Vynikající kombinace Asus A8N-E, Hitachi (IBM) 250GB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Marek 11
- Nováček

-
Vynikající kombinace Asus A8N-E, Hitachi (IBM) 250GB
Chci tímto vyvrátit zde ve fóru doměnky že nefunguje NF4 Ultra s Hitachi. Sestava níže uvedená v popisu funguje bez sebemenších problémů. Start Windows napoprvé okamžitě, stabilita při jakékoli zátěži neexistuje zatuhnutí nebo restart, Pevný disk mám stáhlý na quite takže je téměř neslyšitelný v režimu seek. Neexistuje přesouvání v disku do jakého si servisního nastavení jak tady někdo popisoval, už to zřejmě vyladili. Takže mužu tuhle sestavu všem doporučit, kdo chce opravdu stabil. 
AMD Athlon San Diego3700+@4200+ chladič Artic Cooling Frazer 64, Asus A8N-E (chipset chlazen Primacooler NB2),2x Kingston 433MHz 512Mb Dual, Asus EAX 800XL, HITACHI 250MB SATA2 (HDT722525-DLA380) utratichý, case 3R System MiddleTower R700, DVD RW 110 Pioneer
- Fifi
- Středně pokročilý

- Marek 11
- Nováček

-
Někde jsem parkrát četl že jsou problémy obecně s NF4 Ultra .Fifi píše:Nerozumím co tímto chce autor povědět. A8N-E funguje dle mých nezčetných zkušeností s disky Hitachi bezvadně.
AMD Athlon San Diego3700+@4200+ chladič Artic Cooling Frazer 64, Asus A8N-E (chipset chlazen Primacooler NB2),2x Kingston 433MHz 512Mb Dual, Asus EAX 800XL, HITACHI 250MB SATA2 (HDT722525-DLA380) utratichý, case 3R System MiddleTower R700, DVD RW 110 Pioneer
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Což není docela pravda... Podívej se trochu po netu... Mají míň problémů, ale mají.... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=60053&start=0Highlander píše:vsechny Hitachi funguji s nforce4 uplne bez problemu!!!
PET5 píše:...S diskem Hitachi Deskstar T7K250, rozhraní SATA II, jsem měl přesně takové problémy, které jsou uváděny zde v příspěvcích. Tj. velmi dlouhé nabíhání Windows po startu, někdy dokonce bylo nutné restartovat, tzn. spouštět nadvakrát......
Nikdo nikdy nepsal, že mají úplně všechny NF4 problémy s HDD NCQ. Ale problémy skutečně jsou. Je to individuální. Někomu to funguje a někomu zase ne...Marek 11 píše:Chci tímto vyvrátit zde ve fóru doměnky že nefunguje NF4 Ultra s Hitachi. Sestava níže uvedená v popisu funguje bez sebemenších problémů. Start Windows napoprvé okamžitě, stabilita při jakékoli zátěži neexistuje zatuhnutí nebo restart, Pevný disk mám stáhlý na quite takže je téměř neslyšitelný v režimu seek. Neexistuje přesouvání v disku do jakého si servisního nastavení jak tady někdo popisoval, už to zřejmě vyladili. Takže mužu tuhle sestavu všem doporučit, kdo chce opravdu stabil.
Nechápu, jak může někdo podle jedné bezproblémové sestavy hodnotit NF4 a HDD Hitachi zcela globálně a tím pádem uvádět veřejnost do klamných informací.
Takže Tvoji domněnku lze zcela jednoduše vyvrátit -> podívej se požádně po netu do diskuzí na tohle téma.
Více tady:
Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=60053&start=0