Skrat vo zvuku

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Bubu100
Nováček
Nováček

Skrat vo zvuku

Příspěvek od Bubu100 »

Mam AMD 2600+Barton, DFI infinity Nforce2 ultra, 512MB Ram apacer 400mhz, Creative sound blaster 5.1 Live, creative inspire 5100 5+1

problem je z USB. vždy ked pripojím akékolvek zariadenie a mám pustenú huzbu alebo hru tak sa zeproduktorov ozve skrat. robí to aj pri sluchátkach,

uz som niekolko krát preinštaloval zvukovku aj som ju skúšal dat do iného PCI a stíle to robí

neviete mi poradi?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jak zkrat??? to popiš prosím nějak lépe.... Pokud to ale se zvukovkou nebo reproduktorama nic neudělá, tak to neřeš. s největší pravděpodobností to bude zapříčiněný reproduktorama, jen možná zvukovkou a jako naposled základní deskou - zapojení nebo nastavení biosu. vyzkoušej jinyý repro nebo sluchátka. Pokud to bude stejný, napadá mě už jen málo věcí který newim jestli bys pořešil...
Bubu100
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bubu100 »

no srat ako kebi si zoskratoval výstup na repráky

robí to aj na sluchátkach ale to už som napísal

a čo si to hovoril o tom či by som poriešil

príjmem každú radu aj drastickú
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

pořád nechápu ten zkrat. jako nějaký zalupání?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Kdyby jsi vyzkratoval výstup na repráky, tak to prostě s lehkým lupancem ztichne. Někdy už napořád... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Mne to tiez spravi take zapraskanie v reprakoch, ked idem pripojit napr. scanner alebo tlaciaren do USB. Neviem cim by to mohlo byt, ale zatial to neriesim.Ak by niekto vedel co to robi, napiste. Diky
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

No ja bych rekl, ze je to proste, proste ten kabel se chova jako antena a chytne to nejaky svinstvo pri tom zapojovani.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Bubu100
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bubu100 »

Svinstvo a jaké. a jak ho mám odfiltrovat?
CPU Intel Core 2 Duo E6550,AC Freezer 7 Pro,MB MSI P6N Sli Platinum,VGA Gigabyte Ati 3850 512,Acelero S2+Turbo Module,DDR2 2x1024MB Kingston Hyper-X 4-4-4-12 pri 1,8V,HDD IBM 320GB SATA2 16MB,SB Creative Audigy,DVD RW LG 4163b,čitačka karet
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nějaký VF svinstvo :-D mnom zkus vzít ten signálovej kábl a několikrát ho provlíkni takovym tim feritovym kroužkem jak bejvá na kabelech - to určo někde seženeš zadara. mohlo by to malinko pomoct. a nebo nějakej super kábl :-D
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“