že by byla chyba v úžasných grafických kartách našeho úžasného nejmenovaného uživatele R.H. . No tentokrát bohužel ne, je to opravdu -bohužel- ona skvělá grafická stránka hry.
Ale dle mého, je grafika vedle ovládání ještě na špici....
Poraďte někdo, jak se dá kloudně "vyhrát" např. ta první přesřelka (jak jsem nejdřív za oknem a pak jdu dovnitř: na tom nádvoří to ještě jde, ale u toho baru ve tvaru písmene U - to je šílený něco trefit.... (a hlavně nebýt trefen). Používáte to šílený pravo/levý stlačování myšítek? Neni tam nějaký "free style" mód střílení (jako v každé normální hře)...
První přestřelka?myslíš jak tam uškrtěj strunou toho dědu... teda chlapka ,co chodí s tebou a zaučuje tě...hele když si na to vzpomínám bylo to celkem vpoho..chce to použít taktiku "hit and run" osobně sem si zvykl zaměřovat levým CTRL ne pravým myšákem,krytí za stěnou CAPS-LOCKem je fakt neohrabaný,to jsem vůbec nepoužíval.Takže to zaměřování používat,nepoužíval sem ho jen při střelbě na velkou dálku kdyz sem měl 3upgrade magnumu za 250 000 babek..to je uplně výborný..hned po 3levelu brokovky(takovej starodávnej Jackhammer)jo a ještě si zkus sehnat nějakou lepší bouchačku..tajovej Colt 1911 nebo Magnum za 50$ by se šiklo...teda nevím jestli to předtím ještě jde,už si nepamatuju
Jojo, přesně tu přestřelku "s dědou" myslím. No já právě dle "dědových" rad používat CAPS-LOCK a ten jouda (postava) se vždycky schová za nějaký divný roh, ze kterého je prd vidět, ale zase bez schovávání mě právě hned sejmou.
Asi lama otázka: kde si můžu pořídit lepší zbraň? (a jak zjisím, kolik mám vlastně peněz na nákup zbraní či něčeho dalšího - čeho?).
Jsou to asi hloupé otázky, ale zatím jsem neměl čas tomu věnovat víc než pár minut....
No stav peněz máš standartně pořád v levým horním rohu...A vybavení seženeš u postav co maj nad hlavou symbol ruky co jakoby drží loutku, většinou stojí někde v rozích. na minimapě v pravým dolním rohu jsou označený černým kosočtvercem... Máš je taky na velký mapě kterou jsem začal dost používat. Stačí dát při hře Escape, vyjede ti nabídka a tam máš MAP...
Mě to schování za roh přijde dost nevohrabaný.Zbraně se dají koupit už před touhle akcí,na tý malý mapě(radaru) jsou označeni překupníci kosočtvercem,lepší je ale nahodit si mapu z menu a přiblížit si jí tak že vidíš kdo jakej typ zbraně kdo prodává.Já si pro začátek pořídil magnum,tím dostaneš každýho na jednu nebo dvě rány Kolik máš peněz máš napsaný nad ukauatelem života..je u toho symbol $
Tak jsem tu s dalšíma začátečnickejma otázkama....:
tu první přestřelku jsem s Magnumem zvládnul v poho - díky za tip
- Koukal jsem, že dole (tuším že u mapy) se mi ukazujou policejní odznaky - asi symboly hledanosti - jak lze rozumně snížit hledanost?
- když mám za úkol vybrat někde výpalný, tak jakej je nejlepší postup? když jsou okolo poskoci jiný "zájmový skupiny" - tak co s nima. Mám nejdřív pozabíjet je a pak jít do obchodu, nebo jít do obchodu a počkat až přijdou za mnou (já jsem je dokonce jednou "rozjezdil" a pak to šlo v poho, ale oni uskakujou - potvory )
Mám postup že co jde rozjezdim, pak natočim auto bokem abych měl kryt a zpoza auta odpálkuju zbytek...Pak jdu do obchodu a zbytek znáš někdy se ti ovšem jako bonus otevřou zadní dveře a tam tě čeká další zkouška střelby...
Jinak teprv včera jsem zjistil že muj maník může mít barevný oblečení jak se mi zlíbí takže když jsem to hrál poprvý, lítal tam celou dobu v bílý košili a v černým saku, teď jsem si ho trochu upravil aby nebyl tak jednotvárnej...
hanz píše:Tak jsem tu s dalšíma začátečnickejma otázkama....:
tu první přestřelku jsem s Magnumem zvládnul v poho - díky za tip
- Koukal jsem, že dole (tuším že u mapy) se mi ukazujou policejní odznaky - asi symboly hledanosti - jak lze rozumně snížit hledanost?
