Mate niekto skusenosti s hrami na hp 6125? Mam taky problem
Moderátor: Don
- Tomhawk
- Nováček
- vlada83
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mrkni do spravce üloh, neskace ti tam nejak hodne tenhle proces ASWL2K.exe, mi to tam docela hrabe tak to vypnu a pohoda, hry jedou pekne
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
- Tomhawk
- Nováček
To asi těžko. Protože Rocket má HP nx6125 a pochybuju, že tam používá ASUSackou W-LAN kartu .
Např.:
http://www.techspot.com/vb/all/windows/ ... y-CPU.html
Např.:
http://www.techspot.com/vb/all/windows/ ... y-CPU.html
- vlada83
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jee a jo:( no ale probelm ma stejnej, no me to docela pomohla, vykon je lepsi
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
- Tomhawk
- Nováček
- Tomhawk
- Nováček
- Rocket
- Nováček
-
Ahaaaa
Fakt moc diky. Tam bude asi pes zakopany. Chces vediet ake HWINFO 32 vyhadzuje "vacsinou" vysledky mne?
CPU Benchmark: 7612
FPU Benchmark: 12457
MMX Benchmark: 16389
Dalej je to uz zhruba rovnake.
Slovo vacsinou som pouzil z toho dovodu, ze predtym mi to udavalo vysledky porovnatelne s Tvojimi, ale teraz to musi byt vazne nejako posahane
CPU Benchmark: 7612
FPU Benchmark: 12457
MMX Benchmark: 16389
Dalej je to uz zhruba rovnake.
Slovo vacsinou som pouzil z toho dovodu, ze predtym mi to udavalo vysledky porovnatelne s Tvojimi, ale teraz to musi byt vazne nejako posahane
- Tomhawk
- Nováček
- Rocket
- Nováček
-
- Tomhawk
- Nováček
- Rocket
- Nováček
-
- revenger
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ja napriklad nepouzivam ziadne utilitky na vykon..maval som na starom desktope ale podla mna to viac skodilo ako pridavalo na vykone...je mozne aj to ze sa ti prehrieva...napriklad mne preto mrzol comp alebo sekal lebo som na starej MX440 mal pasiv..a ked sa prehrial tak potom sekanica az kim nezamrzol...
desktop:Amd ath64 3200+ winchester, MSI K8N-sli platinum, MSI X800XL 256mb, 2X512MB apacer cl2,5; 2X80Gb seagate(NCQ) S-ata, 420W levicom, Samsung syncmaster 913TM Lcd 19
- Rocket
- Nováček
-
Problemy neprestali
Taaak pod dlhsej dobe som so svojim problemom spat. Zo servisu sa mi vratil s poznamkou, ze ziadne "znizovanie vykonu" nebolo zaznamenane a odporucaju mi preinstalovat Windows. Asi ma spravne nepochopili ked som im vysvetloval, ze som ho nejake tie tri tyzdne pred odovzdanim do servisu preinstaloval . Notebook je stale rovnako pomaly. Vsimol som si, ze mi zacne trhat kazda jedna aplikacie po zhruba takej polhodine(videa, filmy, mp3, ICQ, setric dispeja, dokonca i Word), jednoducho problem je na zaplakanie
- Schizos
- Začátečník
Zujimalo by ma ci sa Ti to podarilo vyriesit...
Ak nie, tak potom, kedze to je hp, nb by mal mat aspon nejaky ten cas medzinarodnu zaruku. Mozno, by si mal skusit nejaky iny autorizovany servis a urcite sem dat meno a adresu takto neprofesionalneho servisu nech sa vie, kam nechodit.
Tiez by som sa na tvojom mieste obratil na podporu hp slovensko a skusil priamo im to vysvetlit. Tam by ti mohli podat informacie: ci sa s tym uz stretli, ci problem je casty a ci postup servisu bol spravny. Predsa hp nechce prist o zakaznika vinou neprofesionalneho servisu, alebo sa mylim?
Ak nie, tak potom, kedze to je hp, nb by mal mat aspon nejaky ten cas medzinarodnu zaruku. Mozno, by si mal skusit nejaky iny autorizovany servis a urcite sem dat meno a adresu takto neprofesionalneho servisu nech sa vie, kam nechodit.
Tiez by som sa na tvojom mieste obratil na podporu hp slovensko a skusil priamo im to vysvetlit. Tam by ti mohli podat informacie: ci sa s tym uz stretli, ci problem je casty a ci postup servisu bol spravny. Predsa hp nechce prist o zakaznika vinou neprofesionalneho servisu, alebo sa mylim?
- Rocket
- Nováček
-
hmm
Nie, napodarilo sa Robit s mojim notebookom dlhsie ako hodinu dokaze len skutocny odvazlivec, bo sa tak brutal spomali . BTW Je to super idea s obratenim sa na podporu hp slovensko. Thanx . Zda sa mi to trosku nekorektne len tak sem hodit meno firmy, bo je jednou z najvacsich na Slovensku, ktore sa zaoberaju PC technikou. Navyse ked som tam uz siel, spomenul som aj problemy s DVD napalovackou (pokazila mi zopad DVD´s) a oni mi ju vymenili a namiesto nej mi dali DVD Light scribe napalovacku zadarmo
- Schizos
- Začátečník
Tak v tom pripade by som skusil: Sledovanie procesov v task managere a udalosti v "prohlížeči událostí", ci ti tam nieco cervene nenaskakuje (start-ovladaci panely-nastroje pro spravu-prohlizec udalosti).
Ale to asi vsetko vies.
Co sa tyka zarucneho servisu, tak pri vsetkej ucte k DVD napalovacke, je asi zrejme, ze Tvoj notebook im nestal ani za to, aby ho nechali bezat tu hodinku, na ktoru si ich upozornil (dost pracne a dal si si zalezat).
Keby dali aspon ake take odvovodnenie, tak prosim, ale povedat, ze nezaznamenali nic, je napovazenie a myslim, ze ta nezobrali dostatocne vazne. Myslim, ze taky servis by si mal poradit aj s diagnostikaciou a neostat len pri vymenach komponent ako na beziacom pase.
Preto by si si nemal robit tazku hlavu a bez urazky obohatit svoj popis problemu bez obvinovania aj zverejnenim podotykam VEREJNEHO mena (na to ho maju). Prave ked ide o tak velkeho hraca na trhu s nb, skoro urcite je Vas viac, ktori mate podobne trpku skusenost.
Urcite daj vediet ako si dopadol!
Ale to asi vsetko vies.
Co sa tyka zarucneho servisu, tak pri vsetkej ucte k DVD napalovacke, je asi zrejme, ze Tvoj notebook im nestal ani za to, aby ho nechali bezat tu hodinku, na ktoru si ich upozornil (dost pracne a dal si si zalezat).
Keby dali aspon ake take odvovodnenie, tak prosim, ale povedat, ze nezaznamenali nic, je napovazenie a myslim, ze ta nezobrali dostatocne vazne. Myslim, ze taky servis by si mal poradit aj s diagnostikaciou a neostat len pri vymenach komponent ako na beziacom pase.
Preto by si si nemal robit tazku hlavu a bez urazky obohatit svoj popis problemu bez obvinovania aj zverejnenim podotykam VEREJNEHO mena (na to ho maju). Prave ked ide o tak velkeho hraca na trhu s nb, skoro urcite je Vas viac, ktori mate podobne trpku skusenost.
Urcite daj vediet ako si dopadol!