Problém se systémem

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
joev
Nováček
Nováček

Problém se systémem

Příspěvek od joev »

ahoj,
vlastním comp na sytému WINXP SP2...a mám s tím takový problém...
ať dělám co dělám, tak počítač mi prostě neumožní otevřít a editovat uživatelské účty, naběhne mi jenom prázdné wokno - toť vše :x

to samé se děje i když otevřu možnost Hledat ve startu - jenom obrázek pejska a thats all!!

- na to že mám 1GB RAM se mi zdá že mi počítač nabýhá neúnosně pomalu.... s tím možná souvisí zakázání programů po startu - ať dělám co dělám, tak Messenger se mi tam vždy po restartu objeví jako povolený, stejně jako Kerio, Outpost nebo třeba i NOD32 - všechny jmenované programy jsem ale oddinstaloval, v nouzáku vyčistil registry, provedl antivirovou kontrolu (i online) - mám pandu titanium
ale tyhle programy mi tam postě furt systém hlásí jako že tam jsou, ALE UŽ DÁVNO TAM NEJSOU.... (možná s tím to má hodně společného)

prostě totální guláš, je toho hodně..... nevim co s tim, nemůže mi někdo s podobným a vyřešeným problémem poradit???
Chap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chap »

Proste M$ Wokna.
ale ty mas docela peknej extremek asi ...... no nejlepsi asi co muzes udelat je reinstall. Protoze opravovat windows neni to pravy vorechovy ....
Smoke it for PEACE please
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“