero, tím zbytečnější všechny alternativní programy!