Azureus/Nat

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
hihat
Nováček
Nováček

Azureus/Nat

Příspěvek od hihat »

Zdravím všechny lidičky, dneska jsem si nainstaloval Azureus a pořád mi tam vyskakuje chyba nat, už jsem zkoušel hledat v různých fórech a diskuzích, ale všude se jenom dozvídám jak nastavit příchozí port TCP na 6881 nebo jinou hodnotu, ale nikde se nedozvím co dělat, když to nefunguje s žádným číslem. Jsem připjený přes Domanet síťovou kartou rychlostí 512 a zajímalo by mne, jak se s tímto problémem vypořádat. Zkoušel jsem zkušebně něco stahovat a jakž takž to jede, ale pokud dokáže někdo poradit jak dostat do azureuse zelené smajlíky místo žlutých, budu moc rád. Dík za brzkou odpověď. Robert
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

Musis si forwardnut port 6881 na svoj komp, cize ak mas pristup k switchu cez ktory ti ide net, tak na nom to nastavis na svoju ip v sieti co mas
hihat
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihat »

Díky za radu, ale jsem v tomhle docela nezkušený, mohl bys mi to trošku podrobněji vysvětlit? Něco o forwardnutí portu jsem četl, ale co to přesně znamená, nebo jakým způsobem to provedu?
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

Neviem ako presne ti ide ten net, kabel od sietovky ti ide kam?Do switchu ktory mas ty doma alebo niekam inam?
hihat
Nováček
Nováček

Příspěvek od hihat »

Doma mám jenom přípojku na síťový kabel a jinak switch nebo router je na půdě, ale je to zamknuté, takže se tam nedostanu.
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

tak jedine povedat tomu kto ma pristup k tomu routru aby ti presmeroval port mozes mu povedat aj nejaky iny ako 6881 a v Azureusovy si to uz nastavis
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“