TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Rajče píše:Ale jo, to je mi jasný, ale hlavní linie pod dvacet hodin??? :(

2 CU : kurnik, teď jsi mi zakazil náladu :( ...
Hlavní linie + quests je minimálně 100 hodin. A poté člověk může dělat mraky dalších věcí..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no mě to teda 100hodin určo trvat nebude :) systém hry umožňuje to dohrát klidně na 1 level :) a já jdu jen halvní a nejkratší cestou žádné zbytečné bloudění apod ... takže bych to vzhledem k tomu že jsem podle for tak v 90% hry za 30h maximálně :) což je na akční hru podle mě dobrý ale na RPG krátký faktem je že kdybych tam měl prolétat všechno tak to mám na minimálně měsíc :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

na tohle spousta lidí neni zvyklá, možnost dohrát na lvl1, kdykoli si nastavit libovolnou obtížnost, možnost nejít po hlavní dějové linii... :roll:

2 DýDý: pokud jsi prošel všechny hlavní i vedlejší questy za 30 hodin, tak to jsi borec :lol:

(zkuste místo "teleportů" chodit pěšky/jezdit na koni, máte to o dost delší :P )
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Digitaldoom píše:no mě to teda 100hodin určo trvat nebude :) systém hry umožňuje to dohrát klidně na 1 level :) a já jdu jen halvní a nejkratší cestou žádné zbytečné bloudění apod ... takže bych to vzhledem k tomu že jsem podle for tak v 90% hry za 30h maximálně :) což je na akční hru podle mě dobrý ale na RPG krátký faktem je že kdybych tam měl prolétat všechno tak to mám na minimálně měsíc :)
To prostě není pravda. Kromě "hlavního questu" se můžeš stát členem Fighters Guild, Dark Brotherhood, Mages Guild, Blades, atd., a v každém máš desítky dalších questů. Také tam jsou snad stovky jeskyní. Toto dohrát pod 100 hodin je nemožné, naopak se to dá hrát třeba 1000 hodin, když mluvíš s lidmi, máš desítky dalších questů.. Neuvěřitelně rozsáhlá věc :-)
Naposledy upravil(a) radekhulan dne čtv 6. dub 2006, 09:12, celkem upraveno 1 x.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

su urciti "divni ludia" ktori hraju hry ako zavody - rychlo do ciela.

Ja skumam vsetko co sa da, obdivujem grafiku a prostredie, hladam skryte miesta a pod. a vzdy musim splnit vsetky questy, subquesty a miniquesty.
Niekto ma nutkanie prejst hru za 5 sekund - asi sa potom citi velmi sikovny. :wink:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Digitaldoom píše:no mě to teda 100hodin určo trvat nebude :) systém hry umožňuje to dohrát klidně na 1 level :) a já jdu jen halvní a nejkratší cestou žádné zbytečné bloudění apod ... takže bych to vzhledem k tomu že jsem podle for tak v 90% hry za 30h maximálně :) což je na akční hru podle mě dobrý ale na RPG krátký faktem je že kdybych tam měl prolétat všechno tak to mám na minimálně měsíc :)
asi ti ještě nedošlo že tohle není 3Dakce kterou dohraješ za den :P tohle je RPG a tvoje "zbytečný bloudění" a "nejkratší cesta" je právě to proč se RPG hrajou. mám pro tebe novinku: v Oblivionu je implementován i detailní čítač fragů ;-)

hmm že ty tohle jsi instaloval kvůli grafice :sly:
Naposledy upravil(a) zombux dne čtv 6. dub 2006, 09:21, celkem upraveno 2 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

"Krátká herní doba" - to je opravdu to poslední čeho bych se u tyhle hry bál... Naopak, nedovedu si představit, ze by to nekdo prosel temer vsechno. Stačí chvili bloudit po mape, najdeš "nezaznamenanou" vesničku, osadu, pevnost, doly a máš zase o zábavu postaráno.
Jinak čítač času co je primo ve hre - to je imho totalní nesmysl, v sobotu jsem u toho sedel od 7 od rána do 6ti do vecera (s přestavkou kdy me manželka odvlekla k obědu) a mam tam napočítáno asi 3 hodiny, jestli ono to nemerí jen čas venovanej hlavnímu questu, nevim. V kazdym pripade to ukazuje uplny nesmysly.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jo přiznávám se že RPG mě nikdy moc nebralo i když sem dohrál ty nejlepší jako Fallout, Diablo2 (ale to s patchem armagedons blade který zrychloval získávání zkušeností a vylepšoval protivníky a to tak že na hell to nebylo možné dohrát :) ), KOTOR I i II ale to je tak vše a stejně sem si z každýho udělal mlátičku :) přesně podle mého hesla: Njedřív všechno vymlátim a když jsou všichni mrtvý tak se ptám :)

Oblivion jsem přiznávám se nainstaloval kvůly GK :) s vypůjčenou x1900XTX se nedalo jinak :) ale i tak to zkouším dohrát a vážně to při nejkratší cestě bez zbytečného courání atd lze podle mě dohrát za 30hodin ... já to ještě nedohrál ale taky jsem to těch 30h nehrál nemám čas :) tak uvidíme :) každopádně oblivion není krátká hra to souhlasím :) je tak akorát ...
matthewOK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od matthewOK »

a nevies ako je to s objednavanim tovaru so zahranicia??
"The Elder Scrolls IV: Oblivion... uaaa!"
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: ...

