CS:S vs CoD2
Moderátor: Baneshee
- 590
- Nováček

-
CS:S vs CoD2
Mám zásadní dotaz na vyspělejší hráčskou komunitu, lépe 18 a více let, protože příspěvky zapařených děcek kolem her postrádají význam...
Takže, udivilo mě, že ať CoD či CoD2 hraje daleko více hráčů než CS, které bylo ve verzi ještě 1.5 nejhranější online hrou na světě. Vždycky jsem si myslel, že tomu tak vždy bude i s verzí Source. Source jsem parkrát hrál, moc se mi líbil a určitě by mě bavil i přes net, který jsem v tu dobu neměl a nebyla to ani originální verze. Zkoušel jsem i demo CoD, možná to byla už 2ka, ovšem moc mě nechytlo.
Zajímal by mě názor lidí co hráli obě hry, zda CoD2 je opravdu o tolik lepší, hratelnější a zábavnější než CS:S. Ještě by mě zajímalo, kdo z vás přešel z jedné hry do druhé a proč, předpokládám, že to bude v pořadí CS -> CoD, ale důvod?
Takže, udivilo mě, že ať CoD či CoD2 hraje daleko více hráčů než CS, které bylo ve verzi ještě 1.5 nejhranější online hrou na světě. Vždycky jsem si myslel, že tomu tak vždy bude i s verzí Source. Source jsem parkrát hrál, moc se mi líbil a určitě by mě bavil i přes net, který jsem v tu dobu neměl a nebyla to ani originální verze. Zkoušel jsem i demo CoD, možná to byla už 2ka, ovšem moc mě nechytlo.
Zajímal by mě názor lidí co hráli obě hry, zda CoD2 je opravdu o tolik lepší, hratelnější a zábavnější než CS:S. Ještě by mě zajímalo, kdo z vás přešel z jedné hry do druhé a proč, předpokládám, že to bude v pořadí CS -> CoD, ale důvod?
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
IMHO:
COD1, COD2 multiplayer uplne hovadina. To jsou hry snad je pro maly decka a 2 je jen "lepe" vypadajici odvar 1. Ve 2 je dokonce ukazatel granatu, no lol
A hrac muze mit 2 zbrane, tj. snipu+sapik treba
CS, at uz 1.6, nebo SOURCE jsou rozhodne vetsi vyzva pro hrace. Je to vice o taktice (na vyssi urovni of course) a take je to dobra pruprava pro jakoukoliv dalsi hru v multaku. A taky ta komunita CSkaru na me pusobi (vyjimky jsou samozrejme vsude) tak nejak lepe-vyspeleji, nez CODeri.
Znova opakuji, jedna se jen o muj nazor
COD1, COD2 multiplayer uplne hovadina. To jsou hry snad je pro maly decka a 2 je jen "lepe" vypadajici odvar 1. Ve 2 je dokonce ukazatel granatu, no lol
CS, at uz 1.6, nebo SOURCE jsou rozhodne vetsi vyzva pro hrace. Je to vice o taktice (na vyssi urovni of course) a take je to dobra pruprava pro jakoukoliv dalsi hru v multaku. A taky ta komunita CSkaru na me pusobi (vyjimky jsou samozrejme vsude) tak nejak lepe-vyspeleji, nez CODeri.
Znova opakuji, jedna se jen o muj nazor
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- GoodMan
- Začátečník

Je vidět, že jsi to nezkoušel hrát více než 10 hodin, tipl bych, že ani hodinuBRKO píše: COD1, COD2 multiplayer uplne hovadina. To jsou hry snad je pro maly decka a 2 je jen "lepe" vypadajici odvar 1. Ve 2 je dokonce ukazatel granatu, no lolA hrac muze mit 2 zbrane, tj. snipu+sapik treba
![]()
Tohle je MŮJ názor a nikomu to necpu
- 590
- Nováček

