Program na -Obnovu smazanych dat
- jack68
- Začátečník

-
Program na -Obnovu smazanych dat
jaky program by jste mi doporucili na obnovu dat?
omylem jsem si smazal data a potreboval bych je nejak dostat zpet.
chtel bych program ktery bych nahral na harddisk(z ktereho jsem omylem smazal data)a z neho spustit ten program a ten by mi obnovil smazana data.Bohuzel nemuzu pripojovat jiny hdd kvuli reklamaci.Dekuji
chtel bych program ktery bych nahral na harddisk(z ktereho jsem omylem smazal data)a z neho spustit ten program a ten by mi obnovil smazana data.Bohuzel nemuzu pripojovat jiny hdd kvuli reklamaci.Dekuji
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
Re: Program na -Obnovu smazanych dat
Restorer 2000 treba, ale neni free.jack68 píše:jaky program by jste mi doporucili na obnovu dat?
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Instalovat něco na HDD ze kterého chceš něco ještě dostat je ta největší blbost co mužeš udělat.To se s tím rovnou rozluč.
Nejdříve si přečti toto než se do toho pustíš:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=75
Nejdříve si přečti toto než se do toho pustíš:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=75
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To by me zajimalo jak chces zajistit aby se to nenainstalovalo pres data co chce obnovit, chytrakuLolita píše:No to ze to nainstaluje nemusi znamenat, ze pres data, ktery chce zacharanit ...

Opravdu nejlepsi reseni je to obnovovat z jineho PC, a na tom disku nic nedelat jinak muzes datum udelat papa
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
No trees or animals were killed during sending this message
- jack68
- Začátečník

-
jsem se toho bal ze s tim budou takove problemy :/ clanek jsem cetl a tam to opravdu moc nedoporucuji.Nevim jakym zpusobem to resit nechci poskodit blombu.I kdybych bombu prerusil(asi mi nic jineho nezbyva)a pripojil hdd se smazanymi data k druhemu pc.Program bych nahral do jineho pocitace a spustil ho aby mi obnovil smazane data.Chtel jsem se zeptat prepise mi i nejake jine data??nebo jake mohou nastat komplikace kdyz ho spustim na druhem pocitaci.Nemuzu moc do neho zasahovat je pracovni a tak bych nerad diky programu prisel jeste o neco navic
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A jak jsi smazal ty data? Jen jsi je vyhodil z koše nebo jsi je mazal prřez Shift+Delete?jack68 píše:jaky program by jste mi doporucili na obnovu dat?
Pokud budeš i chtít obnovit i fotky tak mně se nejlépe osvědčil program: eimage.recovery.3.3.9.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele to by mně taky zajímalo jak by jsi to chtěl udělat.Můžeš nám to tady vysvětlit.To bude asi stát za to.Rádi se poučíme.Lolita píše:No to ze to nainstaluje nemusi znamenat, ze pres data, ktery chce zacharanit ...
- TomAker
- Začátečník

