problem s chladenim

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
titant
Nováček
Nováček

problem s chladenim

Příspěvek od titant »

potreboval by som dajaky vetrak tichi ucinny ktory by odsaval teplo zo
skrine, problem je v tom ze pocitac je umiestneny medzi doskami zo vsetkych stran :oops: a je pri stene zo zadu. Jedine kde v nie je uzavrety je spredu. V predu je moznost namontovat jeden 8cm a vzadu 2 8cm vetraky vetrak takze by som potreboval kde a aky vetrak namontovat a kolko
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

co mas za skrin?
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

no pokial to fakt nejde inac vyriesit, tak by mozno pomohol windtunel niekde zo zadu, alebo z priestoru medzi zdrojom a mechanikami a vyviest to cez zaslepky nad mechanikami.

jaj a z hora by sa vetrak dat nedal? vyrezat dieru do horneho kritu? Alebo aj z tej strany je doska?
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
titant
Nováček
Nováček

Příspěvek od titant »

no zozadu je asi 15cm medzera medzi stolom a stenou preto chcem vedete ci sa oplati dat pod zdroje ventilator alebo mam nasavat studeny vzduch z predu skrine alebo odvdzat teply spredu
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

teraz uz neviem, v com mas problem.

ved ak mas miesto v predu aj v zadu, tak nie je co riesit. najlepsie ked kupis dva fany. jeden do predu a jeden pod zdroj. mozes ich dat na 7 V, pokial budu hlucne a vrelo odporucam odstrihnut, alebo odrezat pri dich mriezky co su na kostre.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
titant
Nováček
Nováček

Příspěvek od titant »

ok , skusim tak lebo v podste som nevedel ci si mi oplati dat dozadu aj v predu ci to bude mat ucinok
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“