-
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale hral, makam v herne, mam od vseho nahrano desitky hodin (minimalne)
Jak uz jsem psal a Ty poradne necetl, jde pouze o muj nazor, taky Ti ho necpu
Strileni pres zdi v 1.6 me taky dostava, proto volim spise Source.
Jinak kantr je proste kral. Lety proverena klasika, ktera dokaze i soucasne mlad hrace strhnout svou hratelnosti. Navic je nenarocna na hw(tj. na vsech kompech vypada, tak jak ma-nic moc:), bez "uzasne" grafiky nadale bavi tisice hracu, ma kompletni support pres steam.
A treba anticheaty u obou CODu
Jak uz jsem psal a Ty poradne necetl, jde pouze o muj nazor, taky Ti ho necpu
Strileni pres zdi v 1.6 me taky dostava, proto volim spise Source.
Jinak kantr je proste kral. Lety proverena klasika, ktera dokaze i soucasne mlad hrace strhnout svou hratelnosti. Navic je nenarocna na hw(tj. na vsech kompech vypada, tak jak ma-nic moc:), bez "uzasne" grafiky nadale bavi tisice hracu, ma kompletni support pres steam.
A treba anticheaty u obou CODu
- GoodMan
- Začátečník

Král onlinovek to bezesporu je, žádná jiná hra se nemůže takovou komunitou pochlubit (možná konkuruje WoW, ale to je zase jiný kalibr). Ovšem o té hratelnosti bych polemizoval, já si vždycky myslel, že třeba devítka jde trošku blíže přirazit k oku (rozuměj zamířit), ale tohle se mi v CS teda realizovat nepovedlo, asi mi blblo pravé tlačítko myši. To míření je pro mě trnem v oku, grafika (:roll:) nehratelná, let granátů je pouze 2D textura (?) atp. ...
CoD i CoD 2 jsou pro mě jasné volby, popravdě, CS mi pod rukama doslova projelo, pže po 10 minutách nadávání na vše jsem se na to radši vykašlal.
// Ad k tomu nečtení - četl jsem pozorně co jsi psal a neboj se, že bych tu poznámku na konci příspěvku přehlédl
.
// Ad anticheaty - nevím, co máš proti tomu v 1
, ale vývojáři se na 2 pěkně vykašlali (hovada
). Všichni doufáme, že patch 1.1 příjde cuby dup a my konečně budeme aspoň na chvíli hrát bez nadávek kvůli cheaterům, co nám sypou řepy (rozuměj hlavy
) od pasu.
// Ad nakonec - CS jako CS, nový engine není vše
.
CoD i CoD 2 jsou pro mě jasné volby, popravdě, CS mi pod rukama doslova projelo, pže po 10 minutách nadávání na vše jsem se na to radši vykašlal.
// Ad k tomu nečtení - četl jsem pozorně co jsi psal a neboj se, že bych tu poznámku na konci příspěvku přehlédl
// Ad anticheaty - nevím, co máš proti tomu v 1
// Ad nakonec - CS jako CS, nový engine není vše
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No dnesak je to tady samy ROFL.. apak ze april neni!
vecna valka CS vs COD,
ja jsme hral CS1.5 bavil me hral jsme cs1.6 bavil me o neco min, ted mam Source anehraju to.
Taktez sjme hral dlouho asi tak od doby co vyslo az do dnes cod1! mam tu hru rad, ale na multyplayeru hraju jedninou mapu a to je DUSt3, ktera je prevzata a predelana Johnym5 z Countera tazke pohoda.#COD2 mam hral jsme ale! mnohem jednodusii, neni problem nabehat za 20minut nejakych 30fragu a ani nevis jak, nelibi se my smysl zdravi tam, dostanes dve rany akdyz uteces ses jak novej, to s emi nelibi.
Cod1 jo , dost lidi nadava adost lidi preslo na cod2 ale IMHO: presli protze bud jim to moc neslo a zjistili ze cod2 je jednodussi, a zacli od doby co se vydal cili se zlepsuji a nebo proste to hraji albi se jim to.
Nikomu muj nazor necpu, nechci slyset keci debile, cs rlz atd. nebo cod2 neni jednodussi to rikaj lamy atd.
Nejsme lama.
viz muj exklan(odesel sjme z casovych duvodu a taky ze presly jen na cod2)
www.suchdolsharpshooters.com
taktez se tyto hry nedaji srovnavat porovnavat je toi kazda o necem jinym jedniy co je spolecni je fisrt person pohlked a nic vic.
vecna valka CS vs COD,
ja jsme hral CS1.5 bavil me hral jsme cs1.6 bavil me o neco min, ted mam Source anehraju to.
Taktez sjme hral dlouho asi tak od doby co vyslo az do dnes cod1! mam tu hru rad, ale na multyplayeru hraju jedninou mapu a to je DUSt3, ktera je prevzata a predelana Johnym5 z Countera tazke pohoda.#COD2 mam hral jsme ale! mnohem jednodusii, neni problem nabehat za 20minut nejakych 30fragu a ani nevis jak, nelibi se my smysl zdravi tam, dostanes dve rany akdyz uteces ses jak novej, to s emi nelibi.
Cod1 jo , dost lidi nadava adost lidi preslo na cod2 ale IMHO: presli protze bud jim to moc neslo a zjistili ze cod2 je jednodussi, a zacli od doby co se vydal cili se zlepsuji a nebo proste to hraji albi se jim to.
Nikomu muj nazor necpu, nechci slyset keci debile, cs rlz atd. nebo cod2 neni jednodussi to rikaj lamy atd.
Nejsme lama.
viz muj exklan(odesel sjme z casovych duvodu a taky ze presly jen na cod2)
www.suchdolsharpshooters.com
taktez se tyto hry nedaji srovnavat porovnavat je toi kazda o necem jinym jedniy co je spolecni je fisrt person pohlked a nic vic.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ROFL. večná válka mezi CS a CoD? Jeslti se nepletu, tak CoD zase tak stará har neni a ještě než bylo CoD v plenkách, tak se hrály takové hry jako Quake III arena a Unreal Tournament.hlupak píše:vecna valka CS vs COD
záleží s kým hraješ. neni problém naběhat za 20 minut stovku.hlupak píše:neni problem nabehat za 20minut nejakych 30fragu a ani nevis jak
CoD2 může být na první pohled zábavnější. Vždyť má úžasnou grafiku, nádherný prostředí a velkou reklamu ale CS neni o kráse mapy...BRKO píše:Zajímal by mě názor lidí co hráli obě hry, zda CoD2 je opravdu o tolik lepší, hratelnější a zábavnější než CS:S. Ještě by mě zajímalo, kdo z vás přešel z jedné hry do druhé a proč, předpokládám, že to bude v pořadí CS -> CoD, ale důvod?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Rimmerr
- Začátečník

