Já jen bráním hru, která si nezaslouží, aby o ní někdo někdy říkal, že je to hovadinaRammstein píše:Nechápu co tu vůbec řešíte =) CS is BEST, CoD je podprůměr =) i když nechápu co na tom lidi lákáa přecházet z CS na CoD nebo z CoD na CS je podle mě hovadina =)
CS:S vs CoD2
Moderátor: Baneshee
- GoodMan
- Začátečník

- Ge.niu.sz
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jj muzu jen potvrdit. zapasy v AA jsou velice kvalitni. rozhodne se nemusite bat o to ze vam hladina adrenalinu nestoupneRecon píše:
Podle me je asi best MP FPS Americas army, realisticke to je, i kdyz mirne zabugovane ale nadruhou stranu jaka hra neni ze.
PS: pokud ste hrali zapasy v AA tak vite ze tam to je teprve o taktice.
- J X P
- Středně pokročilý

tohle mi pripomina klasicky neresitelny historicky flame ... co je lepsi ... Amiga nebo PC ?
CoD1 je jina hra nez CoD2 a uplne jine nez CS ... ja CoD2 uznavam, prave pro svoji akcnost a nektere veci mi tam vadi, ale to je u kazde hry.
Mozna by se kritikove jednoho ci druheho mohli spis soustredit na to co se jim prave na te jejich hre libi, nez aby osocovali co je na te druhe veci podle nich hloupe.
Pokud by se tato diskuze nedala vest v techto intencich pak navrhuji moderatorovi tema zamknout, protoze zadelano na poradny flame tu je. A o to tu prece nikdo nestoji.
btw. presvedcte priznivce mclarenu, ze je renault lepsi ... bych chtel videt a co terpve priznivce ferrari ... Cuore Sportivo rlz
.
CoD1 je jina hra nez CoD2 a uplne jine nez CS ... ja CoD2 uznavam, prave pro svoji akcnost a nektere veci mi tam vadi, ale to je u kazde hry.
Mozna by se kritikove jednoho ci druheho mohli spis soustredit na to co se jim prave na te jejich hre libi, nez aby osocovali co je na te druhe veci podle nich hloupe.
Pokud by se tato diskuze nedala vest v techto intencich pak navrhuji moderatorovi tema zamknout, protoze zadelano na poradny flame tu je. A o to tu prece nikdo nestoji.
btw. presvedcte priznivce mclarenu, ze je renault lepsi ... bych chtel videt a co terpve priznivce ferrari ... Cuore Sportivo rlz
---
- Rimmerr
- Začátečník

-
Dam to sem, nechce se mi zakladat novy tema. Na svem PC 2GHZ hraju Comandos Strike force. Celou dobu si pochvaluju jak to pekne svizne jede na strednich detailech 800x600. Staci mi to. Aledostal jsem se do Norska s tim clunem a nejnizsi detaily 640x480 nehratelna sekana. Vsechno jsem povypinal, ale porad nic. Nevite co s tim? Upgrade planuju, ale ne hned...
- J X P
- Středně pokročilý

typicky OT ... je toto tema urcene na reseni problemu s Commandos Strike Force ? pokud ano co jsem prehledl ?Rimmerr píše:Dam to sem, nechce se mi zakladat novy tema. Na svem PC 2GHZ hraju Comandos Strike force. Celou dobu si pochvaluju jak to pekne svizne jede na strednich detailech 800x600. Staci mi to. Aledostal jsem se do Norska s tim clunem a nejnizsi detaily 640x480 nehratelna sekana. Vsechno jsem povypinal, ale porad nic. Nevite co s tim? Upgrade planuju, ale ne hned...
---
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj sou to nervaky, kamose zabily, praskl do stolu a rozsypaly se mu suplikyGe.niu.sz píše:jj muzu jen potvrdit. zapasy v AA jsou velice kvalitni. rozhodne se nemusite bat o to ze vam hladina adrenalinu nestoupneRecon píše:
Podle me je asi best MP FPS Americas army, realisticke to je, i kdyz mirne zabugovane ale nadruhou stranu jaka hra neni ze.
PS: pokud ste hrali zapasy v AA tak vite ze tam to je teprve o taktice.
Ale je to fakt kvalitka no, mam to rad:)
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer