zdar, mel sejm to v virech domnival sjem se ze je to nejakym spywarem ale asi neni.
Zformatoval sjem disk, ten na kterym byl windows, nahral vse znova. stahnul SP1,2
nainstaloval cod2 a zasel sjem na Gamepark, Gamezone ana par serveru z HLSW.
Vsude mi to vypise ping kolme 250ms.
v prikazovym radku mi to ale halsi muj ping 40-50ms( ping www.seznam.cz -t)
poradi nekdo? pls
skusil sjem kontaktovat providera ale rekli ze nevidi nidke zadny problem na jejich strane.
jeste dodam ze jsem pres ADSL(ISDN) na 2.2Mb( stahovaci rychlost kolem 1340Kbps)
Problem , vysoke ms na ruznych serverech
Moderátor: Don
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

pardon, ale pripada mi to naprosto v poradku.
zatimco seznam.cz sedi v NIXu na tech nejlepsich linkach, ktere se v CR daji sehnat a tvoje ADSL ma pravdepodobne peering ve stejnem hostingu jako nektery server Seznamu, je velmi kratka odezva velmi pravdepodobna.
game servery, ktere mohou byt kdekoliv na svete a na buhvijakych linkach, ktere muzou byt buhvijak pretizene, proste MUSI mi vetsi odezvu.
doporucuji vzdy pouzit zaroven i seznam tracert (tracert seznam.cz), coz je vypis trasy pres vsechny routery co jsou po ceste a ten ti da odpoved na to, kde se tak dlouha odezva generuje.
zatimco seznam.cz sedi v NIXu na tech nejlepsich linkach, ktere se v CR daji sehnat a tvoje ADSL ma pravdepodobne peering ve stejnem hostingu jako nektery server Seznamu, je velmi kratka odezva velmi pravdepodobna.
game servery, ktere mohou byt kdekoliv na svete a na buhvijakych linkach, ktere muzou byt buhvijak pretizene, proste MUSI mi vetsi odezvu.
doporucuji vzdy pouzit zaroven i seznam tracert (tracert seznam.cz), coz je vypis trasy pres vsechny routery co jsou po ceste a ten ti da odpoved na to, kde se tak dlouha odezva generuje.
Toshiba Tecra A6