- když mám za úkol vybrat někde výpalný, tak jakej je nejlepší postup? když jsou okolo poskoci jiný "zájmový skupiny" - tak co s nima. Mám nejdřív pozabíjet je a pak jít do obchodu, nebo jít do obchodu a počkat až přijdou za mnou (já jsem je dokonce jednou "rozjezdil" a pak to šlo v poho, ale oni uskakujou - potvory )
Tak zase malej návod.Co jsem tak pozoroval tak Heat level-to jsou ty odznaky se snizi bud tím,že jdeš do safe-housu..to je tam kde si to ukládaš hru,ale ukladat si to nemusiš,potom úplatkem policejního oficíra-ty jsou zase samozřejmě vyznačení na mapě, a takovej nejjednodušší způsob je přejet do jiný čtvrti.Pokud vyvoláš mob war,potom už nezbývá než uplatit agenta FBI nebo vybílit sidlo nepřátelskýho gangu,to je docela o držku,hlavně ze začátku,ale zas získáš safehouse zadarmo A ještě postup na obchod: Mě se osvědčilo zaparkovat někde dál a te pred obchodem postrilet z dálky ochranku na ulici a občas i vyběhnou z obchodu takže jsou nekrytí a tím pádem víc zranitelní.Přece jen když vyběhne chlápek s brokovkou ven je lepší než zalezlej někde za barem A pak už jen vlítnout do obchodu,tam záleži na postřehu "přesvědčit" obchodníka ke spolupráci,někdy na něj stačí namířit někdy se mu musí pár ubalit..dále vyhodit sejf a v připadě že se odemknou např. barové dveře vyčistit zadní trakt.V něm občas bývá taky sejf,pokud je tam i šmelinář(ten se samozřejmě musí také přemluvit ke spolupráci)Taky je pro začátek dobrý vykrást banku,je docela špatně střežená..dojdeš k sejfu a před ním tri poldové a to je vše..i když zpáteční cesta je docela vostra,to bych kecal,alene nic nepřekonatelného...někdy mi to přilo i jednodušší,než vybrat výpalný:lol: a třeba v tý v middletownu je 50 000$,což už by mohlo hodit na nějakej uppgrade zbraně
Tudle hru jsem zkusil a uz ji asi vic sanci nedam, natoz abych si kupoval original.. zklamala me a to velice.. tak jsem se na to tesil.. uz at tu je Mafie 2
CPU: AMD Barton 2500+@2123Mhz (11*193MHz), MB: ASUS A7N8X-Deluxe, RAM: 2*512MB DDR400 A-Data 2,5-3-3-6, HDD: Seagate SATA 120GB, VIDEO: Sapphire Radeon 9500np 128MB @ R9700 (349/316) CAT 4.7, DVD: Pioneer, MON: 17" ADI Dynaflat, WINDOWS XP SP1 3DMark01 / 03 .....16.104b / 5.446b
Mirkana píše:chlapy mužete my poradit at dělám co dělám nastoupil jsem do auta jedu zastavím a nemužu vystoupit poradte někdo jak vystoupit z auta dikas
Mirkana píše:chlapy mužete my poradit at dělám co dělám nastoupil jsem do auta jedu zastavím a nemužu vystoupit poradte někdo jak vystoupit z auta dikas
Tohle dělá cracklá verze, možná by stačilo koupit originál ...
Tak jsem to dohrál podruhý, jinak a v jiným tempu, víc jsem to prolejzal takže můžu vyslovit muj konečnej verdikt...
Podle mě když tu hru hrajete nějakou dobu a nezavrhnete to za hoďku, začne vás to bavit. Když střídáte plnění misí daných rodinou se zabíráním obchodů nebo s plněním extra úkolů který můžete a nemusíte přijmout, neni to pak stereotypní. Banky taky potěší. Co mě na tý hře OPRAVDU štvalo, bylo chování vozovýho parku...Auta jezdí jak splašený a když po vás jde policie nebo konkurenční família, můžete mít ten nejrychlejší sporťák a je to prd platný. Nechápu proč tohle nepřízpůsobili realitě Systém savehousů taky neni moc dokonalej, ale jinak, jak říkám, bavilo mě to...za čas to dám znovu