Neveřejná IP adresa a stahování P2P

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pokeccc
Nováček
Nováček

Neveřejná IP adresa a stahování P2P

Příspěvek od pokeccc »

mlžu se zeptat jakej program je nejlepší pro stahování P2P s neveřejnou adresou??? Jsem z Brna, mám NETBOX a tudíž jsem schovaný za routerem...rád bych stahoval plnou rychlistí (95kBps) zkoušel jsem Azerus ale furt žlutej smajlík...a rychlý to bylo jen málo kdy...spíš jsem furt stahoval tak 2-4 kBps..., Strong DC tvrdím že je dobrej tak maximálně pro vysokoškolský koleje....ostatní klienti Bittorrentu počítám že budou stejný jak Azerus, jinak LimWire je jen na hudbu, prosím poradtě jak na to???? a kterej program by byl pro mě dobrej...díky
AMD Athlon XP 1600+ (1.4Ghz) / MSI K7T266 Pro2 / 256MB RAM / NVIDIA GeForce4 MX 440 / 2xHDD ATA: Maxtor 80GB a SEAGATE 40GB / Mechanika LG (DVD +/-RW, RAM...) / OS Windows 98 SE
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

I z neveřejnou adresou se da dobře stahovat z Dc.Ale vse záleží na poměru.Nic lepšího asi nebude.A stahovat na plno a furt to se poštěstí malokomu.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Strong DC++, super, ale tam záleží hlavně na uploadu toho od kterýho stahuješ. Jinak stahování přes Torrenty je dost good, tam je že čím víc lidí to stahuje, tak tím to budeš mít rychlejší. Někdy na torrentech valíš aji třebas 50kB/s, vše záleží na ostatních.
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
mano82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mano82 »

Tiez mam neverejnu IP a cez Azureus taham aj 200kB, zalezi od torrentu, poctu seederov atd(ale to som riesil inde). Skus eMule alebo eDonkey, ide to velmi dobre a nasiel som tam take veci, o ktorych som ani nesnival, ze este uvidim. Strong DC++ je nafigu. Mal som ho zapnuty 5 dni a nestiahol som ani jeden bit, vsetky hosty su okamzite obsadene verejnymi IP. Mozes si poziadat u ISP verejnu IP, ale zistis, ze ti to je naprd, akurat väcsie nebezpecie infikovania nejakym cervom.
NB: HP nc6220 EA766UC#AAB Centrino 1,86 GHz, 1GB RAM, 60GB hatachi, Intel GPU, 1400x1050, combo Matshita Multibay II CDRW/DVD
----------------------------
AMD AthlonXP 2000+ Thoroughbred B0, MSI K7N2 Delta ILSR, 512MB dual RAM 400MHz, SATA Seagate 80GB, ATA Maxtor 160GB, Radeon 9200 128MB, combo CD-RW/DVD Toshiba R-1312B
redsaq
Začátečník
Začátečník

neverejna ip

Příspěvek od redsaq »

na dc to nevadi sam ji mam a stahuju hodne ale mam spesl klienta jinak obyc dc++ je na nic doporucoval bych StrongDC++ RC 11 (vyjde brzo)
Krytak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmmmm

Příspěvek od Krytak »

Awe,

staci byt na par privatnich trackerech (torrrenty) a to jestli mas/nemas vnejsi IP te prakticky nemusis zajimat ;)
l_iNu$
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od l_iNu$ »

Pokud vim zakaznici s tarifem GOLD maji verejnou IP adresu, kdo nema GOLD bude mu pridlena na pozadani 8-) . Pak uz staci nastavit jen router a si aktiv.
mano82
Začátečník
Začátečník

Re: hmmmm

Příspěvek od mano82 »

Krytak píše:Awe,

staci byt na par privatnich trackerech (torrrenty) a to jestli mas/nemas vnejsi IP te prakticky nemusis zajimat ;)
presne tak
NB: HP nc6220 EA766UC#AAB Centrino 1,86 GHz, 1GB RAM, 60GB hatachi, Intel GPU, 1400x1050, combo Matshita Multibay II CDRW/DVD
----------------------------
AMD AthlonXP 2000+ Thoroughbred B0, MSI K7N2 Delta ILSR, 512MB dual RAM 400MHz, SATA Seagate 80GB, ATA Maxtor 160GB, Radeon 9200 128MB, combo CD-RW/DVD Toshiba R-1312B
martas007
Nováček
Nováček

Příspěvek od martas007 »

mano82 píše:
Krytak píše:Awe,

presne tak

může mě pls někdo na ty pirátský trackery nasměrovat....AZUREUS jsem rád,když běhá 30kB/s
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tady nemůže
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

martas007 píše:může mě pls někdo na ty pirátský trackery nasměrovat....AZUREUS jsem rád,když běhá 30kB/s
Většina BitTorrent klientů má volbu "hledat".... µTorrent, BitSpirit, BitComet atd. - a to jsou oni... ;-)
Restarter
Nováček
Nováček

Příspěvek od Restarter »

Jo to otom že se dá dobře stahovat i s nevěrnou ip mužu jenom potvrdit , u segry jsme stahovaly skoro 200Kbs tak to vydrželo skoro 3 hodiny,pak už to jelo sice o poznáni pomaleji ale i tak.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“