MX1000 a moje nervy tecou grrr

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MX1000 a moje nervy tecou grrr

Příspěvek od Recon »

cus lidi. Uz toho mam plny zuby, mam doba 2 MX1000ky a obe my delaj stejny problemy, kdyz hraju nejakou hru (FPS predevsim) samo od sebe my s ni bud nejde pohnout, nebo jeste hur najednou se divam kolmo nahoru ci dolu. Je to opravdu nesnesitelne, nevite co s tim?

Zkousel jsem jet jen na MS ovladacich k mysi ale i na logitech, problem je naprosto stejny, divne je ze to delaji obe mysi.

Kazda rada dobra :(
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

blbá podložka? :roll:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Zkousel jsem stul, stejny problem, zkousel jsem jiny stul, repete. Obyc podlozka? taky nanic, razer exactmat? furt to iste. :?
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Já ji mam taky asi teda jen týden,ale je p vohodě.Mam ji jen na stole bez podložky.Asi vadnej kousek co?
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

krizovka píše:Já ji mam taky asi teda jen týden,ale je p vohodě.Mam ji jen na stole bez podložky.Asi vadnej kousek co?
no prave ze ne, mam dve a obe blbnou. Ze by fakt taky pech? 2 a vadne?

Nikdo nema naky napad? zatim hraju s geniuskou za 150 a nakonec my prijde ze se sni zameruje lip nez s tou logitechou jen se blbe drzi, ale to ted neresim.

Nemate nekdo naky typ?
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

A na jiném kompu si to nezkoušel? To by byla docela velká náhoda že by byly obě špatné.Vyzkošej to jinde a pak uvidíš.Já jsem tam nedával žádne ovladače jen tam jsou ty origoš.
Recon píše:
krizovka píše:Já ji mam taky asi teda jen týden,ale je p vohodě.Mam ji jen na stole bez podložky.Asi vadnej kousek co?
no prave ze ne, mam dve a obe blbnou. Ze by fakt taky pech? 2 a vadne?

Nikdo nema naky napad? zatim hraju s geniuskou za 150 a nakonec my prijde ze se sni zameruje lip nez s tou logitechou jen se blbe drzi, ale to ted neresim.

Nemate nekdo naky typ?
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

krizovka píše:A na jiném kompu si to nezkoušel? To by byla docela velká náhoda že by byly obě špatné.Vyzkošej to jinde a pak uvidíš.Já jsem tam nedával žádne ovladače jen tam jsou ty origoš.
Recon píše: no prave ze ne, mam dve a obe blbnou. Ze by fakt taky pech? 2 a vadne?

Nemate nekdo naky typ?
toz nezkousel. Mam doma jeste notas a jeden barton ale to jsou pocitace na kterych nerozeznam jestli blbne mys nebo se to tak hrozne seka.

I kdyz stejne bych tim nic neziskal, ja tento problem mel uz driv, pak byl chvily klid, pak format a ted to zacalo znova.
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Tak to zkus někde u kamoše.Je to otázka 2 min.Možná by byli ochotni i v krámě kde si to koupil.
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

obidve si kupoval v jednom obchode?spolu ci v nejakom kratkom obdobi obidve?alebo su obidve kupene v inom obdobi a z roznych zdrojov?odpovedou na tieto otazky by sa dala potvrdit ci vyvratit(ale nie na 100%)teza o dvoch vadnych kusoch...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

snapcase píše:obidve si kupoval v jednom obchode?spolu ci v nejakom kratkom obdobi obidve?alebo su obidve kupene v inom obdobi a z roznych zdrojov?odpovedou na tieto otazky by sa dala potvrdit ci vyvratit(ale nie na 100%)teza o dvoch vadnych kusoch...
nn jedna je o 3-4 mesice starsi kupovana uplne jinde (uz ani nevim kde musel bych se podivt na uctenku.)
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

tak jsem to teda zkusil jinde, no hle tam je to v poho, jak je to mozne? ze by nekompatibila nejakeho SW?
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

A co udělat čistou instalaci a pak udělat závěr.Je to možné.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

krizovka píše:A co udělat čistou instalaci a pak udělat závěr.Je to možné.
sak jsem rikal ze jsem to formatoval, stejne by to nepomohlo, ja uz zdroj problemu nasel. A kdyz sem na to prisel tak sem z toho nechapal. Sem tak premyslel co my na tom druhem PC chybelo oproti tomu kde to blbne.V cem byl problem? hral jsem, zas ta mrcha blbla, vypojil jsem nabijecku z prijmace a hle, najdnou 4 hodiny hrani bez problemu :wink:

