BSOD, nedaří se instalace...že by disk?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
prostě_někdo
Nováček
Nováček

BSOD, nedaří se instalace...že by disk?

Příspěvek od prostě_někdo »

Dobrý den, už jsem se ptal na zive ale zeptám se i Vás tady..... Mám nový komp intel d805, deska asus P5LD2(i945p), paměti 2x 512 kingston hyper X, grafika ati 300se a disk hitachi 200Gb sataII... při instalaci mi to poté co si to načte sata drivery z diskety skočí modrá obrazovka s hláškou stop 0x0000007B atd.... disk jsem přepnul na sataII, nahrál jsem nový bios do desky....nevím co mám udělat ještě... Jestli máte někdo nějaký nápad tak mi ho sdělte, díky.. Už jsem opravdu v hluboké depresi z toho :sad:
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Možná, že to je paměťma. zkus tam dát pouze jednu a jestli to nepůjde tak jenom tu druhou
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD, nedaří se instalace...že by disk?

Příspěvek od Stepa »

prostě_někdo píše:Dobrý den, už jsem se ptal na zive ale zeptám se i Vás tady..... Mám nový komp intel d805, deska asus P5LD2(i945p), paměti 2x 512 kingston hyper X, grafika ati 300se a disk hitachi 200Gb sataII... při instalaci mi to poté co si to načte sata drivery z diskety skočí modrá obrazovka s hláškou stop 0x0000007B atd.... disk jsem přepnul na sataII, nahrál jsem nový bios do desky....nevím co mám udělat ještě... Jestli máte někdo nějaký nápad tak mi ho sdělte, díky.. Už jsem opravdu v hluboké depresi z toho :sad:
otestuj to.......memtest,prime atp.
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
prostě_někdo
Nováček
Nováček

jnn

Příspěvek od prostě_někdo »

no paměti jsem zkoušel...jednu i druhou a dělalo to s oběma....a nechce se mi věřit že by to byly zrovna paměti, na nich je ještě napsáno 100% tested....takže by snad už ve fabrice zjistili že jsou vadné, ne?
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

No tak jestli je novej, tak by šel reklamovat, ne? Dělej hloupýho a řekni, že to prostě nefunguje ať s tím něco udělají :)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: jnn

Příspěvek od Stepa »

prostě_někdo píše:no paměti jsem zkoušel...jednu i druhou a dělalo to s oběma....a nechce se mi věřit že by to byly zrovna paměti, na nich je ještě napsáno 100% tested....takže by snad už ve fabrice zjistili že jsou vadné, ne?
tak kdyz ti vyhazujou chyby pameti tak neni co resit ne?...btw ses docela naivka kdyz si myslis ze s tim nic nemuze byt i kdyz ti tam napisou podobny veci...stat se s nima muze cokoliv
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Při instalaci WinXP na této desce není třeba SATA driverů. Instalace proběhne i bez nich. Vypadá to asi na paměti, zkus po jednom modulu a různé sloty.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

zkus ty paměti podtaktovat.
Benu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Benu »

Snad vá pomůže tohle http://support.microsoft.com/default.as ... -us;324103

Jsou tam i nějaká dporučení, pokud se ta hláška vyskytuje při instalaci systému.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“