A co takhle použí live CD nějaké distribuce, která obsahuje nástroje pro obnovu dat?
Na HDD se nic neinstaluje, takže si data nepřepíšeš. Stáhnutý soubor si vypálíš jako boot CD, nabootuješ PC a řídíš se podle instrukcí.
Možné live CD by mohlo být: http://ubcd.sourceforge.net/
Jinak si můžeš vybrat podle osobních preferencí na: Rescue live CD
Na HDD se nic neinstaluje, takže si data nepřepíšeš. Stáhnutý soubor si vypálíš jako boot CD, nabootuješ PC a řídíš se podle instrukcí.
Možné live CD by mohlo být: http://ubcd.sourceforge.net/
Jinak si můžeš vybrat podle osobních preferencí na: Rescue live CD
CPU: Athlon XP 2600+ Barton 333 Mhz Box; Deska: Epox 8RDA3+ nForce2-ultra400 Rev 3.1; RAM: Kingston 512MB DDR400 CL 2.5; Grafika: Sapphire Radeon9600 128MB, 128bit; HDD: Hitaxhi 160GB UATA/100 8MB; Skříň: JNC 8673B, 350W
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
No doufal bych, ze si to proste neprepisu. To je cely.matajon píše:To by me zajimalo jak chces zajistit aby se to nenainstalovalo pres data co chce obnovit, chytrakuLolita píše:No to ze to nainstaluje nemusi znamenat, ze pres data, ktery chce zacharanit ...
Opravdu nejlepsi reseni je to obnovovat z jineho PC, a na tom disku nic nedelat jinak muzes datum udelat papa
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak si doufej u svýho počítače a svých dat a neraď to prosím tě ostatním. Ještě by tě mohli poslechnout a pak jim zbydou akorát oči pro pláč.Lolita píše:No doufal bych, ze si to proste neprepisu. To je cely.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
"chtel bych program ktery bych nahral na harddisk(z ktereho jsem omylem smazal data)a z neho spustit ten program a ten by mi obnovil smazana data."TomV píše:Hmm, tak si doufej u svýho počítače a svých dat a neraď to prosím tě ostatním. Ještě by tě mohli poslechnout a pak jim zbydou akorát oči pro pláč.Lolita píše:No doufal bych, ze si to proste neprepisu. To je cely.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
což je samozřejmě nesmysl, jakýkoli zápis na poškozený či omylem zformátovaný disk (či s omylem smazanými daty) kvapně snižuje šanci obnovy dat. kdyby ten program měl řekněme 1MB a na tom disku jeden cluster alokoval 4kB, jen nakopírováním tohoto souboru na disk kde chceš obnovit data jsi tím právě nenávratně zničil až 256 souborů. Kromě toho drtivá většina utilitek typu GetDataBack apod. neumožňují obnovit data přímo na poškozeném disku, ale jen je "vytáhnou" na jiný disk, ví proč. A kdyby se náhodou nějaká našla, ruce od ní pryč. Takže pokud se tazatel zeptá nepřesně (protože v tu dobu třeba neví že pro úspěšné obnovení není radno na ten disk cokoli zapisovat) tak mu laskavě neraď kraviny 
2 jack68 Doufám jen že ten disk od té doby co jsi si z něj omylem smazal data normálně nepoužíváš, protože pak se šance na obnovu dost tenčí.
2 jack68 Doufám jen že ten disk od té doby co jsi si z něj omylem smazal data normálně nepoužíváš, protože pak se šance na obnovu dost tenčí.
- jack68
- Začátečník

-
ano smazal jsem je tim ze jsem je vyhodiljen do kose.krizovka píše: A jak jsi smazal ty data? Jen jsi je vyhodil z koše nebo jsi je mazal prřez Shift+Delete?
Pokud budeš i chtít obnovit i fotky tak mně se nejlépe osvědčil program: eimage.recovery.3.3.9.
- jack68
- Začátečník

-
nepouzivam zatim cekam nato comi poradite jak to udelat abych obnovil dataNoTHX píše:což je samozřejmě nesmysl, jakýkoli zápis na poškozený či omylem zformátovaný disk (či s omylem smazanými daty) kvapně snižuje šanci obnovy dat. kdyby ten program měl řekněme 1MB a na tom disku jeden cluster alokoval 4kB, jen nakopírováním tohoto souboru na disk kde chceš obnovit data jsi tím právě nenávratně zničil až 256 souborů. Kromě toho drtivá většina utilitek typu GetDataBack apod. neumožňují obnovit data přímo na poškozeném disku, ale jen je "vytáhnou" na jiný disk, ví proč. A kdyby se náhodou nějaká našla, ruce od ní pryč. Takže pokud se tazatel zeptá nepřesně (protože v tu dobu třeba neví že pro úspěšné obnovení není radno na ten disk cokoli zapisovat) tak mu laskavě neraď kraviny :evil:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tuneup utillities 2006
http://www.tune-up.com/
trila na 30dni, je tam polozka Tuneup Undelete v zalozce File recovrery on ti najde vsechny smazany slozky, files smazany z kose od doby kdy jsi naposledy instaloval windos, jdou obnovit ALE! zalezi na jejich kondici( good-bad) kdyz je good jdou obnovit jinak ne.
http://www.tune-up.com/
trila na 30dni, je tam polozka Tuneup Undelete v zalozce File recovrery on ti najde vsechny smazany slozky, files smazany z kose od doby kdy jsi naposledy instaloval windos, jdou obnovit ALE! zalezi na jejich kondici( good-bad) kdyz je good jdou obnovit jinak ne.
- FPS_n00b
- Začátečník

teraz som nasiel na zive.sk clanok o tom, mozno este niekomu pomoze
http://www.zive.sk/h/Poradca/AR.asp?ARI=117142&CAI=2222
http://www.zive.sk/h/Poradca/AR.asp?ARI=117142&CAI=2222