Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Myslíš ten level kde hoří všude láva a okolo jsou jak mutanti tak lidi ??
Ta mi nedela jedinej problem, ale ten uplnej zaver proti mutantům, ten vzdycky vynechávám.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Sentenced píše:Myslíš ten level kde hoří všude láva a okolo jsou jak mutanti tak lidi ??
Ta mi nedela jedinej problem, ale ten uplnej zaver proti mutantům, ten vzdycky vynechávám.
ee, myslel sem pořád ten poslední Volcano, tam za těma mutantama, jak jedeš tím výtahem nebo co to je kousek nahoru tam venku :)
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, to neni tak hrozny, akorat te nenechaj vydejchat a pošlou na tebe bosse :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

To není tak těžký.
Musíš vědět, jak na to. Stačí co nejvíc šetřit rakety, a až pak vyjedeš tím výtehem nahoru, tak je všechny vystřílet mezi a těsně nad ty dvě nádrže (takový ty válce), při troše štěstí je zabiješ všechny :twisted:
Mě spíš větší problém dělal ten zmutovanej doktor, tam co začneš schovanej za tím pultíkem a je tam mrtě těch modrejch vojáků a ten skákající doktor :)
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Harry® píše:To není tak těžký.
Musíš vědět, jak na to. Stačí co nejvíc šetřit rakety, a až pak vyjedeš tím výtehem nahoru, tak je všechny vystřílet mezi a těsně nad ty dvě nádrže (takový ty válce), při troše štěstí je zabiješ všechny :twisted:
Mě spíš větší problém dělal ten zmutovanej doktor, tam co začneš schovanej za tím pultíkem a je tam mrtě těch modrejch vojáků a ten skákající doktor :)
právě to mám na mysli - ty modré vojáky :)

2 Sentenced: celkem to je hrozné, bo mi tam zbylo málo munice a healthu :D
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

tak já se připojím taky k dredu o skvělé odreagovávací hře :)
Mě dělalo problémy volcano, a to tak že když jsem to hrál ( 4-6 měsícu dozadu) tak jsem to prostě nedohrál. Doktor mi problémy nedělal :)
btw, tam umřete ? to je smutnej konec, já jsem myslel že něco teda nějak bude s tou doktorkou :)
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Já si na ten konec přesně nevzpomínám, ale myslím, že od toho hlavního zmetka, potom, co ho zabijete, seberete protilék a sebe i tu kočku jím zachráníte :)
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Jasně, nikdo neumře :) ...kočka dostane protilék a jedou spolu do dáli :wink:
Jinak mě dělal největší problém taky ten hopsavej trouba jak začínáte za tim pultíkem a kolem je hafo modrejch vojáků...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

lol, vy tady všichni píšete, že ty modré vojáky máte u toho doktůrka, ale mě potkali už venku před tou budovou :)
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

Nazdar, potřeboval bych jednu radu - na mé grafice co mám v podpisu se mi vždy hra sekne, když zapnu antialiasign, tak mi nejde vůbec spustit hra. Mám patch 1.33.......
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

cus, potreboval bych poradit, mam grafiku wf 6800 gs a hra mi na max detaily na 1024 jede kolem max 40 fps spis ale kolem 30 a min, predtim jsem mel 9600 pro a jetlo to stejne v benchmarku mam na max mit podle pc tuningu kolem 90 a ja mam 30... neni to divny? patche nepomohly.. jinak zbytek moji sestevy je p4 2,4 @ 3,31 ghz. 512 ram (noname), asus p4rd1-x , dik za jakou koliv radu
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

NEZNALEC píše:cus, potreboval bych poradit, mam grafiku wf 6800 gs a hra mi na max detaily na 1024 jede kolem max 40 fps spis ale kolem 30 a min, predtim jsem mel 9600 pro a jetlo to stejne v benchmarku mam na max mit podle pc tuningu kolem 90 a ja mam 30... neni to divny? patche nepomohly.. jinak zbytek moji sestevy je p4 2,4 @ 3,31 ghz. 512 ram (noname), asus p4rd1-x , dik za jakou koliv radu
Zkus novy drivery pro GK, drivery pro chipset nebo MB....
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

D.U.K.E. píše:Nazdar, potřeboval bych jednu radu - na mé grafice co mám v podpisu se mi vždy hra sekne, když zapnu antialiasign, tak mi nejde vůbec spustit hra. Mám patch 1.33.......
zkus jine drivery, precijenom je to nova vga, takze par chybek mit muze, pripadne nejake alternativni ovladace
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

nic nepomohlo nic, nove ovladace na vsecko a nic... :sad: nemoho by to byt procakem ze to nak brzdi?
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

NEZNALEC píše:nic nepomohlo nic, nove ovladace na vsecko a nic... :sad: nemoho by to byt procakem ze to nak brzdi?
no CPU by to měl stíhat, ale možná bude problém v kapacitě RAM :wink: . zkus si alespoň vypůjčit ještě 512 MB modul a uvidíš...
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

No me to jelo dost podobne protoze bez patche 1.3 to jede na vsech grafikach dost pochybne tak pokud ho nemas tak ho nainstaluj. Jinak velikost ram by nemela nak zasadne ovlivnovat FPS to ovlivnuje spis odezva rychlost kvalita (proste na no-name budete mit min FPS nez na Kingstonce za 10000,- :) ) apod.
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

tak to budou ty pameti bo ja mam nonamy, a nedela mi to jen far cry ale i half 2
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

NEZNALEC píše:tak to budou ty pameti bo ja mam nonamy, a nedela mi to jen far cry ale i half 2
Noname paměti to nedělají(mezi nima a zanckovyma neni velky rozdíl),
nejduležitější je kapacita a frekvence.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

to urcite nebude problem pac ja mam noname obe ty 512 a jedou obe na 333 Mhz ...... ...... me far cry bezi naprosto bez problemu pri 1024*768 Max. detail + 4xAA + 4xAF
Jakej mas zdroj??
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

mam p4 2,4 @ 3,31ghz, 512 ram, a gf 6800gs a desku asus P4RD1-X, zdroj fortron 400w, nechapu ze treba fear jede zhruba tak jak maaa kolem tech 60 fps na hight, ale far cry a half ne
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“