Jak na kvalitní tv příjem? anténní šňůry, rozdvojky, scarty?
- smile4me
- Začátečník
-
Jak na kvalitní tv příjem? anténní šňůry, rozdvojky, scarty?
Zdravím, zrovna dnes mi přišla nová tv a rád bych se zeptal, jestli náhodou nevíte, jestli je nějaký rozdíl mezi anténníma šňůrama z tesca za 50kč a šňůrama, které vypadají dle obalu jaksi profi a stojí 300,-. Pak bych potřeboval doporučit nějakou kvalitní rozdvojku, abych mohl na anténu napojit 2tv, jelikož jsem koupil už druhou noname a prostě pokud hodím do antenní zásuvky rozdvojku, tak mám přes obraz pruhy a obraz je nic moc, ale pokud tv napojím samotnou bez rozdvojky, obraz je o poznání lepší.
Pak bych potřeboval nějaký kvalitní scart-scart na propojení tv-satelit a tv-dvd.
Díky za každou moudrou radu na mé hloupé otázky.
Díky M.
//edit Wilik - presun ze smetiste
Pak bych potřeboval nějaký kvalitní scart-scart na propojení tv-satelit a tv-dvd.
Díky M.
//edit Wilik - presun ze smetiste
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- SHOCK_WAWE
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na kvalitní tv příjem? anténní šňůry, rozdvojky, sca
smile4me píše:Zdravím, zrovna dnes mi přišla nová tv a rád bych se zeptal, jestli náhodou nevíte, jestli je nějaký rozdíl mezi anténníma šňůrama z tesca za 50kč a šňůrama, které vypadají dle obalu jaksi profi a stojí 300,-. Pak bych potřeboval doporučit nějakou kvalitní rozdvojku, abych mohl na anténu napojit 2tv, jelikož jsem koupil už druhou noname a prostě pokud hodím do antenní zásuvky rozdvojku, tak mám přes obraz pruhy a obraz je nic moc, ale pokud tv napojím samotnou bez rozdvojky, obraz je o poznání lepší.
Díky M.
jo na ten scart si dej bacha nevyplati se na nem setrit, jsou dva drihy a jeden ma jen polovinu kabliku uvnitr a to je pekny svinstvo tak bacha na to
- Maxtor
- Začátečník
-
No SCART se prodava samozrejme ruzne osazenej.. ja to udelal tak, ze jsem zasel do nejblizsiho audio-video shopu, coz je tady nejaka pobocka Panasonicu a rekl, ze chci qalitni SCART.. dostal jsem do pracek za 350,- dvojite stinenou gumovou mrdku s pozlacenyma celokovovyma konektorama.. spokojenost nejvetsi.. jakoze je tlustej cca 1,5 cm..
- jerzy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Woyta
- Středně pokročilý
U antenich snur je rozdil v utlumu signalu (ztrata signalu) db/m. Cim mensi utlum tim kvalitnejsi signal.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- danny1691
- Začátečník
mrkni se na tohle http://www.monstercable.com/home_av/
jsou k mání v Datartu.Ale stojí pěknej ranec
jsou k mání v Datartu.Ale stojí pěknej ranec
1984 bylo varování, ne návod.
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
...v pubertě se musí pořádně šo...t, ti ošklivější sportovat a úplní chcípáci dělat rámus jako paviáni v zoo.Franta Štorm
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
Pokud chceš kvalitní signál, tak si pořiď digital, teda jestli chytíš signál, jinak kupuj klavitní značkové kabely, Kvalitní scart-scaer kabel koupíš už od 350,- ,ale podle audofilního kámoše to není ono, ale jako běžný člověk rozdil nepoznáš. jinak rozdvojku kup aktovní, je sice drahší, ale nebude na ní taková ztráta.
A taky záleží co máš za TV, protže co jsem viděl nové televize, tak jejich obraz nebyl nic moc, teda rozhodně ne u těch co stojí tak do 8tis. korun. Ani obraz u 100HZ televize se mi nelíbí, sice je o lepší na oči, ale nějak to není ono.u
A taky záleží co máš za TV, protže co jsem viděl nové televize, tak jejich obraz nebyl nic moc, teda rozhodně ne u těch co stojí tak do 8tis. korun. Ani obraz u 100HZ televize se mi nelíbí, sice je o lepší na oči, ale nějak to není ono.u
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
- smile4me
- Začátečník
-
Tak anténní kabel jsem si už vybral od Profigoldu.
http://www.hifimarket.cz/shop/detail.asp?product=7331
Od této firmy koupím i nějaký ten scart, tak už sháním jen nějakou kvalitní rozdvojku.
Jinak telku mám od Paňase TX-32PS12P s kombinací kabelovky od Karnevalu.
Jinak tady je ještě nějaká minidiskuze o tom kabelu, kde mě aspoň trochu přesvědčili, že si mám těch pár stovek za ten kabel připlatit.
http://www.videoexpert.cz/kabely/profigold-koax-koax
http://www.hifimarket.cz/shop/detail.asp?product=7331
Od této firmy koupím i nějaký ten scart, tak už sháním jen nějakou kvalitní rozdvojku.
Jinak telku mám od Paňase TX-32PS12P s kombinací kabelovky od Karnevalu.
Jinak tady je ještě nějaká minidiskuze o tom kabelu, kde mě aspoň trochu přesvědčili, že si mám těch pár stovek za ten kabel připlatit.
http://www.videoexpert.cz/kabely/profigold-koax-koax
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- spirit64
- Mírně pokročilý
- Maxtor
- Začátečník
-
- JaG
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Progold
Ten Progold můžu jedině doporučit. Koupil jsem od nich SCART za 600,- ká se dvouma stíničema (takový válečky na koncích kabelu) a obraz je jako víno. Při používání normálního levnýho SCART kabelu jsem viděl DVD a v něm duchy z N@VY
Intel Core 2 Duo 6600 2.4GHz, ASUS P5VD2-MX/FW/SATA2 sk.775/1066, 3 GB DDR2 Kingstom, ASUS 7600 GT SILENT 256 MB DDR 3, Audigy SE, Seagate 80GB SATA, LCD BenQ FP 93G 19" 6ms, LG GSA-H12N, Windows Vista Home Premium 32bit, 10240/2048 kb/s NETBOX.