-
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Strike forces mam skoro dohrany
+ zabavne
+ spion je super
+ dost skrytych ukolu
+ indikator "!" "?"
-jednoduche i na hard obtiznost
- zase jednoduche , i kdyz se plizis jsi slyset ale oni te neslysi
- dva stoji vedle sebe divaji se pred sebe jednoho uskriti a druhy si toho nevsimne.
-Kratke..cca 15hodin
+ zabavne
+ spion je super
+ dost skrytych ukolu
+ indikator "!" "?"
-jednoduche i na hard obtiznost
- zase jednoduche , i kdyz se plizis jsi slyset ale oni te neslysi
- dva stoji vedle sebe divaji se pred sebe jednoho uskriti a druhy si toho nevsimne.
-Kratke..cca 15hodin
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

Prostě CoD se dá hrát bez logiky, prostě připojit se, vystřílet celej zásobník a odejít
jenže u CS at už Source nebo 1.6 musíš myslet i za soupeře, kde je....kde na tebe může čekat...CS je o LOGICE a MYŠLENÍ
CoD je jen o střílení což je fakt uplná nuda....
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- GoodMan
- Začátečník

- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zustava ale pravdou, ze CODy jsou proste jednoduche hry.
Kdejaka cskova lama v CODech drti tezce. Par takovych nam sem chodi hrat
A taktika v CODech pri zapasech? Me ta taktika pri poslednim COD2 mezihernaku prisla funny
Takova strictly runandgun.
Ale ja jsem proste kriticky. to mam z toho, ze jsem s gamerama v dennim kontaktu
Kdejaka cskova lama v CODech drti tezce. Par takovych nam sem chodi hrat
A taktika v CODech pri zapasech? Me ta taktika pri poslednim COD2 mezihernaku prisla funny
Ale ja jsem proste kriticky. to mam z toho, ze jsem s gamerama v dennim kontaktu
- GoodMan
- Začátečník

