Jaké CPU do P6VXAT??

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
lund06
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaké CPU do P6VXAT??

Příspěvek od lund06 »

Zdravím vás,měl bych dotaz,mám desku P6VXAT,s chipsetem VIA Apollo Pro,socket 370,nyní zde mám procesor intel celeron coopermine s pretaktovaním(base clock:700mhz,now clock:1106mhz)jo já o tý desce moc nevim jen vím ze mám ten socket 370,max fsb supported je 133mhz,no jeste vim ze je to novejsi revize pise se u manualu ze to supportuje i nejaky Tualatin nebo tak,tak bych vás chtěl poprosit jestli byste nenapsali jaký nejsilnější procesor do toho můžu dát a případně kde koupit,díky moc.

P.S. nepište pls věty typu nemá to cenu kup nový PC,nový pc jentak nebude ponevadž stavíme barák.that's all. :wink:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nejsilnejsi do toho das 1400 MHz Tualatin (PIII-T/Celeron). koupit to muzes zkusit tady v bazaci, nebo v jakemkoliv bazaci... skoda ze ta deska je takovej srot...
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

1400 se bude hůř shánět, pokud se ti povede koupit 1000 nebo i 1100 MHz Tualatina (celeron) tak na 133 FSB by měli chodit bez problémů a výkonem se to té 1400 víc než vyrovná.
čistokrevný PIII Tualatin s 512 kB L2 asi neseženeš vůbec, na to zapomeň rovnou.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
lund06
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

kde?

Příspěvek od lund06 »

prosimte dej mi link na ten bazar nemuzu to najit,nvm jestli jsi nahodou nemyslel shopík ale tam sou jen nove procesory takze asi ne,tak kdyztak ten odkaz asi som slepy nebo co :D
Benu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Benu »

Tohle ti asi moc nepomůže, co? http://search.ebay.com/tualatin_W0QQfkr ... 1QQxpufuZx

No ale objevují se i u nás v bazarech, ale budeš muset chvilku hledat. Úplně nové jde koupit PIII-S na 1,266 MHz, ale zase jenom v zahraničí. Intel tyto procesory stále dodává do průmyslových počítačů.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

link na bazar
http://forum.pctuning.cz/viewforum.php?f=52
:roll:

Pochybuju. ze ta deska sezere P III-S... P III-T urcite, ale P III-S teda nevim...
Benu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Benu »

Aha, tak to nevím. Oficiálně ale nepodporuje PIII-S ani TUSL2-C, ale mně tam jede. Myslím, že oficiální podpora není jenom kvůli napájecímu napětí, které je u S verzí nižší (1,4V) než je možné u TUSLU nastavit (1,45V). Třeba jsem ale trochu mimo.

//edit mhl, smazano OT & PH
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“