Takova cipovyna me napadla jen nahodou, ale fakt je to divne, toz funguje to je dulezite.
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Ve středu se mi vrátila MX1000 z reklamace, ta potvora v náhodných intervalech přestala snímat pohyb, tlačítka přitom ale fungovala ok. Vrátili mi ji s tím že se závada při dlouhodobém testování neprojevila... Tak jsem myšku zapojil a v sobotu to ta svině začala dělat zas. Tak už začínám uvažovat že ji vyměním za nějakou jinou, asi 518 nebo G5.
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

HADES píše:Ve středu se mi vrátila MX1000 z reklamace, ta potvora v náhodných intervalech přestala snímat pohyb, tlačítka přitom ale fungovala ok. Vrátili mi ji s tím že se závada při dlouhodobém testování neprojevila... Tak jsem myšku zapojil a v sobotu to ta svině začala dělat zas. Tak už začínám uvažovat že ji vyměním za nějakou jinou, asi 518 nebo G5.
reklamace me ani nenapadla, znam ty lidi co to prijimaji. To sou pak keci, "nemate tam nejaky vir nebo neco takove?" apod. proste se z vas snazi udelat vola, pak po 30 dnech vam reknou ze je vse ok. Musim rict ze od te doby co jsem z tama vytrhl tu nabijecku to slape jak hodniky.
jen94ek/cze
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jen94ek/cze »

No já mám MX1000 tak půl roku, ze začátku to pro mě byla bomba, měl jsem myš asi tak za 300kč, takže hrozná změnaa ta se pak prohloubila, když jsem si koupil podložku. Ale začala mi zlobit, taky se mi stane že někdy nebere pohyb nebo nefunguje tlačítko, dost často to vyřešilo posunout kolébku a bylo to ok, ale jak fraji FPS hry a jsem lepší a lepší :-D tak mi myš přestává stačit, štve mě to vynechávání.
Pro mě to je tvarem jedna z nejlepších myší, kdyby tak dělaly s drátem. Budu si kupovat asi G5 nebo mx518, ale na G5 mě štve ža tam daly jen jedno tlačítko, proč? je to krok zpět.
Jo a přestalo mi fungovat tlačítko na kolečku:-( tak to půjdu reklamovat do alzasoftu, no uvidíme budou tam zase chytrý a nepříjemný, zlatý czechcomputer.
MB: ASUS p5B DELUXE CPU: Intel core 2 duo 2,13Ghz box: RAM: DDR2 800MHz Corsair 2x1GB VGA: ATI Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 PRO 256MB, PCI-E HDD:Western Digital Caviar WD2500KS - 250GB 16MB SATA II: Pioneer DVR-109 černá Zdroj: Enermax Liberty 400W
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

To s posouváníjm kolébky jsem zkoušel, ale vím že vápadky nejsou způsobené rušením, zkoušel jsem myš na notebooku a kolem nebyl žádný spotřebič který by rušil signál. Podle mě je to evidentní chyba v myši, uvidím co mi řeknou až se vrátí z druhé reklamace, chtěl bych těď raději MX518
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
vandrak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vandrak »

Zdravim, já mám momentálně mx510 a když sem na ni přešel z nějaké myši za 3kila, byl to mazec. Ze začátku mi přišlo, že je strašně těžká a nemohl jsem si zvyknout, ale samozřejmě teď už bych lehkou myš do ruky vzít nemohl. Ve hrách se s ní krásně zaměřuje, právě proto, že v ní mám to těžiště. jenže problém je, že mi už delší dobu taky nějak vynechává senzor a mírně laguje, pohyb není plynulý. Občas jede dobře, ale většinou už ne. Zkoušel jsem jestli to není v něčem jiném, ale asi ne, mám prakticky nový komp a dělá to pořád. Ve win se to dá přejít, ale ve hrách: ) Takže jdu do mx518, snad to bude v poho.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já mám tu MX1000 víc jak rok...dostal jsem ji předloni na vánoce chvíli po tom co vyšla...absolutně žádný problém zatim nebyl!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“