XFX GeForce 7800 GS Extreme Edition 440/1300

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

XFX GeForce 7800 GS Extreme Edition 440/1300

Příspěvek od shadow »

Přemýšlím, že bych si udělal nějakou tu radost a koupil si nějakého toho posledního mohykána, který by oživil mou AGP sestavu, před jejím definitivním odesláním do hardwarové Valhally.

10 litrů je sice dost, ale tato grafika vypadá celkem solidně, a přitom nemám obavu, že by mě to můj bartík 2500+ (oc 186FSB*11) neutáhl :)

http://www.guru3d.com/article/Videocards/322/1/

Jo btw mrkněte na ty grafy - jsou řešený ve flashi a vypadá to naprosto božsky. Naše servery by takové řešení mohly okopčit :).

7. 4 . by měla být k dispozici přes PixMania :).
show must go on..
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: XFX GeForce 7800 GS Extreme Edition 440/1300

Příspěvek od Radim Štěpanec »

shadow píše:Přemýšlím, že bych si udělal nějakou tu radost a koupil si nějakého toho posledního mohykána, který by oživil mou AGP sestavu, před jejím definitivním odesláním do hardwarové Valhally.

10 litrů je sice dost, ale tato grafika vypadá celkem solidně, a přitom nemám obavu, že by mě to můj bartík 2500+ (oc 186FSB*11) neutáhl :)

Jo btw mrkněte na ty grafy - jsou řešený ve flashi a vypadá to naprosto božsky. Naše servery by takové řešení mohly okopčit :).

V ČR má stát cca 8500 + dph, takže to odpovídá. Nicméně, vyplatí se to ? Není zajímavější vyměnit MB ?
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Radim Štěpanec píše: V ČR má stát cca 8500 + dph, takže to odpovídá. Nicméně, vyplatí se to ? Není zajímavější vyměnit MB ?
A procesor a rovnou i disk a paměti a licenci k Windows a mohl bych pokračovat :) A starosti a čas s tím spojený :).
show must go on..
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Štěpanec »

shadow píše:
Radim Štěpanec píše: V ČR má stát cca 8500 + dph, takže to odpovídá. Nicméně, vyplatí se to ? Není zajímavější vyměnit MB ?
A procesor a rovnou i disk a paměti a licenci k Windows a mohl bych pokračovat :) A starosti a čas s tím spojený :).
V případě výměny MB lze zavolat na servisní středisko Microsoft, a win budou znovu aktivovány s jiným MB.

Nemáš v podpisu sestavu, takže těžko říct, co bys ještě musel měnit. Ale při dnešních cenách CPU by to nemusel být horor
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Zda to ten CPU utahne uz tu jednou horliva diskuze byla..a nerad bych ji znovu zacinal..
Karticka je to pekna,zda se ze i docela vykonna ale pro toho kdo ma NV 68xx nebo RX8xx je to nesmysl menit.. :wink:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

No na to co je to za kartu i pres to ze ma 16pix. pip se mi ten vykon zda nejak malej... A i vysledky v marcích nevypadaj nejak super. Mozna ze to bude zalezitost ovladacu,ale nevim... Taky jsem totiz premyslel o jine grafice,protoze za to abych prechazel na PCi-e a mel v podstate stejnej vyp. vykon mi to nestoji. Mam P4 na 3,6Ghz,tak by to tu kartu si myslim utahlo,ale ten vykon se mi nezda byt tak presvedcivej pro to abych si ji za 8500kc koupil. Neni nekde jina recenze?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

osobně bych to stávající PC taky prodal a přešel na PEG, nějakej Celeron D je jasná volba. výkon si sice moc nezvýšíš ale máš možnost to do budoucna lehce upgradovat a hlavně solidně přetaktovat
ignorelist: kremrole a dezoláti
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

pokial mas AGP hodne v laske a nechces ho opustit,tak ti odporucam toto:
http://www.pretaktovani.cz/text/nejproAGP.asp
ma to 20pipelines a 512DDR3
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Já mám GeForce 6800GT (OC) už rok a půl, takže taky přemýšlím nad nějakým upgradem a kupovat 7800GS mi přijdu už zbytečnost, začínají vycházet next-gen hry, a proto bych nad koupí nové grafické karty do PCI-E(tudíž i nové základky a procesoru) neváhal, rozhodně se to vyplatí.
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

snapcase píše:pokial mas AGP hodne v laske a nechces ho opustit,tak ti odporucam toto:
Vyuzije ti to AGP na 100% ??? :o
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Michrex píše:
snapcase píše:pokial mas AGP hodne v laske a nechces ho opustit,tak ti odporucam toto:
Vyuzije ti to AGP na 100% ??? :o
temer na 100%, jinak by prece tu kartu do AGP nedelali :wink:
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
JCik
Nováček
Nováček

Příspěvek od JCik »

shadow píše:Přemýšlím, že bych si udělal nějakou tu radost a koupil si nějakého toho posledního mohykána, který by oživil mou AGP sestavu, před jejím definitivním odesláním do hardwarové Valhally.

Mam 7800GS od Leadteku, ale vseobecne, karty s temihle GPU jdou dobre taktovat (v mem pripade 485/1400), takze pokud vylozene nepotrebujes XFX, da se nejaka ta tisicovka usetrit. Leadtek jsem poridil za 8500,- vcetne DPH.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

JCik píše:
Mam 7800GS od Leadteku, ale vseobecne, karty s temihle GPU jdou dobre taktovat (v mem pripade 485/1400), takze pokud vylozene nepotrebujes XFX, da se nejaka ta tisicovka usetrit. Leadtek jsem poridil za 8500,- vcetne DPH.

Kde jsi ji pořídil, jestli se můžu zeptat. Ceny jsou teď tak 9200 s DPH a nejsou skladem.

Zajímalo by mě ještě, jak je ta karta hlučná. Máš srovnání třeba s Leadtek 6600 GT?
show must go on..
JCik
Nováček
Nováček

Příspěvek od JCik »

Koupil jsem ji na Mironetu ... hned na zacatku kdyz ji zacali nabizet. Ted ji tam maji uz za 9.000,- :(

Hlucnost:
2D prakticky neslysitelna,
ve 3D se uz ozve, ale neni to zadna hruza.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“