To, jestli jsou CoD a CoD 2 a lehké hry musí každý posoudit sám, možná lehké do začátku, ale pokuď nehraješ více jak pár měsíců (dva nebo tři), tak se moc nechytáš (kromě pubů) ...BRKO píše:Zustava ale pravdou, ze CODy jsou proste jednoduche hry.
Kdejaka cskova lama v CODech drti tezce.
Nechápu, proč by CSková lampa jak říkáš nemohla ownit
Je malinko rozdíl taktika v CS a CoD, CS se rushuje střední rychlostí, CoD maličko víceBRKO píše:A taktika v CODech pri zapasech? Me ta taktika pri poslednim COD2 mezihernaku prisla funny Very Happy Takova strictly runandgun.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nechci vam nic rikat vy fanousci CoD ale je to fakt hra pro deti. Neco jako realita tam neexistuje, skocit z tretiho patra a pak zas bezet jak o zivet je fakt cipovina. Ukazatel granatu? takovou hovadinu clovek fakt muze najit jen v CoD. Kdyz jsem videl na CAC ze to hrajou 11 lety deti tak my bylo spatne, takovy napr TNT gun jestli znate, takovyho malyho spratka jen tak clovek nenajde. No proc ho zde zminuji? hraju uz dlouho pocitacove hry a hraji vse mozne co se tyka strilecek ale s takovou obrovskou komunitou malych drzich spratku se clovek setka jen u CoD.
CS sice taky nemusim ale aspon je to o neco realistictejsi a je tam na vyber dost zbrani.
2sv mam rad co se tyka her a filmu ale ukazte my veterana co skoci z 3 patra a odsprintuje po svých.
Podle me je asi best MP FPS Americas army, realisticke to je, i kdyz mirne zabugovane ale nadruhou stranu jaka hra neni ze.
BF2 je taky moc pekna simulace bitev.
Proste ja rad realitu a ne nake fantaz magorie. Navic oni ani vojaci v CoD nebehaji zrovna realisticky. Pokud nekdo chce hrat realistickou kvalitni hru z 2sv tak MOHAA, sice me to po netu taky moc nechytlo ale to bude chyba spis v mem vkusu nez v neschopnosti autoru.
PS: pokud ste hrali zapasy v AA tak vite ze tam to je teprve o taktice.
CS sice taky nemusim ale aspon je to o neco realistictejsi a je tam na vyber dost zbrani.
2sv mam rad co se tyka her a filmu ale ukazte my veterana co skoci z 3 patra a odsprintuje po svých.
Podle me je asi best MP FPS Americas army, realisticke to je, i kdyz mirne zabugovane ale nadruhou stranu jaka hra neni ze.
BF2 je taky moc pekna simulace bitev.
Proste ja rad realitu a ne nake fantaz magorie. Navic oni ani vojaci v CoD nebehaji zrovna realisticky. Pokud nekdo chce hrat realistickou kvalitni hru z 2sv tak MOHAA, sice me to po netu taky moc nechytlo ale to bude chyba spis v mem vkusu nez v neschopnosti autoru.
PS: pokud ste hrali zapasy v AA tak vite ze tam to je teprve o taktice.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- GoodMan
- Začátečník

Ne každý se chce na při hraní na PC stresovat tou "pomalou" realitou ve hrách. Hry se hrajou pro zábavu, zabití času atd., málokdo v nich hledá právě realitu. CoD 1&2 se hraje díky "zábavnosti", ne kvůli realističnosti. Co na tom, že ho hraje věkově mladší komunita, hlavní je, že se u hry bavíRecon píše:...
Jinak AA taky sem tam hraju, velice dobrá hra, došel jsem zatím ke 32 honoru
- Wuuduu
- Středně pokročilý

ive moved from CSS to BF2 + BF2 EURO force, thats it!
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v tom se prave lisim od ostatnich, ja hraju take hry kvuli zabave samozhrejme, ale taky to musi mit trochu meze, no a to skok z 3. patra a nasledni ubytek 0% zivota je na me moc.GoodMan píše:Ne každý se chce na při hraní na PC stresovat tou "pomalou" realitou ve hrách. Hry se hrajou pro zábavu, zabití času atd., málokdo v nich hledá právě realitu. CoD 1&2 se hraje díky "zábavnosti", ne kvůli realističnosti. Co na tom, že ho hraje věkově mladší komunita, hlavní je, že se u hry bavíRecon píše:....
Jinak AA taky sem tam hraju, velice dobrá hra, došel jsem zatím ke 32 honoru.
V aa mam 65 kvuli nejakym smejdovy co mi sebral acount kde sem mel 40
BF2 jak jsem zde zminil je fakt unikat na ktery se v tomto oboru bitev a volnosti zadna hra nechyta. EF zatim bohuzel nemam
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
- Rammstein
- Začátečník