Jakou vybrat skrin

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
bober
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jakou vybrat skrin

Příspěvek od bober »

Tak se rozhoduju a pořád nevím, která z těhle dvou bude lepší.

GMC H60 Phoong http://www.ventum.net/item/show/gmc-h60 ... konkurence

Yeong Yang Cetus 5601http://pekro.ekatalog.biz/zbozi/cetus-y ... ?p=z:22018

Chci hlavně, aby skříň měla pevnou konstrukci (žadné vybrování a podobně). Muže mi někdo poradit, která je lepší

Dík moc :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Hmm, taky bych váhal... Obě maji zajímavý předky, ale asi bych bral tu druhou. Ta první má přece jen ,,standartní" tvar a je menší, sice ne o moc, ale je. Je to můj názor, rozhodnou se musíš sám, budou to tvoje peníze, co do toho pudou :wink:
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

jsem taky pro druhou, ma podle me mnohme zajimavejsi "cumak" :wink:
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

No tie case su obe v pohode obe maju otvory na 12cm vetraky ale ak chces usetrit tak bod viac ma prva kedze uz ma nejake od vyroby .... obe maju tunely od cpu podla mna dost pozitivne ... ale no myslim ze keby som ja mal brat nejaku z tych case-ov tak by som zobral tu prvu ...
-dovod: druha by sa mi nepacila pri nohach na mna moc taka divna nepaci sa mi .... radsej klasiku ...
bober
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bober »

na vzhledu mi až tak nezáleží, spíš mě zajímá nějaké konkretní zkušenosti od někoho kdo case má doma.

Ta první:
+ obsahuje dva 12cm větráky
+ má regulátor větráků
- není vevnitř skříně ničím zvláštní (žádne rychloupínání,..)

ta druhá:
+ řekl byhc že obsahuje víc zajímavých věcí vevnitř - rychloupínání karet, harddisk se ukládá z boku skříně - jednodušší manipulace
- dvířka
- neobsahuje v dodávce žádné větráky

obě vychází +/- stejně...rád bych se k nějaké přiklonil...chtělo by to ale vědět nějaké konkrétní zkušenosti (doporučení)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Dvířka občas nejsou na škodu :wink: . A ty větráky - ne vždy je to trefa do černýho. Taky sem koupil case už s větrákem, ale musel ven, pač ten hluk byl příšernej. Ale jestli obsahuje regulátor, tak by to mohlo bejt OK. Já bych si rozhodně koupil case s rychloupínákama. Kdo má furt ,,honit,, spadlý šroubky po skříni :-D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na phoongovi se mi hlavne libila ta hodne pevna konstrukce. vetraky jsou jak pisu... pouzitelny tak na 5V...
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

Mam tu 5601 ... celkove je to v poho kejs ... taky mi trosku vadi ty dvirka, takze na leto pocitam s mensi upravou predku ... jo a pres tu predni skviru spatne vyliza vypalka lg h20l
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“