PROJECT: Digital Fantasy [94%]

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Lami
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lami »

Mnam mlask, to zeleny trubkovi i s tou expanzkou vypada fakt skvele! :up:
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux ;-)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ten molitan v horni casti case se me zda dost odbytej :oops: dole se me taky moc neliby ale ne tolik jako ten nahore :oops:
//ty kolinka taky nic moc
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

ten molitan v horni casti case se me zda dost odbytej Embarassed
Souhlas.Molitany ve vyznacene casti se me zdaj takovy nepkne udelany :oops: Obrázek
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

XPM píše:převážně je na interiéru co dodělávat, upravit kabely, vodníka etc...
:roll:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

čim si obarvil vodu? nazůstává ti ta barva na hadičkách?
btw nechrastí ti silencer? lidi řikaj že když je obráceně tak že vydává dost děsný zvuky :?
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

XPM píše:...Zatím jsem nesehnal UV reaktivní modrou barvu tak aspoň zelenou-prozatím. Je to vyluhovaná zvýrazňovací fixa, ale neměl jsem tam dávat tak moc protože katoda uvnitř expanzky už nesvítí modře ale zeleně...
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

silencer chrastil když byl fanem dolů. teď je opravdu silent 8)
Obrázek
Více na mých www
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Dnes jsem konečně namontoval krytí vrchní části šasi a tak přidávám pár fotek. Kryt vrchní části se skládá ze tří částí: pevné která je přilepená na koši od mechanik a dvou skládacích co zakrývají prostor kolem zdroje, HDD. Je to vyrobený z plexi a nasříkaný černou lesklou barvou (tou samou co case). Dvířka v zavřeném stavu drží na místě malý magnet který nedovolí pohyb. Musím ještě domyslet aby držely při otevřeném stavu, zatím se opíraj o molitan.

Přední číst ještě není úplně dodělaná, chybí nastříkat zámek dvířek, kryt na PSone a hlavně ovládací panely. Co se týče proudění vzduchu tak přední fan fouká dovnitř a zadní také. Ten zadní o otočen kvůli tomu že musí chladit mosfety a kondíky, dost se přehřívaly. Na proudění mi až tak nezáleží když mám vodníka ale teplý vzduch jde nahoru kde je odváděn zdrojem a chladičem HDD. Projekt se pomalu blíží ke 100% ale jak říkám, spousta věcí ještě není dořešena.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Více na mých www
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

Ty fotky na vrchu se mi celkem libily, ale jak jsi nasadil bocnici tak to tomu dodalo stavu :) Je to povedene, dokonce uz i ten molitan mi tam nevadi kdyz je tam bocnice :roll:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

parád
nelíbil se mi ten vršek ale když si to takhle zakrytoval tak je to supr
ty molitany tam teď vypadaj dost dobře
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Opravdu nice :)
Mohl by si pls ještě vyfotit předek case za světla :) ?
Jinak provedení fakt super-tady je pořádně vidět že méně neonu je lepší než to přervat 4ma.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jo, souhlasím, určitě je to tvůj nej project. A těším se na final fotky. Hodně povedený mi připadá ten kryt disků a zdroje, to se ti povedlo... :wink:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Jo je to celkove povedeny ale interier se mi libi mnohokrat vic nez case z venku :) ale tim nechci rict ze exterier(nevim jak to nazvat) by byl skaredy!!!Fakt pekny :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Docela souhlasim s Radeonem. Interier se mi vazne moc libi, ale ten vnejsek, no nevim, mozna to jen vypada tak divne na techhle fotkach. Asi az to vyfotis za svetla bude to uplne o necem jinem, ale jinak vazne moc dobry.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

díky, díky :-D takové ohlasy jsem ani nečekal. Já bych si napšíklad vytknul uspořádání kabelů ve vrchní části a kabely vedoucí k ovládacím panelům, než to dám dokupy tak to vyfotím, ale bojím se o stav vaší podlahy :blee: Jinak velkou nevýhodou je barva a typ barvy na case. Hrozně se to upatlává a špatně leští, o prachu ani nemluvě. No zrovna tu mám "upatlané" fotky toho předku. Ve finální verzi bude vrchní mřížku zakrývat černé plexi aby neprosvítaly světýlka.

Obrázek

Obrázek

:oops:
Obrázek
Více na mých www
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Nevím mě se to celkově nějak nelíbí ..... začátky vypadali dobře .... ale teďka no nevím ten předek je takový divný nějak mi nesedí tam ta spodní mřížka je za ni hodně vidět..... Vevnitř je to dobré ale celkoví dojem mi kazí ten molitan :(
Promiň , ale nějak mi to nesedlo .... je to jen můj názor!
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Nocne fotky su super. tie sa mi moc pacia. Vzch je originalny.
Cez den mi vsak trochu vadi, ze je gravir aj v casti kde je hned za nim dekel aj tam, kde nie. to by som riesil gravirom dole a napisom hore, alebo nejakym inym prvkom hore.
Predok je urobeny kvalitne, ale nicim neprekvapil a namiesto tej hornej mriezky by som dal urcite nieco ine, aby tam nebolo vidiet mechaniky. dole by bolo tiez dobre nieco dat za tahokov, nech vidiet iba vetrak.

edit/ odpoved na dalsi post: a sakratu poslednu vetu som uz nejako neregistroval. bolo vela novich postov. sorry
Naposledy upravil(a) Lubitel dne pon 3. dub 2006, 21:10, celkem upraveno 1 x.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Lubitel píše:Nocne fotky su super. tie sa mi moc pacia. Vzch je originalny.
Cez den mi vsak trochu vadi, ze je gravir aj v casti kde je hned za nim dekel aj tam, kde nie. to by som riesil gravirom dole a napisom hore, alebo nejakym inym prvkom hore.
Predok je urobeny kvalitne, ale nicim neprekvapil a namiesto tej hornej mriezky by som dal urcite nieco ine, aby tam nebolo vidiet mechaniky. dole by bolo tiez dobre nieco dat za tahokov, nech vidiet iba vetrak.
XPM píše:Ve finální verzi bude vrchní mřížku zakrývat černé plexi aby neprosvítaly světýlka.
ale jinak čteš? opravdu pozorně :roll: i tak díky za rady, musím sehnat tuhle mřížku, tahokov by nebyl to pravé :wink:
Obrázek
Více na mých www
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: další dobrej mod
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

Jak psal XPM,chce to jenom "doladit"kabely a tak a to plexi pod tahokov se asi hodit bude,ale to červený (newím co to je) tam bude prosvítat vždycky,takže asi bych to dal radši do týmových barev
Odpovědět

Zpět na „Projekty“