Scrollování při nainstalovaných ovladačích Genius

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Scrollování při nainstalovaných ovladačích Genius

Příspěvek od Trainzak »

Všiml jsem si, že když scrolluji kolečkem myši s nainstalovanými ovladači Genius, tak např. v Total Commanderu se s tím vůbec nedá pracovat protože scrolling je příliš pomalý. Vyhovoval by mi standartní nastavení scrollování bez nainstalovaných ovladačů. Jenže se zas nechci ochudit o EasyJump a další vymoženosti. Jde to nějak? V nastavení ovladačů je akorát o kolik řádků se chci posunout, ale není zde rychlost.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tak si nastav vice radku to nepomuze?
nejak sem to nepochopil jaky je rozdil mezi tim ze to scrolluje malo radku a ze to scrolluje pomalu :?
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

V nastavení myši je standartně položka udávající počet řádků o které text popojede při jednom posunutí kolečka, nic jiného se u scrollu obvykle nenastavuje. Zadej více řádků a mělo by se to hýbat svižněji.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tak ted sem to nasel v ms ovladacich
Obrázek
zkus se podivat jestli tam neco takoveho nenajdes
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Rozhodně není stejné o kolik řádků se posune a jak rychle. Ty MS ovladače vypadají dobře, kde je stáhnu a pojedou zároveň s Geniusovými?
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Tak jsem zjistil, že pomalu to roluje jen v Total Commanderu, a když při tom hýbu myší tak to roluje rychleji... Divné...
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Takže Microsoftí ovladače nepomohly, pořád to stejné. Nešlo by nějak zakázat funkci rolování Geniusu a povolit standartní Windowsovské při zachování nastavení speciálních tlačítek?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Trainzak píše:Takže Microsoftí ovladače nepomohly, pořád to stejné. Nešlo by nějak zakázat funkci rolování Geniusu a povolit standartní Windowsovské při zachování nastavení speciálních tlačítek?
ted mas nainstalovane jake?
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Teď mám nainstalované nejnovější ovladače pro Genius Netscroll+ Superior v. 7.0.900 a zkoušel jsem IntelliPoint 5.5.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“