Ja myslim , ze urcite! Mel jsem Audigy 2 a premyslel jsem nad X-fi platinum nebo fatality a nakonec jsem vybral fatality... mam ji par dni a zvuk je o dost lepsi[aspon pro moje usi ] ! Pokud mas kvalitni repro nebo sluchatka tak rozdil urcite poznas
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
nemyslim si. Audigi 2 má při 24b, 196kHz nebo i míň má zkreslení 0.0005 a frekvenční charku prakticky rovnou a ostatní parametry taky ok. Pokud se ti tedy zvuk zdá lepší, nebude o moc, ale spíš jinej. Jinej důvod může bejt že máš opravdu nějakou hardcore aparaturu a seš větší netopír než já.
resim stejny dilema. mam hardcore aparaturu na ktery nebezi jenom zvuk z PC ale i cd prehravac a dokonce takovej hardocore jako je gramofon (kterej je stejne lepsi nez fsecky pos... cedecka) a resim jak moc bych si pomohl koupi xfi s 64mb konkretne tu game nebo jak to oznacujou. nemate nekdo skusenoust?
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Audigy 2ZS (nevím jak jiné verze) a X-Fi (vyjma Elite pro) mají stejné převodníky,takže rozdíl tam bude minimální...při flat nastavení,bez efektů,crystalizeru a jiných serepetiček.DSP je lepší,takže o chlup ta karta zvukově lepší bude.Fatality a platinum verze jsou na tom ale zvukově úplně stejné jako music.Jediný rozdíl je ve vybavení a že ta Fatality je vyloženě dělaná pro hráče.K hardcore zvukové sestavě má podle mě smysl jedině ta Elite pro.