Bloody's 1st casemod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Bloody's 1st casemod

Příspěvek od Bloody »

Tohle je můj první mod tak můžete kritizovat...nebo naopak:))

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Bloody dne stř 5. dub 2006, 17:12, celkem upraveno 3 x.
hoblajz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hoblajz »

Ještě by to chtělo nějaký fotky nebo náčrty nebo něco podobnýho.....ať je co kritizovat..... :wink:
Notebook ASUS F3Tseries
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

At se koukam jak se koukam, nic nevidim :)
edit- wow, dost pekny, me se to fakt libi. :)
Naposledy upravil(a) Mrazák dne stř 5. dub 2006, 17:16, celkem upraveno 1 x.
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: R7 7700, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: RTX 3060 Ti |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

heh prvy jeho prispevok do fora a hned toto
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Mě se to teda dost líbí, ten předek chce ale poupravit, hlavně ať to tolik nesvítí :D

//pro ty co nechápou, žádný fotky tu opravdu nejsou..zatím :roll:

//už jsou, kurňa já mám odhad :twisted:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
hoblajz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hoblajz »

Jako udělaný to máš pěkně, ale třeba koukat v noci na nějakej film...nebo vůbec v noci sedět u toho compu...bych za chvíli zmodral... :)
Notebook ASUS F3Tseries
Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody »

hoblajz píše:Jako udělaný to máš pěkně, ale třeba koukat v noci na nějakej film...nebo vůbec v noci sedět u toho compu...bych za chvíli zmodral... :)
To já asi taky a proto tam mám vypínače na veškerý osvětlení....))
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

máš to pěkně sladěný jen něco s tim předkem ten vypadá divně
a ta modrá záře to je každýho věc mě by to vadilo ale když se ti to líbí tak proč ne svítí jen jedna barva takže ok
a ta kláveska rulezz vypadá fakt super :up:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Jojo, ten předek je opravdu divnej. Škoda těch chyb na tom stříkání, ale jinak celkem dobrý.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

nejvíc je ten monitor!! :D :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

co si použil za tu stříbrnou ? jestli stejnou věc co já tak to sice ze začátku bude vypadat pěkně ale maže to a setře se to takže t pak bude šedý :( ale jinak parádní kompletek :)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Co to je za tu modrou barvu? Na klavesnici vidim popisky u diod ale ty by meli byt logicky prestrikane jak ji to udelal?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

JO pekna prace akorat bys mozna este mohl vymenit ten zelenej displej.. za modrej kdyz je vsechno modry-- tak to je jen tip zalezi na tobe jak se ti to libi... :wink:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody »

Ještě bych mohl přihodit ňákej popis.....tak kdyžtak pár dní počkejte. Jinak tu klávesnici sem celou nastříkal stříbrně a pak ty modrý plameny, všechny písmeny sou psaný ručně takže i ty popisky u ledek.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

HMMM, hodně dobrý, líbí se mi, žes to vzal všechno sakum prdum :-D (klávesnice, monitor...). Taky sem si jednou barvil klávesnici, ale hned to muselo jít dolu, pač sem měl furt ruce od černý barvy :lol: Barva byla pěknej šmejd...
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

pekneeeee. paci sa mi vyber farieb aj spracovanie. nie kazdemu sa podari urobit plamene bez stekancov.

Celek je to pekny. Ta skrinka ja vyuzita asi na maximum.
Co by som tak poradil, tak mozno vyuzit nejako pekne cast pri ledkach a resete. vyplotrovat ornament, alebo vlastne logo by nebolo zle, ale treba to premysliet, pripadne urobit, prilozit a mozno si aj povedat "nie" a nedat tam nico co by narusilo celok.
To iste by sa potom dalo dat aj na zdroj.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Mas stejny skin na WINAMPU jak ja :lol:

No nic pekny ale ten zdroj bych dal jinam , jinak se mi to libi taky sem neco podobnyho zamyslel kdysi ...
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Souhlasim s tim zdrojem. To je asi to poslední, co bych chtěl při kouknutí do vnitřku case vidět. Ale jak už sem psal, moc se mi to líbí :thumbsup:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Sir_-_Death píše:Taky sem si jednou barvil klávesnici, ale hned to muselo jít dolu, pač sem měl furt ruce od černý barvy :lol: Barva byla pěknej šmejd...
No záleží co nám Bloody napíše, ale pokud to stříknul ještě nějakým kvalitním lakem tak nemůže být problém. Minimálně na klávesnici by to myslím bylo rozumné, protože lidskej pot je vážně kyselina které odolá málokterá barva.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no je to moc pekne mozna by bylo dobry vyndat ten zdroj jako ze skrine ven :p
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Odpovědět

Zpět na „Projekty“