AQ Cool AQX500RS

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je zase trosku out s cenou :wink:
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Každopádně je to aspoň vodní chlazení, když se ptá na vodní chlazení..... :razz:

Cena je samo vyšší, myslím si ale, že vzhledem k výkonu adekvátní...
Flegy píše:to je zase trosku out s cenou :wink:
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
Lami
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lami »

honzanun píše:Každopádně je to aspoň vodní chlazení, když se ptá na vodní chlazení.....
Ten TT BigWater fakt neni tak spatnej. Cekal jsem od toho jen ztiseni a oni i teploty jsou slusny. Byl jsem fakt prekvapenej. Samozrejme vetsi "topeni" to neuchladi (vyssi OC atd.), ale pokud jen chces ztisit komp stredni tridy, tak levou zadni. Dobry pro zacatek. Dalsiho vodnika si uz poskladam sam, na tomhle se to da dobre osahat/naucit.
VIA Nehemiah @ 1GHz fanless, 512MB DDR 266, VIA Epia MS1000E, VIA UniChrome AGP, Hauppage PVR-350, Maxtor 300GB, DVD-RW, Gentoo Linux ;-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no ja nevim..me ten Tt BigWater uchladil 6800 ocd a Winch @ 3200mhz s 270W peltierem...takze az tak spatnej nejni :wink:
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Radeon9550 píše:No neverim,mi ukaz naky test a pak ti uverim :wink: Je fakt ze se prodava baleni s blokem na VGA, ale porad se mi tomu nejak nechce verit :? Aspon mit to cerpadlo z te novejsi verze TT bigWater,tak to bych risknul :)
uplne v poho to uchladi,ja mam "shit" AQcool a uchladi v poho 2x6600GT,O144 2.7GHz na 1.57V a NF4 SLi na 1.65V
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Jo vono to "uplně v poho uchladí" ale za ty prachy si mohl mít vodníka kterej by to uplně v poho uchladil s o 10°C nižší teplotou na každém bloku. AQcool je podle mě nejhorší věc co se dá v dnešní době koupit. Je mi líto ale je to tak.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

presne tak ....souhlasim s bananayoe....

pokud si vodnika neposkladas sam tak nikdy nebudes mit takovy teploty jaky se od vodnika ocekavaji...

pochybuju ze nejakej komercni vyrobek bude mit teplotu jadra v idle 21 stupnu a v burnu 25 stupnu....a to jsem to testoval jenom na takove lehke sestave opteron 144 na 3000 mhz s 1.65V
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Highlander píše:presne tak ....souhlasim s bananayoe....

pokud si vodnika neposkladas sam tak nikdy nebudes mit takovy teploty jaky se od vodnika ocekavaji...

pochybuju ze nejakej komercni vyrobek bude mit teplotu jadra v idle 21 stupnu a v burnu 25 stupnu....a to jsem to testoval jenom na takove lehke sestave opteron 144 na 3000 mhz s 1.65V
ty mas asi dobru zimu v izbe, alebo ti klame speedfan.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lubitel píše:
Highlander píše:presne tak ....souhlasim s bananayoe....

ty mas asi dobru zimu v izbe, alebo ti klame speedfan.
ne speedfan me neklame.....kdyz mas doma blok na cpu Storm G4 a cerpadlo co da 1200L/hod s hadicema 12/16 tak ten vykon je drtici....

vsechno za predpokladu ze z procaku sundas IHS .....
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

aha uz som v obrate, ale ti tu kecas od zaciatku trochu od veci, kedze nespominas, ze mas peltiera a nie iba vodne chladenie, takze akurat zavadzas ludi, co si nevsimnu nenapadny udaj v tvojom popise.

Highlander Napísal: pochybuju ze nejakej komercni vyrobek bude mit teplotu jadra v idle 21 stupnu a v burnu 25 stupnu....a to jsem to testoval jenom na takove lehke sestave opteron 144 na 3000 mhz s 1.65V

to je blabol jak svina, kedze taky vyrobok neexistuje uz po stranke fizikalnych zakonov pokial hovorime o vodnom chladeni.
ty mas ale peltier a s tym ma zase flegy lepsie teploty aj s bigwaterom tusim.
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

pochybuju že ty teploty měl high měřený s tím peltierem protože kdyby to bylo s tím peltierem bylo by to samo v mínus hodnotách
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

No to sa mi aj zdaju vysoke na peltiera, ale bez necho su zas prilis nizke mimo fyzikalnych zakonov.
ale v podpise ma tiez o prociku, ze je chladeni petierom, ale tam ma zas hodnotu 17 stupnov.

Inac su to krasne teploty, lebo su tesne nad bodom rosnosti, ale mohol by naznacit, ako ich dostal
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lidi vy ste snad slepi ze? nidke jsem nepsal ze chladim peltierem!

psal jsem ze jsem chladil opterona na 3 ghz pouze s vodnikem!Peltierem chladim Semprona a na nem je teplota -17 az -20...to je trosku nekde jinde!

fyzikalne to neni vubec blbost!!!
podle mych mereni me vyslo tohle:
Teplota v mistnosti 19,5 stupne
Teplota vody v Radiatorech pri maximalni zatezi po 3 hodinach zateze 22.1 stupne
teplota procesoru opteron 144"NAKED"(bez IHS) ,pouzitej blok Storm G4+ cerpadlo z akvarka 1500l/h ....teplota po 3 hodinach v prime95 25-26 stupnu

v idle modu teplota byla stejna jako teplota vody 22 stupnu cca....

já na tohle budu delat maturitni praci takze az se k tomu dostanu tak hodim link na web kde to bude vsechno popsany!
Naposledy upravil(a) Highlander dne sob 8. dub 2006, 20:22, celkem upraveno 2 x.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

a neni to spis tim ze nema IHS?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:a neni to spis tim ze nema IHS?
jasny....kdybych nesundal IHS tak bych mel teplotu tak 35 stupnu a niz bych z toho nevyrazil,jenom diky sundani IHS a vykonyho bloku dosahuji tak dobreho prenosu tepla..
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

je ten blok opravdu tak dobry?
jake jsi mel hadice? 12/10?
kdybych pouzil mensi hadice a blok treba http://www.caseking.de/shop/catalog/pro ... dcbdccbe1a
tak bych dosahl horsiho vysledku?
//kolik takovy blok stoji a jake cerpadlo aby ho utahlo?
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

no tak ak je fakt rozdiel medzi miestnostou a procesorom 1,5 - 2,5 stupna podla toho, co tu udavas, tak by si mal fakt dobre.
Neuraz sa, ale akosi stale neverim. samotne cerpadlo trochu tu vodu zohreje (viem, ze je to zanedbatelne do jedneho stupna, ale v takych cislach tu hovorime).

edit / mohol by si dat niekam to threadu o peltieroch, ako si sa dostal na hodnotu 17 stupnov, lebo je podla mna idealna. nerosi sa a studene je to dost
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak me to nedalo a sundal jsem peltiera ze Semprona a zacal testovat kam se dostanu s OC pouze s timhle vodnikem:

bez peltiera se dostanu na 3006 mhz pri 1.677V(1.68-1.7V) rock stable!
maximalni teplota 24 stupnu +- 1 stupen to kolisa!
Sempron je bez IHS a teplota mistnosti je cca 19.8 stupne a voda asi 21,5 stupne!

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Voda“