Skrat vo zvuku
Moderátor: CageJ
- Bubu100
- Nováček

Skrat vo zvuku
Mam AMD 2600+Barton, DFI infinity Nforce2 ultra, 512MB Ram apacer 400mhz, Creative sound blaster 5.1 Live, creative inspire 5100 5+1
problem je z USB. vždy ked pripojím akékolvek zariadenie a mám pustenú huzbu alebo hru tak sa zeproduktorov ozve skrat. robí to aj pri sluchátkach,
uz som niekolko krát preinštaloval zvukovku aj som ju skúšal dat do iného PCI a stíle to robí
neviete mi poradi?
problem je z USB. vždy ked pripojím akékolvek zariadenie a mám pustenú huzbu alebo hru tak sa zeproduktorov ozve skrat. robí to aj pri sluchátkach,
uz som niekolko krát preinštaloval zvukovku aj som ju skúšal dat do iného PCI a stíle to robí
neviete mi poradi?
- crashPC
- Mírně pokročilý

jak zkrat??? to popiš prosím nějak lépe.... Pokud to ale se zvukovkou nebo reproduktorama nic neudělá, tak to neřeš. s největší pravděpodobností to bude zapříčiněný reproduktorama, jen možná zvukovkou a jako naposled základní deskou - zapojení nebo nastavení biosu. vyzkoušej jinyý repro nebo sluchátka. Pokud to bude stejný, napadá mě už jen málo věcí který newim jestli bys pořešil...
- Bubu100
- Nováček

- crashPC
- Mírně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mne to tiez spravi take zapraskanie v reprakoch, ked idem pripojit napr. scanner alebo tlaciaren do USB. Neviem cim by to mohlo byt, ale zatial to neriesim.Ak by niekto vedel co to robi, napiste. Diky
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych rekl, ze je to proste, proste ten kabel se chova jako antena a chytne to nejaky svinstvo pri tom zapojovani.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Bubu100
- Nováček

- crashPC
- Mírně pokročilý

nějaký VF svinstvo
mnom zkus vzít ten signálovej kábl a několikrát ho provlíkni takovym tim feritovym kroužkem jak bejvá na kabelech - to určo někde seženeš zadara. mohlo by to malinko pomoct. a nebo nějakej super kábl 
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...