Zapojení hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
tomasson
Nováček
Nováček

Zapojení hdd

Příspěvek od tomasson »

Zdravím. Mám dotaz. Zkoušel sem programy Hd Tune, HDD Inspector, Drivesitter a vůbec mi nedetekují harddisk(HD tune jen omezeně). Za to Speedfan,HD Tach ano. Asi budu mít nějaké zvláštní zapojení, ale vůbec se v tom nevyznám. Everest ukazuje: Fyzické mechaniky: SCSI Disk device(186GB) ale zároveň v ATA taky můj harddisk. Můžete z toho prosím zjistit jak to mám zapojený? Předem díky za pomoc!
FPS_n00b
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FPS_n00b »

a aky mas disk ? a co to znamena "jen omezene" v pripade hd tune? :?
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Seagate: Nosič dat
Mechanika #1 - ST320082 6A SCSI Disk Device (186 GB)
V HD Tune Health prazdne a info je neuplne. :?
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Tak tomu fakt nerozumim... :stupid:
Víš aspoň kolik máš disků a mechanik?? Zkus to napsat srozumitelněji PLS..
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Pokusim se :) Mam jeden HDD Seagate 200GB a dve DVD-RW mechaniky.
V Everestu mam u Nosice dat/Fyzicke mechaniky: Mechanika #1 - ST320082 6A SCSI Disk Device (186 GB).
A potom jeste v polozce ATA : ST3200826A atd.
Zajima me jak mam zapojeny HDD, kdyz mi ho nektere programy vubec nedetekuji viz.vyse. :?
tomasson
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomasson »

Ma nekdo prosim napad, proc mi HD Tune, Drivesitter,HDD inspector nedetekuji harddisk. Speedfan i HD tach ano. Predem diky za kazdou odpoved!
l_iNu$
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od l_iNu$ »

To je novej disk? Mozna ho mas detekovanej ale ne formatovanej tak ze ho nevidis co ve spravci zarizeni tam ho mas?
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“