Fedora 5 a SATA disk

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
pasvik
Nováček
Nováček

Fedora 5 a SATA disk

Příspěvek od pasvik »

Rád bych požádal o radu:
1. při instalaci FC5 64bit nevidí instalační program SATA disk - pouze IDE. Mám desku ASUS K8N4-E Deluxe. V biosu toho neni moc co nastavit.
2. Nedaří se mi zprovoznit integrovanou síťovou kartu na mb. Jedná se o gigabit chipset Marvell. Zkoušel jsem přeložit jádro s podporou pro tento chipset - implicitně není volba aktivní, a přesto nic. Po instalaci ovladačů nForce pro síťovou kartu se objeví hláška " localhost kernel: nvnet: request_mem_region_failed". Pokud má někdo zkušenost nebo radu jak toto vyřešit předem díky. :wink:
M$ak
Začátečník
Začátečník

Re: Fedora 5 a SATA disk

Příspěvek od M$ak »

pasvik píše:Rád bych požádal o radu:
2. Nedaří se mi zprovoznit integrovanou síťovou kartu na mb. Jedná se o gigabit chipset Marvell. Zkoušel jsem přeložit jádro s podporou pro tento chipset - implicitně není volba aktivní, a přesto nic. Po instalaci ovladačů nForce pro síťovou kartu se objeví hláška " localhost kernel: nvnet: request_mem_region_failed". Pokud má někdo zkušenost nebo radu jak toto vyřešit předem díky. :wink:
Asi mas nforce4 chipset, ja pouzivam forcedeth driver ale je to asi jen pro nforce 2, 3.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“