//Dzin: přesunuto z Audia videa grafiky"ne grafárny"
zmen si nicneříkající nazev threadu....
//edit Thellwin - upraven název threadu (nebo by jsme se nedočkali
Moderátoři: Walker1134, Wilik

nedelejte u toho vedi lidi, tech 300W staci bohate, nedavno jsem tu na foru videl o dost silnejsi sestavu s A64 a 7800GT, ten typek me ke zdroji i lcd, na kterym se ukazuje kolik to prave zere, pri zatizeni mel max 280W tusimygener píše:Zjistil jsem že mám na zdroji 300W a je to ATX zdroj... neni těch 300W málo.. bo akorát?

Tak co stim mám dělat?Jan Machalík píše:nedelejte u toho vedi lidi, tech 300W staci bohate, nedavno jsem tu na foru videl o dost silnejsi sestavu s A64 a 7800GT, ten typek me ke zdroji i lcd, na kterym se ukazuje kolik to prave zere, pri zatizeni mel max 280W tusimygener píše:Zjistil jsem že mám na zdroji 300W a je to ATX zdroj... neni těch 300W málo.. bo akorát?

Záleží na tom co to je za zdroj, mnohá "třístovka" by tu sestavu zase nedala (a to že jede skoro na doraz - (jseš si jistej že to je 300W ? To by měla zatraceně doboru účinnost) asi taky nebude zrovan nejlepší, přidá disk, mechaniku atd. a najednou to nepojedeJan Machalík píše: nedelejte u toho vedi lidi, tech 300W staci bohate, nedavno jsem tu na foru videl o dost silnejsi sestavu s A64 a 7800GT, ten typek me ke zdroji i lcd, na kterym se ukazuje kolik to prave zere, pri zatizeni mel max 280W tusim

Nen taktováno neni nic...NoTHX píše:jestli je něco v počítači taktováno, tak to zkus dát zpět

jj GTA a Matrix měl detaily skoro na minimum ale třebu na NFS:U2 sem si dával jeden čas celkem ty detaily výš i když se to trochu sekalo tak to všechno vypadalo normálně...*EasY_TarGeT* píše:já měl kdysi na bedně taky zdroj co měl údajně 260W, jenže výrobce byl TopTech o čemž sem se dověděl bližší info až po dvou odpálených grafikách... znalej člověk ve zdrojích mi říkal, že má tak maximálně 160-180W skutečnej výkon a když viděl tu nestabilitu dodávanýho napětí tak říkal, že hned s ním pryč... je pravda, že lidi (většinou ve věci míň znalí) na zdroj kašlou a řeknou si "to by mělo stačit", ale kolikrát je lepší koupit zdroj za 1000 než kupovat nový komponenty (třeba právě GK) za 3x větší prachy... klidně to může být zdrojem, může to být přehříváním grafiky... ikdyž mafii sem hrál na P2 400MHz, MX 400 na snížený detaily a celkem obstojně jsem ji dohrál a žádný artefakty se mi neobjevovaly...
ty grafický chyby se projevujou i když máš snížený detaily na minimum, nebo i tak?