Blokování internetu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
GameKeeper
Nováček
Nováček

Blokování internetu

Příspěvek od GameKeeper »

Nevíte někdo o nějakém šikovném softu, který by znemožnil prohlížení všech webových adres, kromě mnou povolených? Bylo by také dobré, kdyby uměl běžet jako služba - ale není podmínkou. Je to na veřejný počítač. Zkoušl jsem například Advanced Internet Kiosk, ale to není to co bych si představoval. Moc díky za radu
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nejlépe řešit na routeru, kterej to podporuje, napž. ZyXEL ZyAIR G-2000
soft nevim nevim, já mám osobně řešení pro Win2k, kde se zablokuje spuštění MSIE a omezí práva + svou aplikaci, která slouží k prohlížení nějakých stránek, ale asi by to nebylo vhodné (uživatelské rozhraní je velmi omezené, tj. není to standardní prohlížeč internetu)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Chap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chap »

soft na vlastnim serveru.
napr Kerio Winroute firewall - a umi to i jine vychytavky, napr logovani vsech pristupu grafy zatizeni linek atp
Smoke it for PEACE please
GameKeeper
Nováček
Nováček

Blokování internetu

Příspěvek od GameKeeper »

No mě jde spíše o celkové zablokování PC s tím, že uživatel by na PC mohl dělat pouze to co mu povolím. Pouštět pouze mnou povolené programy, prohlížet pouze předem nadefinované stránky. Mělo by to být na veřejný počítač, a tak by nebylo dobré, kdyby si tam každý dělal co chce. Nenapadá Vás nějaká varianta řešení?
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Blokování internetu

Příspěvek od Lolita »

GameKeeper píše:No mě jde spíše o celkové zablokování PC s tím, že uživatel by na PC mohl dělat pouze to co mu povolím. Pouštět pouze mnou povolené programy, prohlížet pouze předem nadefinované stránky. Mělo by to být na veřejný počítač, a tak by nebylo dobré, kdyby si tam každý dělal co chce. Nenapadá Vás nějaká varianta řešení?
Nastaveni prav ve windows omg. (:
Ale furt je problem, ze kdyz to osekas, tak to muzes zakazat, ze nejde instalovat a spoustet nic krome dejme tomu excel.exe, tak kdyz si nekdo neco stahne a prejmenuje to na excel.exe, tak to stejne pusti.

Tady bych mel svuj dotaz - neni na to nejake rozsireni co by to povolovalo jen podle md5 souctu toho co chce spoustet, nebo tak neco?
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“