malo RAM?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Cujo
- Mírně pokročilý

malo RAM?
zdravim,
mam sestavu
CPU 3000+venice
MB DFI LP nF4
GPU 6600@GT
RAM 512 433Mhz Cl2.5 Kingmax
a kdyz mi dojde na icq(trillian 3.1 PRO) zpravu tak se mi BRUTALNE zpomali pc(tak na sekundu-napr v CS kde mam normalne 100fps mam v tu chvili 5fps)
myslim ze kdyz sem nemel verzi trilliana pro tak to nedelalo ale nejsem si jisty
neni to malo ramkama?
mam sestavu
CPU 3000+venice
MB DFI LP nF4
GPU 6600@GT
RAM 512 433Mhz Cl2.5 Kingmax
a kdyz mi dojde na icq(trillian 3.1 PRO) zpravu tak se mi BRUTALNE zpomali pc(tak na sekundu-napr v CS kde mam normalne 100fps mam v tu chvili 5fps)
myslim ze kdyz sem nemel verzi trilliana pro tak to nedelalo ale nejsem si jisty
neni to malo ramkama?
- Axis
- Začátečník

-
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
dela to hlavne kdyz ti to blika v tray a dole na liste jakmile to prijmes je to ok ze?
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Axis
- Začátečník

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
crtl + alt + dolete
kolonka procesy a podivejte se kolik si bere trilian z ramky, taky muzete kliknout na výkon a celkové vyuziti strankovaciho souboru
----
vseobecne 512mb pro praci a hrani ve winXP je malo(ja nic nehraju jen survuju,IRC,ICQ,firefox a par dulezitych veci napozadi a mam zabrano 333mb co teprv kdybych hral CS...)
kolonka procesy a podivejte se kolik si bere trilian z ramky, taky muzete kliknout na výkon a celkové vyuziti strankovaciho souboru
----
vseobecne 512mb pro praci a hrani ve winXP je malo(ja nic nehraju jen survuju,IRC,ICQ,firefox a par dulezitych veci napozadi a mam zabrano 333mb co teprv kdybych hral CS...)
- Smaug
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Cujo
- Mírně pokročilý

jinak mam vyuziti cca 330-340 RAM.. chci kupovat 2x1GB..
vy co vam to taky dela, kolik mate RAM?
//

cervene tecky sou kdyz mi dosta zprava, modre kdyz jsem delal neco s contact listem
http://www.trillian.cc/forums/showthrea ... =very+slow
nejspis se tam regnu a napisu
vy co vam to taky dela, kolik mate RAM?
//

cervene tecky sou kdyz mi dosta zprava, modre kdyz jsem delal neco s contact listem
http://www.trillian.cc/forums/showthrea ... =very+slow
nejspis se tam regnu a napisu
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
takze tvuj problem s trilianem by nevyresila vetsi ramka ale dual core CPU... To je jasny jak facka z toho co si postnul.
nebo taky muzes usetrit na dual core a poridit si freeware v podobe mirandy a hromady pluginu(nebo taky klasiku ICQ 5) Prece nebudes fanaticky podporovat neco co je takovy "zmetek". Muzes napsat na jejich forum a doufat, ze se tim budou zabyvat.
nebo taky muzes usetrit na dual core a poridit si freeware v podobe mirandy a hromady pluginu(nebo taky klasiku ICQ 5) Prece nebudes fanaticky podporovat neco co je takovy "zmetek". Muzes napsat na jejich forum a doufat, ze se tim budou zabyvat.
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
to je sice hezky ale trochu nebezpecny
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800