ASUS EA X600XT - nejdou dva monitory ??

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

ASUS EA X600XT - nejdou dva monitory ??

Příspěvek od CADmaster »

mám grafiku ASUS EA X600XT, a teď čumim jak puk co to mám za druhej výstup, mohl by mi říct k čemu to je ? To mi na tom dva monitory nepoběží ??

Je to něco jako tohle: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2 ... odelmenu=1
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Ten druhej konektor je normální DVI - primárně určenej pro digitální připojení LCD monitoru, ale můžeš na něj za pomocí redukce DVI/ VGA připojit i analogovej CRT nebo LCD monitor.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Jája píše:Ten druhej konektor je normální DVI - primárně určenej pro digitální připojení LCD monitoru, ale můžeš na něj za pomocí redukce DVI/ VGA připojit i analogovej CRT nebo LCD monitor.
v jeho pripade je to ale imho neco jineho. podle googlo co jsem nasel mysli asi neco takoveho http://www.hardinfo.com/art/site/pic/vi ... _large.jpg ze?
0118 999 881 999 119 7253
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ten druhej konektor je výstup na HDTV, takže k téhle grafice se dá připojit pouze jeden klasický monitor (do DVI).
Goldnoob team proud member!
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

a sakra, ani na chvíli sem nezapochyboval že je to D-sub :oops:
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Stane se, tohle není referenční design, ale výmysl Asusu a když si to člověk neprohlídne blíž, tak to může s D-Subem lehce zaměnit :)

Jinak našel jsem i recenzi té karty, tak kdyby měl něko zájem - ZDE
Goldnoob team proud member!
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

Hmmm právě, mě přišel teďka 19" LCD monitor určenej jako second ..a můžu si ho strčit do prdele, já blb se pořádně nepodíval ... : (
Není nějaká redukce, to je výstup na RGB, mám k tomu kabel ale čouhaj z něj 3 "cinče", RGB .. náhodou jsem našel redukci, do který ty cinče strčím a na druhé straně je analog ale samec a já potřebuju aby tam byla samice že ..ale nevím zda by to i tak šlo.

Co myslíte ?? Mám ten druhej monitor dát kolegovi bo někde splašit jakousi redukci ???
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Ten výstup není RGB, ale YPbPr, čili YUV. RGB z toho pasivní redukcí neuděláš, ani kdyby ses na hlavu postavil :( Holt to chce, aby si člověk přečetl parametry výrobku, než si ho koupí...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

no-X píše:Ten výstup není RGB, ale YPbPr, čili YUV. RGB z toho pasivní redukcí neuděláš, ani kdyby ses na hlavu postavil :( Holt to chce, aby si člověk přečetl parametry výrobku, než si ho koupí...
NJN mám tu na hlavě takovejch sestav že sem to přehlídl no ... : (

tak díky za rady
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“