a u TSbohemky bych kvuli pripadnym (ne)reklamacim nic nekupoval, zkus radsi petracomp.cz nebo tak...
Poslape to?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no vzhledem k tomu, ze jsem s tebou korenspondoval v ramci firmy Petracomputers, tak byt tebou tak radeji mlcim, Tvoje chovani nebylo taky nejake pekne.axloth píše:no bohemka moc pratelska k zakaznikum neni no...
ale petracomp taky ne, to jsou taky pekni kokoti, tuhle me dost nasrali, jak muzou tak zkusi nekoho ochcat... a navic jsou docela drazi...
pokud si nevzpominas, tak se kllidne pripomenu.
....ze by to byl MELOUN
- Fireboy
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
-
A co si to postavit u EXTREME PC
Co můžeme nabídnout - tak zaprvé super skvělé ceny, overclocking se zárukou, PC bez plomby a záruka na všechny kopomenty zvlášť, u některých až doživotní záruka. Obrovský výběr komponent. eženeme cokoliv za dobré ceny. Třeba case bych doporučil třeba hliníkovou CFI 1006 se zdrojem SeaSonic 400W za nějakých 1700Kč bez DPH, nebo 3R Eria 200 se stejným zdrojem za 1200Kč bez DPH. Ale jak říkám dokážeme sehnat jakoukoliv case za skvělé ceny. Třeba tu 7600GT budeme nabízet za 4000Kč bez DPH, až teda ale budou, zatím se těžko shánějí. Pokud byste měli zájem, cokoliv seženu za skvělé ceny pro členy PCt fóra.
- axloth
- Začátečník

-
no ja posledni dobou v petracompu komunikoval jen s jednim clovekem... na ignorovani mailu (od vas/tebe cca 4) jsem si uz zvykl, to je "normalni" i v bohemce, kdyby ten pro koho ten pc byl, tolik nespechal kvuli synovi tak jsem vam to tam dovezl a vymenil za spravny komponenty, ktery byly domluveny...
(paradoxem je, ze onen znamej se predtim vratil celej nastvanej z bohemky jak na nej srali, tak jsem doporucil petracomp... naposled)
jinak co na mym chovani nebylo pekny mi klidne pripomen... ale soukromkou, at to tu nezaflamujem
(paradoxem je, ze onen znamej se predtim vratil celej nastvanej z bohemky jak na nej srali, tak jsem doporucil petracomp... naposled)
jinak co na mym chovani nebylo pekny mi klidne pripomen... ale soukromkou, at to tu nezaflamujem
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: