Jakou klávesnici?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

Perfect_ píše:Nečetl jsem ty příspěvky přede mnou, ale jediná kláveska, kterou jsem měl a můžu doporučit je Dolbyovka (snad ji znáte i tu)...

EDIT:
Obrázek
to je pěkně vypečená klávesnice :) kdybych si takovou hodil dom, tak mi na kompl nikdo neleze, protože by nebyli schopní napsat ani heslo :-D výhody to určitě má a pro mě, kterej píšu všema 10-ti určitě! vim co kde je ikdyž se nedívám
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

No nejde o to, že je to bez popisek, dá se sehnat i s, ale nikdy jsem neměl lepší klávesku, luxusně se mi na ní píše a má klasický rozvrzění (předtím sem měl cca 10 klávesek a ne jenom ty za dvě kila)...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

má celkem klasický rozvržení, ale má taky malej enter... ikdyž to už začíná být v podstatě taky klasický rozvržení :) ale dávám přednost kláveskám s nejklasičtějším rozvržením a to s velkým enterem :-D
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
jaraznachoda
Nováček
Nováček

genius slimstar

Příspěvek od jaraznachoda »

ještě bych se chtěl zeptat jak je to s touuto klavesnici ve hrách,když držítě více tlačítek naráz jestli se chová tak jak má, například dopředu a doleva a tak ...

a ještě jeden dotaz: jaký je rozdíl mezi mezi touto klavesnici a glavesnici s označením 100
Peterer
Začátečník
Začátečník

Re: genius slimstar

Příspěvek od Peterer »

jaraznachoda píše:ještě bych se chtěl zeptat jak je to s touuto klavesnici ve hrách,když držítě více tlačítek naráz jestli se chová tak jak má, například dopředu a doleva a tak ...

a ještě jeden dotaz: jaký je rozdíl mezi mezi touto klavesnici a glavesnici s označením 100
Klávesy na Slim Starech jsou na 4 kluzných sloupcích, takže se absolutně nezadrhávají. Klávesnice s označením 100 je ekonomičtější model, ale nevím jestli uchycení kláves je stejné jako na Slim Staru.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Mně ten SlimStar velice překvapil, za tu cenu je to skvělá klávesníce, pro mně uplně ideální, na žádne, která by mi víc vyhovoval jsem nedělál, ikdyž jednu malou chybyičku bych našel, a to že na te řerné barvě je vidět prach, který nan í sedá, jinak je to fakt skvělá klávesnice a jen ji doporučuji :-D
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
jaraznachoda
Nováček
Nováček

genius slimstar

Příspěvek od jaraznachoda »

a ještě jeden dotaz ... jak je to s multimediálními klávesami, fungují i v programech winamp, mv2player nebo s ostatníma programama kromě wmp atd ...
hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

Ja som si vcera kupil Genius KB-19e...je slim,ma notebookove rozlozenie klaves,takze si musim trochu zvyknut.Ale pise sa na nej dobre,takze spokojnost.

Len jedna vec ma trochu stve,ze nefunguju vsetky multimedialne tlacitka.Neviete o nejakom softe od Geniusu,kde to ide nastavit?
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Nekoupil jsis Genius KB-19e, ale Genius KB-19eNB. Soft máš určitě v krabici, nebo si to stahni zde http://geniusnet.com.tw/
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
hanni
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hanni »

ANo,mas pravdu,bola to NB...ale uz je prec a mam SlimStar...tam bol soft,k tej notebookovej nebol.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Udělal jsi dobře, klasické rozložení kláves a velký enter je potřeba.
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Peterer píše:Udělal jsi dobře, klasické rozložení kláves a velký enter je potřeba.
Je to ciste subjektivni zalezitost (osobne mam radsi US s malym enterem) a ve svem okoli pozoruji ze onen velky enter postradaji lidi co nevladnou vsemi deseti anebo maji v oblibe do enteru s rozmachnutim mlatit jak kladivem hrebiky !
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SS_Rambo píše:ikdyž jednu malou chybyičku bych našel, a to že na te řerné barvě je vidět prach, který nan í sedá, jinak je to fakt skvělá klávesnice a jen ji doporučuji :-D
tak teď mi mluvíš z duše... :oops: časem se taky projevilo, že na ni je ten prach hodně vidět, ale jednou za týden to setřít nikomu neublíží..
ctrl_j píše:
Peterer píše:Udělal jsi dobře, klasické rozložení kláves a velký enter je potřeba.
Je to ciste subjektivni zalezitost (osobne mam radsi US s malym enterem) a ve svem okoli pozoruji ze onen velky enter postradaji lidi co nevladnou vsemi deseti anebo maji v oblibe do enteru s rozmachnutim mlatit jak kladivem hrebiky !
teď sem tě nepochopil.. jakože lidi co neumí všema deseti mívají malej enter? :) já píšu všema a mám velkej, takže by to fungovalo... nejsu si ale jistej jestlis to chtěl fakt takto napsat...
:?
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“