Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- miho
- Čestný člen

-
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To říká Umrlec...zombie píše:Luke píše:2 Zombie: Neeeeeeeeeeee, Zombie ty zrádčePaladin - zabiják nemrtvých je moje specialitka
Každý ví, že nejlepší je Necromant
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Io
- Začátečník

Všechny postavy jsou jednoduché
Za žádnou z nich jsem nikdy neměl problémy - stačí gemblovat a skoro na začátku můžete chodit ověšení rare věcičkami.
Nejlepší postava (dohrál jsem všechny na Hell => strávil jsem Diablem rok života) je podle mě Sorcka. Ta je nejjednodušší, přijde mi i nenáročná na věci. Ale stejnak to chce Frostburny a SoJ. Nejzábavnější je barbar. Za něj se dá naučit zatínání zubů!
Každopádně update 1.10 všechno změnil, takže... let´s play again
Nejlepší postava (dohrál jsem všechny na Hell => strávil jsem Diablem rok života) je podle mě Sorcka. Ta je nejjednodušší, přijde mi i nenáročná na věci. Ale stejnak to chce Frostburny a SoJ. Nejzábavnější je barbar. Za něj se dá naučit zatínání zubů!
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nesmysl, 1 akt klidně proběhneš s nekrem a minimálním vylepšením skills...wolf00 píše:tezky postavy na zacatek jsou-necro,druid a kouzelnice zbytek je v pohode,jinak tristram v 1 kapitole proveri jestli jste vedli svoji postavu spravnym smerem,to samy 2kapitola to je generalni zkouska pro kazdej character....
muj osobni sampion je barbar...
nic ve zlym....![]()
nic ve zlym, ale Necro je nejlepší
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorcka a nenáročná na věci...tak to nevim. S diablem trávim už od 96Io píše:Všechny postavy jsou jednoduchéZa žádnou z nich jsem nikdy neměl problémy - stačí gemblovat a skoro na začátku můžete chodit ověšení rare věcičkami.
Ted jsem si stáhl 1.10 a začnu znova. A za koho asi....
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ikdyž v Diablu mám své favority, tak se nebránim aby někdo hrál za jinou postavu - hlavně když to je DIABLOLord píše:2 Luke:
konecne uz zacal hrat i muj spolubydlici, akorat ze hraje za takovou postavu (schvalne si tipni)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- drak
- Začátečník

Patch 1.10 jedu už dobu.Normal i nightmare je vcelku v pohodě, v hellu je veselo od začátku.Zkouším více postav - zatím jsem nejdál se sorckou -lvl.82 a je po stařešinech v hellu.U tý sorcky mi přijdou mapy, kde je pohoda a mapy , kde to je hrůza.
Vzhledem k tomu, že u žádný postavy nevydržím moc dlouho, tak jich mám rozjetech hodně.Teď zrovna hraju s askou - pasťovačkou - lvl 68.
Necra zkouším " zubaře" zatím lvl. 51.Ať žije Diablo !!!
.
Vzhledem k tomu, že u žádný postavy nevydržím moc dlouho, tak jich mám rozjetech hodně.Teď zrovna hraju s askou - pasťovačkou - lvl 68.
Necra zkouším " zubaře" zatím lvl. 51.Ať žije Diablo !!!
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Diablo je super. Uz asi 3krat sem mi smazali savy. Mel sem dost postal, ale nejunikatnej (podle me) byl muj bojovej Nekromant s velkou sekerou
Rad s nekym o Diablu pokecam
Rad s nekym o Diablu pokecam
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- sir.morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle je fak ta nejlepší hra na světě!!! dohral jsem ji uz 3x na Hell a datadisk jsem taky projel a projedu ho znovu. Zase a znovu tvrdím že BARBARIAN IS GREATEST 
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wolf00
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to tak. Blizzard nedela hry jako EA Sports, ty vydavaj kazdej rok her jak nadelano a nejaky velky pokroky v grafice, hratelnosti atd. tam jsou minimalni
Zlatej Blizzard
Zlatej Blizzard
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T