Příspěvek od Thellwin »

matthewOK píše:a nevies ako je to s objednavanim tovaru so zahranicia??
Tyhle věci neřeš tady, ale v příslušné sekci (stejně jako výběr nových komponent či grafiky). Nějaké zkušenosti s nákupy v zahraničních obchodech by jsi mohl najít v sekci Reklamace atd. Výběr komponent se řeší v sekci Rady a doporučení ...

Další příspěvky na toto téma budou smazány jako OT

//Thellwin - smazáno OT
Goldnoob team proud member!
eclap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eclap »

mna zas nezaujima co si ty myslis o forme zadanych cisel chlapcami z Bethesdy... Fakt je ten, ze Hulan mal v tomto pravdu a ty si neviem odkial zistil, ze tie 2 nuly na konci tych cisel su za desatinnou ciarkou... Fakt, odkial to mas???

Inak dik za inteligentnu odpoved, som rad ze bola taka...
MB - Abit AN8 Ultra, CPU - Athlon X2 3800+ @ 2.5ghz, Chladic CPU - Coolermaster Freezer, RAM - 2x1gb Geil ValueRam Dual, VGA - Sapphire X1900xtx, HDD - Hitachi Deskstar 250gb SATAII 8mb Cache, Zdroj - Be quiet Straightpower 700W, Repro - Logitech X230 2.1
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

jsou ve hre levelovani goblini? pac level 1 -> zabijim v pohode, level 5 -> nezabiju zadneho :huh:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Odmítám v tomhle threadu číst další příspěvky o tom, jestli má ta nebo ta grafika obraz o chlup lepší než druhá, snad pochopíte, že tahle hra je uplne o nečem jinym, než o nesmyslných a nekonečnych žabo-myších válkách.

Osobní urážky si taky nechte oba od cesty, myslim, ze tady na to neni nikdo zvědavej. Threadů o kvalite obrazu ty ktery grafiky tady mame vic než dost, další posty na toto tema ohodnotim kartou, u žlutý už to nezůstane ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nemam v umyslu vás tady soudit a rozhodovat, kdo to dřív začal. Nemam v umyslu ani vyšetřovat, kdo z vás tomu druhymu první rozšlápl kačera - nejsme v mateřský školce.

Vaše osobní spory a hádky si řešte bud po SZ a nebo v threadu o kvalite obrazu.
Další příspevky na tohle tema (osobní urážky, OT posty) tady budou rovnou odmazany (aby se nekdo nedivil) + případnej postih.
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pát 7. dub 2006, 12:33, celkem upraveno 1 x.

radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Elder Scrolls: Well.Done Oblivion Mod Pack

Shromáždil jsem 23 nejlepších modů (veškerá práva a © náleží autorům modů, nikoliv mě) a udělal z nich Well.Done Oblivion Mod Pack. Mod Pack obsahuje 23 pluginů, které zlepšují grafickou a herní stránku hry, jsou absolutně stabilní (hra se mi s tímto Mod Packem nikdy nerestartuje) a mají minimální nebo dokonce pozitivní vliv na výsledné FPS.

http://radekhulan.cz/item/elder-scrolls ... n-mod-pack

Obrázek
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

OBR píše:...kazdy kdo hraje tu hru se na jeho amaterske mody vykasle...
Z celeho toho packu su tam niektore mody velmi dobre, ostatne mi pripadaju ako cheaty:
- Better Water (tato voda je naozaj ovela krajsia)
- Shorter Grass (toto extremne pomoze narastu FPS)
- Visually Enchanted
- Better Gold (povodna lowres textura penazi je nahradena detailnejsim scanom mince, ktoru mam v collectors edition)
- BTmod (super mod, mensie pismo v inventari, mapa cez celu sirku monitora)
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Presne tak...Misto jeho buzerovani byste mu meli podekovat,ze sem dal aspon naky linky na zajimavy pluginy :x
Jinak sem nasel super plugin:
Quest Award Leveling http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... ail&id=230
Odmeny ktore ziskate po splneni questu levelju s vami Jeto plugin kterej musi kazdej mit...
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Ja si ty mody taky chvalim. Jen s tou shorter grass sem nijak nepocitil narust fps ani ze by se moc zkratila ta trava,nevim mozna mi to ani nejak nefunguje,pritom ostatni mody jo. Super je ta mapa pres celou obrazovku a voda je opravdu hezci. Diky
oilik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oilik »

mody hledat treba tady http://www.tessource.net/files/

Jinak neustale hadni se o kravinach co je lepsi jestli ati nebo nvidia me prijde ze je totalni hovadina. Mozna uz je lepsi hadat se jestli je lepsi rovny hovno a nebo kulaty hovno.
Takze uz stim jdete do prdele a venujte se tematu a to je TES4
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcherson »

Lidi,prosim o radu-tyka se to zvuku.Pri luncheru hudba hraje ok,ale pak ve hre desne skrci,jak kdyby to byla hrozna bitrate.Zkousel sem jiny drivery a stejny.Jinak sestava stiha,takze v okolnich komponentech by problem byt nemel..Zvovka v podpisu Audigy
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“