najlepsie hororove hry ake poznate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

najlepsie hororove hry ake poznate

Příspěvek od Othrondir »

ahojte. rad by som pocul vas nazor na najlepsie hororove hry co poznate. nerad by som aby tu vznikli nejake hadky typu "toto je naj. nie tato je naj" to nema zmysel. len cisto vas subjektivny nazor ktora hra vas najviac dostala. mna osobne Doom 3, Doom 3: RoE, zacina ma bavit F.E.A.R a rad by som vedel ktore hry su este good. tak piste. diky :wink:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jednoznacne Resident Evil ... 1,2 a 4... ostatni Residenty nestojej moc za rec
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Resident Evil2,3
Silent Hill vše
Alone in the Dark 4
IBM Thinkpad T42p
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Alien vs. Predator
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Blood
Obrázek
Aliens vs Predator I,II
Obrázek
Clive Barker's Undying
Obrázek
Ecstatica I, II
Obrázek
Realms of the Haunting
Obrázek
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

sice sem hral jen demo, ale dobra mi prisla Condemned
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Resident Evil byla fakt sqělá hra !!! Jedna z něj her v tý době a bylo by super, kdyby vyšel další díl =)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

show must go on..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Já jsem nedávno dohrál F.E.A.R. ...a byl jsem za jeho atmosféry nadšenej...opravdu hra, u které jsem se bál...při DOOM3 to bylo podobné, ale ten vás nechytne tolik, jako tohle :oops: ....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Alone in the dark 4, Resident Evil celá řada.
Doom3 byla komedie :oops:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

FEAR a Doom3, v noci, 5.1 zvuk pekne nahlas, sam doma...
To dievčatko a nečakané xichty vedeli človeka pekne naplašiť, tak isto ako nejaky zmrd z důma keď skočil nečakane zozadu...

Mne zas ako komedia prišli Resident Evily... ked vidím postavičku, určite to nie je tak osobné, ako pohľad prvej osoby.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

resident evil mě taky tenkrát dost bavil, ale kde jsou ty časy... Alone in the dark jsem taky hrál, ale moc strašidelný mi to nepřišlo :? možná to je tím, že sem to tenkrát hrál ještě na 486 nebo na dvoukile... teď hraju Quake 4 a zdá se mi docela dobrej... F.E.A.R. sem si bohužel ještě nezahrál, takže nemůžu soudit, ale Doom 3 je taky pěknej a občas dost lekavej! chce to tmu, samotu, dobrej zvuk a zažrání do situace :wink: stejně jako quake 4
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
J!mmY
Nováček
Nováček

Příspěvek od J!mmY »

Alien vs Predator (jednicka byla supr,dvojka se mi nelibila ten jinej engine tomu nepomohl)

Silent Hill 2 ,spis psycho ale super
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

netvrdím že přímo hororovky, ale celkem jsem se bál u prvního Alien vs Predator, prvního Quaka (bez muziky, jinak to byla "jen" řežba), Terminator Future Shock byl napínavej... nadějně vypadal i Undying (hrál jsem jen kus dema takže nevím jak vypadal celek)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

myslim,že ani colf fear neni špatnej:-) občas se člověk lekne a dobrá atmosféra...... 8)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

fear, resident evil, silent hill, blood nebo hell jsou dobrý hororový hry :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Dr.Evil píše:Clive Barker's Undying
Obrázek
podla nazvu to poznam ale neviem o com to presne je. je to dobre?
Naposledy upravil(a) Othrondir dne úte 11. dub 2006, 22:02, celkem upraveno 1 x.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Je to dobry, atmoska v klidu a chvilema i psycho (ale jen par levelu), myslim ze to bezi na UT enginu ... jestli to jde jeste koupit, tak to nebude drahy. Tady mas recenzi http://games.tiscali.cz/reviews/undying/index.asp
Verdikt z te recenze

Kód: Vybrat vše

Undying je hra s vynikající grafikou, poměrně zajímavým příběhem a hlavně přesně takovou atmosférou, kterou by člověk u hororu čekal. Kdo má rád aspoň něco z toho, co jsem uváděl v úvodu, rozhodně by si hru neměl nechat ujít. A ostatní? Ať hru zkusí také….. pokud nemají strach :)
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

ne tak uplne horrory, spise velmi atmosfericke hry
Alein vs Predator za marinaka...
a taky System shock 2, hned 1. level, volani symbiontu "We seek, we seek", vresteni psionickych opic...
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Dr.Evil píše:...
diky...

inak ludia. aky moment a v akej hre vas najviac vystrasil? ja sa stale bojim FEARU a tej malej baby co tam beha. kvoli nej sa mi to akosi nechce hravat po zotmeni :oops: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“